ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 7

• 36 114
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Атлантис, Галактика Пегас
Тоя Алито как противно плюскаше, ужасТ. Бая са се постарали, героя да предизвика антипатия.
Това с двата чайника ми е много интересно. Защо сипват чай и после вода newsm78 Сигурно, по този начин, всеки може да си го направи толкова силен, колкото иска.
В единия е запарка, а в другия вода.  Запарката стои отгоре върху другия с вряща вода, та чаени листенца да се разпускат и отдават аромата по добре.

# 61
олееееееее , ще ме уморите , бе хора
А Есмер се чуди дали детето е негово или на Алито така ли  , оф сори ама не се научих бе как се пише с ББ #Crazy

# 62
Мале кака Ниран е била ревнива...  Mr. Green hahaha

# 63
Али да не хванал свински грип?  newsm78 Mr. Green Имах всъщност предвид да не е болен от нещо?  newsm78

# 64
  • София
Кой номер е серията в момента? Искам да я гледам без превод, да чуя как говори български българина?

За анкетата: и да иска да се откаже не може, няма да му позволят!

# 65
Стъкларя е много готин.

# 66
 Ама този стъклар, га си и лицемера....ми как мойе в едно и също време да си такъв и онакъв, като го знам вече кой е  Twisted Evil

Мацки, май с пластичен взрив не е лоша идея...тя и без туй ни е насадила, кат че ли само тук се произвежда   #Cussing out  #2gunfire
  #2gunfire  Ми коя ще да се жертва да я доближи  ooooh! newsm78

# 67
Мале , Ендер сваляча Joy Joy Joy , ама и кака ни Ниран не си поплюва.
 #Crazy #Crazy,
хайде кажете за детето , Есмер съмнява ли се че е от него,
и какво ще стане с кака Рози накрая и с дъртите родители на Айлин , че хич не мога да пиша с ББ а пък толкова неща искам да питам , newsm78
мииииии нямам търпение ,бе

# 68
                                    Привет мацки  wavey

anubhis  благодарности за новата тема  smile3525

Момичета , благодаря Ви много за топлите думи и подкрепата    bouquet     bouquet     bouquet 

Малееее Ниран какво я направи мадамата в ресторанта  fight  .  Ендер ще се заглежда по чуждо, аааа   hahaha   . Не може , не може така.

Малко снимки от днешната серия

# 69
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Линчее, здрасти бе мацка....как е малката??? Оправя се нали???? Hug Hug Hug

# 70
Пляяяс...не мога да го докарам като ГРК но.....работя по въпроса Joy
Записвам се да ви следя, и довечера като изгледам вчерашната серия и докато се ядосвам, че нета ми е скапан и не мога да сваля днешната, ще се изходя по всички наболели въпроси bowuu

П.С. Оная готина сцена дето Езелито си тръгна с Есмер са я резнали от файла в Лапачетооо #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не мога да разбера, едно нещо като няма да го правиш като хората, 'що изобщо се 'фащаш мамка му #2gunfire

# 71
 Линче, здравей, добре ли сте?  Ккак ги вадиш тези снимки от сериите...можеш ли да ми драснеш два реда на лични?  Flutter newsm78

# 72
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мале , Ендер сваляча Joy Joy Joy , ама и кака ни Ниран не си поплюва.
 #Crazy #Crazy,
хайде кажете за детето , Есмер съмнява ли се че е от него,
и какво ще стане с кака Рози накрая и с дъртите родители на Айлин , че хич не мога да пиша с ББ а пък толкова неща искам да питам , newsm78
мииииии нямам търпение ,бе
ББ Есмер първоначално ще има някви съмнения за детето щото оня НАСТЪПАНИЯ Али ще се прай на баща, но нещата бързо ще се разкрият.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Роза накрая ще влезне у панделата...Мерал ще се запали у къщата на Езел щото е КУКУ,  #Crazy #Crazy #Crazy а Селчук ще си остане сам....те накрая не го дават та не знам ква му е съдбата после.....  Hug Hug Hug

# 73
  • София
  Момичета ,чета най-усърдно всичките ви мечти и мокри сънища, но аз като попитам нещо - глас в пустиня! Що така става? newsm78

# 74
  • Варна
Не съм съгласна с пластичния експлозив дето ще използваме срещу жената на Сарухан.  newsm12 Ще вземат да ни хванат и да ни тикнат в затвора всички от форума.  hahaha hahaha hahaha Трябва да е нещо което не оставя следи.  Crossing Arms  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт