Не, не искам светът ми да рухне!

• 14 080
  • 217
  •   1
Отговори
# 150
Ама в София японски квартал ли има? Бреййй Party

Ами то си е направо цяла секта.  Laughing

# 151
Малейййй, колко сте злобни -не е за вярване. Така сте на хартия, а не искам да знам в действителност.Пази Боже!

# 152
Малейййй, колко сте злобни -не е за вярване. Така сте на хартия, а не искам да знам в действителност.Пази Боже!

Хартия? Laughing

# 153
Аз на монитора не виждам злоба, ама знам ли на хартия как изглежда.

# 154
Azzy,благодаря за съвета, отнасям се с уважение към мъдростта ти,но няма как да се възползвам.Освен всичко друго,към този човек изпитвам и изключителна благодарност-ако не беше той и аз,като повечето в темата нямаше да узная какво е Сакура.алеч съм от мисълта да го предам,за да спася кожата си.Ние също строим къща, имотите в това семейство не са никаква грижа.

Говорих вчера със сестра си.Добрата новина е,че тя прие разговорът нормално,защото имаше и риск това да я обиди.За срещата им може и да се докара,но разбрах,че е обслужвала и доста хора,които познават годеникът ми.При евентуална сватба неминуемо истината ще излезе на яве,после ще започнат приказки, проблемът ще стане по-голям.
Казвате,че той ще се жени за мен,не за сестра ми,какъв е проблема?Такъв,че той живее с убеждението,че под  крушата падат само круши, няма как да изпадне слива.

# 155
# 156
Когато се изразявате чрез емотикони,не ви разбирам.Моля ви. Не искам да залагам живота си на ези/тура.

# 157
Когато се изразявате чрез емотикони,не ви разбирам.Моля ви. Не искам да залагам живота си на ези/тура.

Заложи на пари.

# 158
  • Варна
Освен всичко друго,към този човек изпитвам и изключителна благодарност-ако не беше той и аз,като повечето в темата нямаше да узная какво е Сакура
Охх, ще се разплача от умиление. Май и аз трябва да съм му изключително благодарна, защото от темата разбрах за Сакура - безценна информация, как съм живяла досега без нея tooth

# 159
  • на плажа
При евентуална сватба неминуемо истината ще излезе на яве,после ще започнат приказки, проблемът ще стане по-голям.
Казвате,че той ще се жени за мен,не за сестра ми,какъв е проблема?Такъв,че той живее с убеждението,че под  крушата падат само круши, няма как да изпадне слива.
Изводът е - не се жени ( а той дали въобще знае за сватбените ти намерения). Бих ти препоръчала да инвестираш в себе си заработените от него парички и да си потърсиш още по-богат наследник, с когото да започнеш на чисто.

# 160
Виторога месечинке, това,че си разбрала какво и къде е Сакура не означава нищо.И кучето гледало през стъклото на месарницата,но месар не станало.

# 161
  • София
Виторога месечинке, това,че си разбрала какво и къде е Сакура не означава нищо.И кучето гледало през стъклото на месарницата,но месар не станало.

Това ще важи с пълна сила за теб, когато те изхвърлят от луксозния мезонет  Mr. Green

# 162
  • Варна
О да, сега ще си седя като кучето пред месарницата и ще чезна и вехна, че няма кой да ме заведе там
newsm50
Мъка, мъкааааааааааааааа newsm45

# 163
Azzy,благодаря за съвета, отнасям се с уважение към мъдростта ти,но няма как да се възползвам.Освен всичко друго,към този човек изпитвам и изключителна благодарност-ако не беше той и аз,като повечето в темата нямаше да узная какво е Сакура.алеч съм от мисълта да го предам,за да спася кожата си.Ние също строим къща, имотите в това семейство не са никаква грижа.

Говорих вчера със сестра си.Добрата новина е,че тя прие разговорът нормално,защото имаше и риск това да я обиди.За срещата им може и да се докара,но разбрах,че е обслужвала и доста хора,които познават годеникът ми.При евентуална сватба неминуемо истината ще излезе на яве,после ще започнат приказки, проблемът ще стане по-голям.
Запознай ги сега, но тя няма да присъства на сватбата - нищо няма да блесне тогава.
Пък и един ден, ако разбере истината - спокойно може да отречеш, че знаеш, защото така и така не си я виждала от години и знаеш от нея, че работи за международна - ти не си отговорна, че тя е криела  Wink

# 164
  • Бургас
Хмм ... малко съм озадачена. Нали сестра ти работеше по чужбината, как така се оказва, че е "обслужвала" познати на годеника ти. newsm78 Или пък светът е малък? Знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт