подсъзнанието може всичко 18

• 110 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Dаrеna,
Много благодаря!
Аз решението отдавна съм го взела и Господ ми праща помощници по пътя постоянно, за което съм безкрайно благодарна!
Просто не всичко зависи от мен...

# 286
Пит, имаш цялата ми подкрепа и позитивна енергия!  Hug Имам куче и котка и ситуацията ти много ме развълнува.

# 287
  • Варна.....
Пит  Hug,
Изпитанията ни правят по- силни.

Благодаря Ви за отговорите.
Наистина реших да послушам Вътрешният си глас.
Дарена, ако не се чувстваш спокойна за Иконта, поговори и.

# 288
Благодаря ви много момичета!
Знаете ли, знам че имам подкрепа от Него, обаче когато човек получи топлината на човек или животинче, една безкористна подкрепа от близък, усещането е несравнимо!
Благодаря! Много много благодаря!

# 289
Пит,пращам още малко положителна енергия. Hug

И нещо от мъдростите на Дънов:

Да бъдеш щастлив е велика наука. Ако не сте щастлив, не се смущавайте. Щастието се постига трудно.

Ако ти гониш щастието, тогава си обикновен човек. Ако щастието те гони, значи си необикновен човек. Ти не гони щастието. Остави щастието да те гони.

Щастието на човек се определя от трудностите и противоречията, през които е преминал. Колкото по-големи са те, толкова щастието е по-голямо.

Ако имаш един човек, който да те обича, ти струваш повече от най-богатия цар. Ако имаш един човек, на когото във всички случаи да разчиташ, това е повече от всяко богатство.

# 290
Здравейте момичета чета ви от известно време, има още да си почета Simple Smile и да науча много нови неща за мен.Знам че не съм ви открила случайно.
Имам едно питане, попаднах на един пост не мога да го открия пак,  ставаше на въпрос за монетите и какъв смисъл може да се вложи в тях, да се върнеш на определено място пак и да вложиш негативните неща с който искаш да се разделиш.
Може ли малко разяснение какво се прави и в двата случая.
Благодаря предварително на всички   bouquet

# 291
Здравейте, чета ви с голям интерес и благодаря на Вселената, че ви има.
Погледнах на първа страница линковете с ангелски карти, мисля, че тези ги няма: http://www.voiceoftheangels.com/freereading.html. Има вариант на английски, испански и руски. А ако някой преди мен е дал линк към този сайт и аз не съм видяла - моля за извинение.  Simple Smile

# 292
Здравейте,

Много интересни неща намерих тук за което съм Ви благодарна. Simple Smile
И аз съм от тези, които знаят, че нищо не е случайно и се присъединявам към Вас.

# 293
  • Добрич
mariaD, действително обсъждахме, че може да наречеш, че нещо лошо, което те тормози го прехвърляш на монетата и после да я оставиш някъде. Само, че от морална гледна точка, редно ли е да прехвърляш твоите неприятности на някой друг - този, който намери монетата /или пръстена/? Тъй като в природата всичко се връща най- вероятно после на теб ще ти се падне нещо, което преди това е било отрицателно заредено от друг.

# 294
darena, мисля си, че щом ти е направило толкова силно впечатление падането на иконата, значи не е случайно  newsm78
Пит, имаш и моята подкрепа  Praynig
Утре ми предстои много важно събитие и чак се учудвам от себе си колко съм спокойна, явно една година (и половина май стана вече  newsm78 ) в темата ми се отразяват много добре  Flutter Винаги са ме притеснявали публичните изяви и утрешната идва да ми покаже колко добре мога да се справя като съм спокойна  Heart Eyes Сигурна съм...
Все пак ще имам нужда от вашата подкрепа  Heart Eyes

# 295
  • Добрич
Изпращам  положителна енергия за Пит и  di_.

Като говорим за изпращане на енергия - решила съм , че ако съпругът ми /според мен енергиен вампир/ е изтощен бих му пратила енергия.  В случай обаче, че не си я търси със скандал. Тогава да се спасява.  Mr. Green

Laughing  Нали идеалният вариант за семейство бил между вампир и донор на енергия. Значи моето семейство е идеално.  Laughing

# 296
Имам едно питане, попаднах на един пост не мога да го открия пак,  ставаше на въпрос за монетите и какъв смисъл може да се вложи в тях, да се върнеш на определено място пак и да вложиш негативните неща с който искаш да се разделиш.

Какво ще кажете повече да не задаваме подобни въпроси? Още повече първият ти изобщо пост в темата да е точно това питане. И преди го бях казвала, но пак ще го повторя - вместо да се чудим къде да си вложим киреча /в пръстен или в монета или в друг "подарък"/ и на кого да го пробутаме, нека да си зададем три простички въпросчета:

1. Защо се случва това?
2. Защо на мен?
3. Защо сега?

Вела , много си права Hug

STAR_DUST , този сайт не го знаех. Благодаря за него! И добре дошла пре нас   bouquet
"Бъди промяната, която искаш да видиш в света"  почти година беше и мой подпис  Wink

Пит, di_, имате цялата ми положителна енергия  Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 17:22 от mijjjka

# 297
Мише, подкрепям newsm10 MariaD, по-добре изучи техниките за освобождаване от негативни ситуации (примерно тази с човече от линковете на първа страница), така няма да навредиш на никого и най-вече на себе си Wink
Пит, Ди - присъединявам се към момичетата и ви изпращам Любов и Светлина!
 Hug Heart Eyes  bouquet

# 298
Пит и  di_    имате и моята подкрепа    Hug

Като говорим за изпращане на енергия - решила съм , че ако съпругът ми /според мен енергиен вампир/ е изтощен бих му пратила енергия.  В случай обаче, че не си я търси със скандал. Тогава да се спасява.  Mr. Green

Laughing  Нали идеалният вариант за семейство бил между вампир и донор на енергия. Значи моето семейство е идеално.  Laughing

хи, хи Вела,   идеален ще е, ако седмично (примерно) си разменят ролите   Mr. Green

При мен подейства (с дълготраен ефект), като от вратата посрещнах един роднина с думите: " Ти си енергиен вампир! Ако пак смяташ да смучеш, не те искам днес тук!".  Дълбоко се замисли човека, и вече не налита на кръв. 

# 299
  • Добрич
 Amitola, и аз му обясних на моя любящ съпруг, че е енергиен вампир, докато аз съм донор, но тъй като му казах и за идеалния вариант на съжителство, явно реши, че може спокойно да продължава по същия начин. Добре, че въобще не се впрягам. А за разменяне на ролите не ми беше дошло на ум  Laughing, но ако чакам от него да смуча енергия, сигурно ще изглеждам анемична.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт