ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 7

• 36 095
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
  Момичета:bouquet: , благодаря ви , че ни информирате . ако не сте вие . Чета ви всяка вечер , нямам време на работа , ужа с е . вечер гледам в бокса каченото.  bouquet

# 106
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И са кво стана....нема план за нападение?! Малеее, тва не става....онова не става....и кво ще праиме сега???? ooooh! ooooh! ooooh! Давайте ....мислете, че време не остана!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy Докаде ние се наумуваме ония арабките ще се налудуват... hahaha hahaha hahaha

# 107
  • Варна
И са кво стана....нема план за нападение?! Малеее, тва не става....онова не става....и кво ще праиме сега???? ooooh! ooooh! ooooh! Давайте ....мислете, че време не остана!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy Докаде ние се наумуваме ония арабките ще се налудуват... hahaha hahaha hahaha
Предлагам да й пратим един билет за Африка и там случайно да я стъпчат слонове.  Joy Joy

# 108
zizu newsm78 newsm78дали да не пробваме магия smile3521може да излезе нещо

# 109
здравеите ,искам да се извиня за писането си на латинца ,просто така сам свикнала  а и не знаех за правилото  да се пише само на бг,по-трудно  но се справям.....

# 110
  • София
айде ,пазете се, ето ме и мен Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye
най-после се доредих до компа
да се оплача smile3511 smile3515
и аз като Езото днес, първо отварям вратата после гледам Banghead Banghead
дойдоха ми нечакани гости и кво мислите, и Есмер и Аси гледах с по едно око smile3516
бях най-ужасната домакиня, но не можах да ги прогоня, af afwitch само се пулех срещу телевизора, но нищо не се чуваше, добре че го бех погледнала в оригинал, та се бях подготвила психически.

та много въпроси ми остави днешната серия newsm78
1. Есмерсито с ново жилище-с тайна надежда Али да не ги открие, но не би, той като доберман, захапал следа #Crazy
2. Езелита не са ли я научили да зяпа първо през шпионката, после да отваря/това важи и за мен/ smile3538 smile3537 smile3538
3. на нашенеца за Днк не са ли му казали че може да й крадне четката за зъби или за коса и да си направи ескпертизата, ми той момата крадна #2gunfire #2gunfire
4. за плана за нападение, предлагам да се придаржаме към пираниите- след тех следи не остават, и нема да е нужно да транспортираме никаде ГРК
5. Кой и защо и как уби онзи черничкия, дребния от отряда на Есмер, кой пък успя да ги разкрие Sick Sick

ще се сетя още ,ма като си събера сивите клетки.
Благодаря за снимките Hugстрахотни сте  bouquet
Линка, Вили кураж с дребните, минах по този път пролетта и знам какво е, прегръщам ви много Hug Hug

# 111
Боже,слоновете й подхождат,само дано тя и тях да не смачка.От магията изпитвам ужас момичета ,но заради нашето момче....май и с нея ще се съглася стига да не е много черна,червена, е обърках се...много не разбирам.
galia2007,одобрявам пираниите,само че каката си е самата пирания за Саруханчо.
А за тия недомислици дето ги цитираш по-горе между другото не отговаря ли сценаристката т.е.пиранията кака ни.Добре,че е Есмерчо да я извади от калта с хубавата си и чувствена игра.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 22:45 от nikoleta_11

# 112
Незнам давайте предложения ...па ИНДИРА ще ги  одобрява заедно с АНУБИС. Аз вече немам идей.... newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 113
  • София
Незнам давайте предложения ...па ИНДИРА ще ги  одобрява заедно с АНУБИС. Аз вече немам идей.... newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

Пирании, викам аз да й поръчаме, дребнички ,гладни, тамън като за нея  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish
другия вариант да я подкрепим дружно предизборно, ще спечели, ще се издигне и нашия момък-Свободен smile3535

# 114
Галке , аз блокирах от толко въпроси ама ще се опитам да те светнем!!! #Crazy #Crazy #Crazy
1. Есмерсито уж у нова къща...ама тая от де я отвлякоха беше старата.
2. Езел се беше нещо заблудила , че любимия се връща и за тва така изкочи....па ти що не гледаш преди да отвориш? Та и тя така
3. Тоя нали е българин ....и си нема пута идея кво прай .....не виде ли че тръгнаха срещу нея първо със скалпел.....викам си ..лелелеле тоя за едно днк да не я транжира.... ooooh! ooooh! ooooh! СТРАААААХ!!!!
4. На Алито му предложи на нашия да го осиноват с Езел та да го обгрижват.....и тоя пак не се разбира да ги остави......Еййййй голема лепка...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тва е ако съм изпуснала нещо ...Съжалявам  Оооофффффф СВЪРШИХ!!!!!!!

# 115
  • Варна
Сетих се да намерим отровни змии , които да я ухапят и тя да гушне букета.

# 116
Много змий ще требват.....па откъде ще намериме толко пирани после....незнам? па нали не требва да остават следи..... newsm78 newsm78 newsm78

# 117
  • София
Много змий ще требват.....па откъде ще намериме толко пирани после....незнам? па нали не требва да остават следи..... newsm78 newsm78 newsm78

нали у некакъв язовир откриха Wink

а кой претрепа онзи черноочко #Cussing out #Cussing out
зузке, меррси че отговаряш Hug
и аз се оплетох с въпросите #Crazy

# 118

нали у некакъв язовир откриха Wink

а кой претрепа онзи черноочко #Cussing out #Cussing out
зузке, меррси че отговаряш Hug
и аз се оплетох с въпросите #Crazy
Па незнам ..и аз не разбрах ама предполагам че е Шереф!!!  #Crazy #Crazy newsm78 newsm78

# 119
  • Варна
Ако искате бърза и чиста работа да направим като българина с фалшивата Езел. Много бързо я уби. Да съберем пари и да наемем някой да свърши работата .  hahaha hahaha hahaha
Ама какви идеи ми хрумват само.  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт