подсъзнанието може всичко 18

• 110 419
  • 736
  •   1
Отговори
# 525

Да ви питам за мудрите. Има ли значение в какво положение на тялото се правят и други обстоятелства? Понеже аз правя една в градския транспорт и добре ми действа...
Аз по принцип си правя мудрите навсякъде, макар че по-спокойна обстановка винаги помага.

# 526
Щом помага- няма проблем каква е обстановата-мама също прави мудри докато пътува в градския транспорт  и също и помагат.
а иначе ако искате специални ритуали,обстановка, мантри, аромати...всичко на куп има вкнижките на Сабрине Меско заработа смудри

# 527
Здравейте!Не искам да нарушавам позитивизма на темата,но имам нужда от вашата помощ.От няколко дни се чувствам много депресирана и объркана,въпреки,че непрекъснато си повтарям положителни мисли.Проблеми имам,да,но Слава Богу не са нито драматични,нито отчайващо неразрешими.Знам,че всичко ще се подреди и въпреки всичко чувствам умора,нямам желание за нищо,разплаквам се.Непрекъснато чета тук,дали не се пренаситих  с енергия или е просто съвпадение.
Другото нещо е,че откакто чета забелязвам по няколко пъти на ден еднакви цифри на часовника,но не четирите/за тях прочетох в предишна тема/,а например:14.14,15.51,8.58.Означава ли нещо това.
Ще съм благодарна ако ми отговорите.Откакто открих тази тема влизам само в нея,започнах да променям мисленето си,но тези дни нещо зациклих.

# 528
lina , за съжаление има и такива моменти  Hug
Важното е като цяло да не губиш позитивната си нагласа и ще видиш, че тези мигове на депресии и объркване ще стават все по-редки и все по-краткотрайни  Grinning

За повтарящите се цифри аз не съм много запозната. Сигурно друг ще ти отговори относно тях  Simple Smile

# 529
  • Русе
lina,  когато изпадна в такъв момент имам пред себе си това "Когато възникне проблем, трябва не да правим нещо, а да разберем нещо."
  И сега съм в някакъв критичен период - Много голямо натоварване в работата, което расте експоненциално и съответно не мога да контролирам грешки.  Случвало ми се е в такива моменти да стана и против всяка логика да изляза в парка. Дали и сега да не направя същото  newsm78

# 530
Здравейте! Искам да се присъединя към вас, защото знам, че така вие ще ми вдъхнете още положителни чувства и мисли. Аз поначало съм позитивен човек, но от много време насам ядовете не свършват и не свършват Sad Знам, че някога всичко ще се нареди, но на ммоменти вече съм толкова отчаяна, детенцето ми има нужда от внимание и да си играем двете, а в повечето случаи аз въобще не съм в час и не  отделям нужното внимание, защото мисълта ми е заета само от това да мисля защо се случват лоши неща и кога най- после всичко ще се оправи, или ако не е всичко поне отнякъде да дойде лъч светлинка. Знам, че нищо не се случва случайно и че за да се случи има причина.... Въс всеки един момент се опитвам да мисля позитивно, но вече наистина ми става много трудно....

# 531
  • Русе
  Whitewitch, довери се на чувството и на детето си. Лошите неща неща няма да станат по лоши, ако спреш да мислиш за тях и да се отпуснеш с детето. Много често именно детето ми ме е измъквало от подобен омагьосан кръг

# 532
  Whitewitch        "Това, което човек живее в момента не е някаква твърда, непроменима реалност, то е само индикация за предлаганата от него вибрация; за това върху какво е спирал вниманието си до сега. Ако изживяването е неудовлетворително, достатъчно е да се промени фокуса, да се спре вниманието върху нещо друго, то ще бъде материализирано и съответно реалността на този човек се променя."

Можеш да се справиш  newsm10

# 533
Много се радвам, че се присъдиних към вас  Hug Имам чувството, че това е едно от нещата, които трябваше да открия и нещата да започнат да се оправят.... Току що си направих една поръчка към вселената и някак си си вдъхнах повечко надежда Simple Smile Усещането беше много хубаво- усетих си много добре 7-ма чакра и все още я усещам  Hug Още веднъж много се радвам, че ви открих  newsm44

# 534
И аз съм на мнение, че подсъзнанието може всичко!  Peace  Много се интересувам от тази тематика и ще ми бъде интересно да прочета какво мислят и другите.

# 535
Едно клипче за любовта в този прекрасен и леко мързелив (поне за мен  Wink) петъчен следобед  Grinning

POST-IT LOVE  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:47 от mijjjka

# 536
  • Костинброд
И на мен днес ми е много мързеливо и заспало Wink
Благодаря за поздравчето.

На мен пък снощи какво ми се случи- полегнах си и реших да поговоря с висшето аз на детенцето ми, обаче вместо това в съзнанието ми изплува образа на някаква жена, която не съм виждала Rolling Eyes, говореше ми нещо, а на мен през цялото време всичко ми беше като на сън, нищо не разбирах от казаното, говора й беше заглушен, единствено чух последните й думи, които ми се струва, че са лишени от всякаква логика- Чувствай се искренна newsm78

# 537
mijjjka Hug
много ми хареса,но и много мисли поражда в мен  Thinking
а и много хартия на вятърааа  Wink Laughing
  Peace

# 538
  • София по рождение
Whitewitch как става това?
mijjjka  много е сладко.

# 539
много ми хареса,но и много мисли поражда в мен  Thinking
а и много хартия на вятърааа  Wink Laughing

Хахаха... Не е само това  Wink Не знам дали забелязахте един надпис, когато момичето взима купищата листчета: "Благодарим ви, че взетите от вас канцеларски материали ще използвате само за служебни цели"  Joy

Nadyk, ето как става Поръчката - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435048.msg12803809#msg12803809
Може би е по-добре първо да прегледаш първа страница от темата - така съветваме всички новички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт