да,имаш право веднъж да смениш ЖК.кога ще сложиш линийка на бременността да й се радваме

и в този ред на мисли,тя и сега е с два чифта маратонки адидас
Преди Капчица бяха качествени на поносими цени, сега и те гонят К и К. За Калина поръчвам на сестра ми като излиза в чужбина или пък купувам от тук Ранърс предимно за маратонките и по-дебелите обувки и Сандик за гуменките. Продавалника също е алтернатива, ама гледам обувките да са нови, че не знам защо, ама хич не ми харесва идеята за носени обувки. Което е малко странно като се има предвид, че съм купувала втора употреба и дрехи,и всякакви аксесоари за бебка. От Калина запазените обувчици ги измивам и прибирам, така че Ралица ще има обувки за игра от всички размери.
Която аз развих по свой почин, въвеждайки кашата втора.
Искам да попитам другите късно захранили докъде са със захранването?
Понякога си мисля, че да си родител е някакъв особен вид психическо заболяване, вид мазохизъм. Айде, с първото не осъзнаваш в какво се въвличаш, ама с второто...
Ние по принцип се носим по-спортно и затова имаме доста маратонки и определено си имам изградено мнение
Това, разбира се си е мое мнение

Бетунга,това ти ли си,бе жена?!?
Евала бре мацко 
СтраОтна си

Сега се сетих - Гошо има едни сандали Найк, купени 2003 г, и още ги носи всяко лято 
, ще се опитам да овладея положението като всеки път, дано до довечера мине
)
) 210мл.+7лъж.+ три бишкоти плазмон от по-дългите
после му правя и 60мл. в шишето дето не пуска за преспиване. Милото как не е хванало мускулна треска на бъбреците направо се чудя 
зимна екипировка
уолкъра
а така ми пробва психиката, като се катери по паяка
Предлагам да те номинираме за " Най-секси многодетна мама"
Браво на теб 
Аз всичките й стари обувки ги подарявам на една колежка на майка ми, сега имам един Геокс в Продавалника от Рая, който просто няма на кой да го подаря и реших да го пусна там. А, имам и почти нова маратонки за момиченца, ако някоя от вас проявява интерес, ще се радвам да направя подарък. Пишете на лични, ще ги снимам дори 
Добре, че беше Фокси да ни накара да се снимаме, та да видим и какви красиви мами имаме! 
Мислех вчера да ти звънна, да си поговорим за захранването, обаче днес не ми е ден. Много ми е терсене, не ми се говори с никой, не ми се и пише. Ще ти се обадя скоро, че и аз имам разни питанки, та да си сверим малко часовника

Препоръчани теми