ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 7

• 36 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  Мацки сега детето е добре   bouquet  . Просто на този етап трябва да ходим доста често на прегледи при различни специалисти.  А по нататък , незнам.

mamitaBG ми аз да ти кажа не знам как става да се вадят от сериите  Embarassed  . Тези ги бях намерила  в нета.  Peace

# 76
  • Варна
Кой номер е серията в момента? Искам да я гледам без превод, да чуя как говори български българина?

За анкетата: и да иска да се откаже не може, няма да му позволят!
Днес беше 35 серия мила.  Hug Hug Hug

# 77
  Момичета ,чета най-усърдно всичките ви мечти и мокри сънища, но аз като попитам нещо - глас в пустиня! Що така става? newsm78

Кажи бе девойко, какво не сме казали Hug Наемам се да ти отговарям на всеки въпрос, стига да знам отговора разбира се Hug
Недей така с рогата напред Hug

# 78
Уффф , днес нямам късмет  #Cussing out   , мъжо ме гони от компа.  Дано после пак да се вредя , ама не вярвам.

# 79
  • при най-добрия мъж...
35 е по нашата номерация серията,а по тяхната-не знам. Peace

# 80
Зизо , хиляди благодарности smile3501 newsm51 smile3525 , ей страшна си мила.
А и мацката да не се сърди , че не й отговарят да пита по-настоятелно , пък и не всички сме в час на сериите напред

# 81
Ох , Мар томова , ама тъй ме стресна бе жена с таз снимка Shocked
много страшен тоз българин smile3556

# 82
  • София
Кой номер е серията в момента? Искам да я гледам без превод, да чуя как говори български българина?
За анкетата: и да иска да се откаже не може, няма да му позволят!
Днес беше 35 серия мила.  Hug Hug Hug
Благодаря много, това ме интересуваше! Peace
Кажи бе девойко, какво не сме казали Hug Наемам се да ти отговарям на всеки въпрос, стига да знам отговора разбира се Hug
Недей така с рогата напред Hug
Не е за първи път, питам нещо, никой не отговаря!Не е с рогата напред, просто ми стана гадно,че съм толкова невидима.Аз не мога насила да се правя,че се възхищавам от Сарухан или да мразя жена му,та да ме забележите.Просто не ми идва отвътре.Интересува ме само филма и сюжета.

# 83
# 84
Не е за първи път, питам нещо, никой не отговаря!Не е с рогата напред, просто ми стана гадно,че съм толкова невидима.Аз не мога насила да се правя,че се възхищавам от Сарухан или да мразя жена му,та да ме забележите.Просто не ми идва отвътре.Интересува ме само филма и сюжета.

Е казъм...чак пък невидима....извини ни  bouquet  То ние като се заприказваме за извънгабаритната кака и Есмер..другите неща ги пропускаме...и на мен ми се е случвало да не ми отговарят Mr. Green
Айде не се натоварвай с отрицателни емоции..добре си дошла да питаш, аз ще отговарям Peace

# 85
# 86
Тайна във youtube номера на серията е 34, снощи го гледах момента Роза като отиде при българина, ама хич не знае да говори български тоя тип, на развален сръбски май го докарва. Ето и линк около 1.30 и нататък...:
http://www.youtube.com/watch?v=beBMJcgQ6M8&feature=PlayList& … D58EB&index=2
Пак сте сложили страхотни снимки, браво!  bouquet

# 87
# 88
# 89
  • София
Тайна във youtube номера на серията е 34, снощи го гледах момента Роза като отиде при българина, ама хич не знае да говори български тоя тип, на развален сръбски май го докарва. Ето и линк около 1.30 и нататък...:
http://www.youtube.com/watch?v=beBMJcgQ6M8&feature=PlayList& … D58EB&index=2
Пак сте сложили страхотни снимки, браво!  bouquet
Благодаря за линка!Тъкмо гледах 35-та и видях,че тя е по- напред.Наистина към сръбски отива.Може би за тях българския и сръбския им звучат еднакво?

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 19:17 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт