подсъзнанието може всичко 18

• 110 467
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
И още - болшинството от хората свързват студените месеци с грип и болести. Това е мощна колективна мислоформа според мен, която всяка есен се завръща и оказва влияние на всеки един от нас - запечатана ни е и в подсъзнанието със сигурност. Така сме програмирани от деца още - зимата е време за болести и това е едва ли не природен закон.
Медиите подклаждат много мощно това ни убеждение. И предизвикват страх и съмнения.

фъстъче, цунки за тези думи  Peace Точно така се формират болестите - не само от самия човек, но и от колективните мислоформи. Забележете, че през пролетта подсмърчането се води "обикновена" настинка или простуда, а през зимата същата тази настинка вече се води "грип". Тцтцтц. Да живее бизнесът!

Аз от много време зимата не боледувам, когато разбрах как се формират тези неща.  Heart Eyes

Яница, говоренето с Висшия Аз на свекърва ти няма да е манипулация, защото ти просто ще обясниш какво искаш, попитай я тя какво иска и помоли Висшия й Аз да намерите вариант, който да устройва всички ви и да отчита необходимостта от лично пространство и свобода на всеки човек.

# 76
  • в резерват
Колко от нас не боледуват зимата, даже и от една проста хрема да кажем - я да вдигнат ръка?    Rolling Eyes

Peace аз и двете ми деца  които са на 4 и 9 години и ходят на градина и училище

# 77
Да, съгласна съм с всичко - особено що се отнася до частта за фармацефтичните концерни!  Confused  Но мислоформата е много силна конструкция. Въпросът е как на практика да й се устои, защото не е лесно.

esme_bolger
, разсмя ме и мен с този Прасчо  Laughing Горкичкият  Laughing

Що се отнася до това, че нищо не таиш в себе си, нали знаеш, 4е подсъзнанието може да е скрило нещо от теб Mr. Green, Миж

Аз затова и на него съм му планирала в скоро време разговор на високо равнище  Mr. Green

# 78
  • у дома
mijjjka, eldivine е дала рецептата за излизане от матрицата на грипа.

Цитат
Аз от много време зимата не боледувам, когато разбрах как се формират тези неща.

Според мен самото назоваване, разбирането на този механизъм би трябвало да те извади от въртележката. Няма нужда от борба, съпротива и т.н. Hug

Също като при осъзнаването на властните драми от Селестинското. Когато ти назоват драмата, когато разбереш, че си в роля - осъзнаваш се и тя изчезва.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 14:39 от fastuche

# 79
Привет на всички!

И никак не сме оспамили темата. Laughing  Всичко , което касае здраве, положителна нагласа,  духовно развитие, осъзнаване, книги, практики, случки от живота и много хумор ... Grinning  е точно за тука, нали така, Мише  Hug

Гледам, че говорите за свинския грип.  Twisted Evil При нас в Скандинавието  се говори за това по новините.  Има вече около 3000 човека заразени в Норвегия и няма нито едно затворено училище...  Иначе, аз съм на мнението на Фъстъчето, че всичко това е пропаганда  с цел манипулиране на хората и всяване на страх. Никак не се поддавайте на това, напротив ние трябва да убедим близките ни хора и приятелите в нашия кръг и те да не се поддават.  

Болестта е като Магията. Ако вярваш  нея и се страхуваш от нея-ще те хване!

И в нашето семейство не сме боледували вече няколко години. Аз имах проблем с гласа, наскоро, но това го отдавам  на моята професия  и се лекувам с топло мляко и мед. Иначе разни грипичета и настинки, отдавна не са ни посещавали. Мисля, че това се дължи също така и  на Рейки. Откакто го прилагам на "домашните си любимци" Grinning всички са здрави.

Преди обаче да започна да се занимавам  с Рейки, си спомням, че всяка есен профилактично си взимахме /носех си от България, че тука го няма/ Оксилококциум. Това е единственото нещо, което сме ползвали  и то защото е хомеопатично лекарство. Пиехме го за подсилване на организма за зимния период. Витамини на прах  и хапчета не пием, предпочитаме да си ги набавяме от плодовете и зеленчуците и прясно изцедени натурални сокове. Купила съм си сокоизстисквачка. Странно е , но не обичам банани и ябълки  да ям, обаче много обичам да ги пия на сок....така че всичко отива да се "преработва" в сокоизстисквачката и от там в коремчетата ни Mr. Green

Петимата Тибетци
се правят задължително  всеки ден, без изключение.  Peace Ако се пропусне и ден, трябва  да се почна да се брои на наново.  Ефект се  "усеща" към края на 1-ви месец, а вече се явно се вижда ефекта  към 3-тия. Аз ги правих 1 година и половина, и се чувствах в отлична форма. Имах чувството , че ако ме пратят на  Еверест, щях да го   "превзема " като едното нищо.... Mr. Green Шегувам се за Еверест де,  Whistling Но тези упражнения са  най-хубавия комплекс от  упражнения. Освен че ви оформя прекрасно тялото, зарежда ви енергийно, отваря всички чакри , той  действа подмладяващо. Heart Eyes  Казват,че който започне да прави Тибетците, след 10 години ще изглежда на същите години, на които е почнал.  Flutter  Наистина е уникален комлекса!  Grinning Аз се чудя , защо никой не ми дава годинките ... Mr. Green  а то ето какво било...  Joy  Hug

esme_bolger...  Joy Горкото прасенце... Laughing

Jorito, mimina  Hug и  на всички останали!   Hug

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:02 от ЧервеноВинце

# 80
Момичета,разговори с Висшия Аз?Точно сега чета за първи път krion4[1].zip - ZIP archive, unpacked size 583,168 bytes и попадам на великия въпрос
Мили Боже,какво искаш да знам?
Задавала съм си го,но сега имам желание да си го задам по един специален начин.Вие имате ли си отговори ?
По въпроса с грипа- защо да си губим енергията с остарели неща като болести newsm78 Бог ни дава цялата си светлина и любов за прекрасни постижения,защо да ги пропиляваме,зазяпани в миналото...
 Heart Eyes Аз съм здрав и върша успешно работата,която Бог ми е дал да върша  Hug

# 81
  • Костинброд
Винце, а може ли вечер да се правят или е хубаво да е сутрин?

Нали са само тези 5 вида, дето ги има на 1-ва стр или има и още?
Много ми допадат, не ми се виждат и трудни Rolling Eyes

# 82
  • в резерват
Аз Тибетците си ги правя сутрин, как можах да забравя и аз да ги спомена......

# 83
  • Костинброд
Лошото е, че нямам никакво време сутрин, докато приготвя малката за детска, аз да се приготвя за работа, тя през цялото време реве......
А вечер всички като заспят ще ми е най- спокойно.

# 84
  • в резерват
Лошото е, че нямам никакво време сутрин, докато приготвя малката за детска, аз да се приготвя за работа, тя през цялото време реве......

аз ги правя за 10 мин. - точно преди да събудя и моята малка за детска, а и една кака гласим пък за училище......стига да искаш ще се организираш
Може и вечер, но гледай да е преди хранене или поне 3 часа след вечеря т.е. стомахът ти да е празен......Децата също обичат да ги правят....

ето една тема само за тибетстващите

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366677.0

за който се интересува от магнезиевото олио

това е откъс от книгата "Трансдермална терапия с магнезий" на Марк Съркъс, аз съм си я купила от Пингвините
http://knigi.anhira.com/otkasi/magnesium.htm

ето нещо и на английски

http://www.health-science-spirit.com/magnesiumchloride.html

и на български

http://zaper.artcom.bg/transdermal-magnesium-therapy.html

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:20 от Арбанашка кокона

# 85
Като стана въпрос за болестите...сигурно някои от вас си спомням как преди 1-2 теми ви ревах на главата, че детето ми вече е втора група на градина и не му се събират повече от 4 последователни дни да ходи без да се разболее.И така вече 1 година.
Смея да твърдя, че май успях да попроменя мислите в главата си и ...май и негововите.
Започнах да го карам всяка вечер преди сън да казва "Аз съм здрав, силен и умен"Simple Smile На него му е много забавно и започна да си го повтаря доста често с усмивка до ушите:) И ...вече четвърта седмица е на градина без да има дори хрема.Рекорд от както е тръгнал на градина! Нямам думи с които да ви кажа колко съм ви благодарна за това.
Това за мен е и едно доказателство, че не е нужно да вярваме в утвържденията, за да действат.Той е на 4 и не е чувал дори за утвърждение.

# 86
Здравейте! големи бързачки сте!, тамън ви наваксах и вие пак избягахте с шест страници...  Flutter

Мен ме вълнуват разни въпроси и нямам спомени да сме ги обсъждали.
Какво мислите за животните. Особено за тези, които са в пряк контакт с нас.
... за духовното им ниво, за интелигентността им, за това, че най-вероятно за създадени да ни помагат на нас хората. за връзката човек животно.
Интересувам се, защото ми се случват разни случки със животни и често се чувствам страшно зле, когато ги виждам, когато ги усещам да страдат. А за мен тяхното благородство ги поставя на нивото на човека. Кажете какво мислите.

# 87
  • Tам през Атлантическия океан

Започнах да го карам всяка вечер преди сън да казва "Аз съм здрав, силен и умен"Simple Smile На него му е много забавно и започна да си го повтаря доста често с усмивка до ушите:)
Grinning
И аз така говоря на моя калпазан  Hug  той стиска юмручета и казва че е силен и здрав  Hug
Давам му и вълшебни топчета и сироп рибено масло за сила  newsm47

Здравейте! големи бързачки сте!, тамън ви наваксах и вие пак избягахте с шест страници...  Flutter

Mr. Green нали
и аз едвам им смогвам  Crazy

# 88
Привет Peace

За болестите съм съгласна с фъстъчето. Преди 6 години открих Рейки и не съм боледувала от нищо, като преди това всяка зима бях на антибиотик поне два пъти. За болките в гърлото без да сме болни да споделя какво научих скоро. През гърлото /5/ чакра минава енергията нагоре и надолу като една  магистрала, и ако сме запушили пътя носим и някоя болежка. Това място е много важно и често е нужно да се чисти. Ненапразно тук е и щитовидната жлеза /щит/ пазител. Peace При дълги задраствания на тази магистрала се появяват и проблеми с тази така важна жлеза. А проблемите с белия дроб са проблеми с чувствата. А и е доказано, че преди да се прояви една болест на физическо ниво тя е била дълго време около нас в другите ни нива. Тоест винаги причиата е в неправилни мисли, неправилни чувства и неправилни посъпки.

ето нещо за  лекуването ”Има два начина за лекуване: стар и нов. Съвременните хора обикновено се лекуват по стария – с лекарства, с бани и т.н. Този начин на лекуване е бавен и дава микроскопични резултати. И аз лекувам по този начин... Обаче, аз не лекувам хората по новия начин. Защо? Защото те още не са готови. Новият начин е духовно лекуване. Ако излекувам някой човек по духовен начин, като не е готов да води чист живот, той ще греши още повече, а с това ще си създаде по-големи затруднения в живота. За онзи, който е готов, духовното лекуване моментално дава резултати. Достатъчно е да се даде на болния микроскопична част от еликсира на живота, за да оздравее моментално.”
 Петър Дънов

# 89
Леле, чак сега видях, че си имаме две амбер в темичката ...малко се обърках Laughing Пишеше Амбер, и си спомням , че имаше аватарче с едно сладко момченце изрисувано като котенце ...сега гледам пак амбер, няма аватар  newsm78   Докато вдяна, че са две различни мами ...  ooooh!   Hug

Яница, не вечер. Тибетците са много енергийно зареждащи и се препоръчват сутрин, но може и други периоди през деня. Когато се чувстваш капнала, уморена...тогава  също са много подходящи. Peace  Иначе вечер е опасно, освен ако искаш да не спиш цяла нощ и да бодърствуваш , Mr. Green  

И аз като Кокончето ги правих по възможност сутрин, веднага като се събудя. Даже преди да съм  си изпила чая още...тибетците ги правих първи. Отнемаха ми не повече от 10 минутки. PeaceПосле вече почвах всичките си сутрешни процедури, миене на зъбки,  душче,  и чак накрая закуската с топло чайче . И всичко това го правих с много радост, усещах се , че бях като "навита на пружинка"...  hahaha

Аз съм нощна птица, катогория "Б"-сова и сутрин като цяло съм  много неадекватна и  докато се събудя  нацяло , ходех из къщата като ударен самолет, а вечер  пък кипя от енергия, та чак имам да раздавам. Та откакто почнах  да правя Тибетците сутрин...вече не ходих като замаяна.

Тибетците са само тези 5 упражнения. Изглеждат лесни и наистина не са трудни, но много важно е правилното дишане, когато се изпълняват.
Аз  пък реших, че мога да почна направо от 11 бройки, какво  ще си играя да почвам от 3 бр...бебешка работа  Crazy  и когато почнах да се въртя, още на първото упражнение, след третото завъртане паднах на пода  като подкосена ... Joy  Зави ми се свят и не можах да се освестя няколко минути...  #Crazy Получих "перване по носа"  Mr. Green   Та  след това си ги почнах от 3 бройки. Laughing

Прочети внимателно цялата книжка, преди да ги почнеш. Започни от 3 бройки на седмица, и качвай всяка седмица . Постепенно мини на 5, 7, 9. и накрая докато стигнеш до 21. Това е пълния комплекс. Peace

Правят се или преди хранене или най-малко 1 час след хранене, иначе може да ти прилошее.

Общи условия

Активация на акаунт