ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 7

• 36 110
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Здравейте мацки  bouquet на всички ви чета ви всеки ден и реших да ви драсна.Страшни сте много се разведрявам като ви чета.Моля ви ако може някои да ми каже от къде мога и аз да си дръпна сномчици на Есмерчо.Благодаря ви предварително! smile3525Бъдете все така положително настроени!

# 92
исках да кажа снимчици Flushed

# 93
Напиши в гугъл Сарухан Хюнел и ще ти излезе Simple Smile  Party

# 94
Добър вечер на всички! Във Фейсбук напиши името на филма и всички сники,които ги има във форума са от там .Само на Сарухан са 93,а отделно има на филма ,на Езел и на Али.

# 95
Здравейте момичета.Благодаря на всички за подкрепата Hug  bouquet
Али колко е несъобразителен ooooh!направо нее истина.И като чели на всичко отгоре и завижда.

# 96
  • Атлантис, Галактика Пегас
Тайна във youtube номера на серията е 34, снощи го гледах момента Роза като отиде при българина, ама хич не знае да говори български тоя тип, на развален сръбски май го докарва. Ето и линк около 1.30 и нататък...:
http://www.youtube.com/watch?v=beBMJcgQ6M8&feature=PlayList& … D58EB&index=2
Пак сте сложили страхотни снимки, браво!  bouquet
Благодаря за линка!Тъкмо гледах 35-та и видях,че тя е по- напред.Наистина към сръбски отива.Може би за тях българския и сръбския им звучат еднакво?
Не е сръбски. Просто говорят със страшен акцент. И фразите са заувчали точно като чужденците.  Mr. Green Peace

# 97
  • Plovdiv

# 98
Ама аз като слушам тя Ниран говори по-добре български от българина.

# 99
# 100
 Лина, не се притеснявай Simple Smile

Мар Томова, добре че се поправи, че с онова страшилище щяхме да имаме кошмари  Shocked

А какво стана с пръстена на Есмер, някой да е наясно? newsm78

# 101
Здравейте момичета.Пак докато се включа сте преминали в нова тема,за което мерси на Анубис.
Вили,Лина ,кураж момичета,в живота всичко се оправя,само трябва да мислите положително и да не ви е страх от нищо.Има един израз,който съм чела в психологическа литература - настигат ни най-големите ни страхове ,затова само положителни мисли и никакви негативи.
Тайна, не си невидима скъпа,сигурно просто се е случило както ти казаха по-горе - прехласнати сме по Кръстоносеца.
Яки снимчици сте сложили - голямо мерси на всички за тях.
Като чета за българския език на българина ми минава през акъла,че тоя сценарий всъщност добре ни е издокарал,май в Турция сме им се видяли  по-страшни от смъртта бе,а да не говорим,че филма е даван и в арабските страни.С какви ли впечатления са останали за нас.Не че ми пука много,просто ми хрумна да го споделя.

# 102
Лина, не се притеснявай Simple Smile

Мар Томова, добре че се поправи, че с онова страшилище щяхме да имаме кошмари  Shocked

А какво стана с пръстена на Есмер, някой да е наясно? newsm78
Нали пръстена го открадна фалш.Езел и го предаде на организацията,но накрая попадна в неочаквани ръце,ще видите по-късно.

# 103
Благодаря ви много момичета за бързите отговори. Hug  bouquet

# 104
 Благодаря , Николета....мислех, че съм пропуснала момента Sunglasses
 Ще го изчакам тогава  Stop

Значи пластичния взрив оставя следи....ми то тогава само едно ни остава-психологическо оръжие-невидимите вълни на човешката мисъл  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт