Не, не искам светът ми да рухне!

• 14 071
  • 217
  •   1
Отговори
# 195
Най- абсурдното е, че я е срам от собствената й сестра. А още по- абсурдо е, че това й е най- големия проблем. Аман от лигли. "Мъжко момиче"..........баба ми.  Sick Sick Sick Sick

# 196
  • Варна
Е извинявай, ама как искаш да приемем очевадна пързалка сериозно, че и да даваме сериозни коментари? Каквато темата, такива и отговорите.

# 197
Не става въпрос да пишеш в пързалката
научен труд. Peace
Навремето имаше една темичка в Клюто
за някакви дребни неща, трябва да я открия.

# 198
  • Варна
А кой пише научен труд? Ако някой иска да се забавлява на мой гръб, нека ми позволи да се позабавлявам на негов.

# 199
Този някой точно това цели- да ти позволи,
тогава всички се забавлявате. Wink

# 200
  • Варна
И аз така мисля.

# 201
 скоро целта на темата ще е изпълнена Mr. Green

да се изпокараме помежду си  Wink

# 202
Че вие карате ли се? Не ви е срам! Вместо да помагате!

# 203
Че вие карате ли се? Не ви е срам! Вместо да помагате!

е как да не помагаме... някой се наслаждават на разправиите отстрани Crazy

# 204
Пък и един ден, ако разбере истината - спокойно може да отречеш, че знаеш, защото така и така не си я виждала от години и знаеш от нея, че работи за международна - ти не си отговорна, че тя е криела  Wink

Трябва да си взема гинко билобата, за да вдена...

скоро целта на темата ще е изпълнена Mr. Green

да се изпокараме помежду си  Wink

Ти т`ва ли мислиш, че е целта на темата  Thinking

# 205
Тука идеи трябват, идеи! Или се карате чия е по- добра и приложима? Веднага ще ви кажа- моята!   bouquet за мен и  Heart Eyes за авторката!

# 206
Спокойно,аз му казах на милото ти за сестричката ти.Каза,че айде от него да мине,пак Ша тА  води да ядеш торти в сладкарницата на Японския Mr. Green

# 207

Ти т`ва ли мислиш, че е целта на темата  Thinking
ми на това ми прлича... шЪ видим какво ще стане Whistling

...- моята!   bouquet за мен ...
самонаграда, а? Crazy

# 208
Ами разбира се, само аз самата мога да разбера колко задълбочено и мотивирано, колко обективно самоналагащо се и наложително е собственото ми предложение.
Ай поздрави на сестрата, на брата и на баджанаците и се не карайте, бре!

# 209
Как ви хрумна изобщо това за карането? Не бъдете мнителни.Смятам да се възползвам от съвета на Вилико. Не,че ще е безболезно,но друго не виждам какво може да се направи. И в интерес на истината аз готвя на годеникът си в случайте,в които не вечеряме навън-имам множество готварски книги,обичам да експериментирам.Той страшно харесва ястията приготвени от мен (казвам ястия,защото сами разбирате,че манджи от тип пиле фрикасе и кюфтета по чирпански, в нас не се ядат).Сиси 314 може да се срамувам от сестра си, но я обичам.

Общи условия

Активация на акаунт