Зимна кърмаческа серия?

• 12 411
  • 268
  •   1
Отговори
Много се колебах, преди да започна темата, защото се притеснявах да не прозвучи прекалено нахално.
Но понеже в "частни разговори" открих и други съмишленички, най-сетне се реших.
И така:
1. Всички знаем, че Шаманката очаква мъничка Шаманчица и няма време да се разправя с досадни, мрънкащи и капризни кърмачки.
2. Обаче иде зима и гореспоменатите кърмачки ще трябва да навлекат нещо по-топличко, което същевременно да е удобно за кърмене. Нещо като кърмаческата блуза от последната лятна серия, но от по-дебел материал.

Затова искам да попитам мамите от щаба на Шаманката: има ли начин да се поръчат блузи по тази кройка.
И дали някоя от тях може да организира нещо по въпроса.
Ако не може, дали някой би могъл да публикува кройката, за да се опитат желаещите да си направят нещо индивидуално.

В заключение: още веднъж благодаря на Шаманката и съратничките й за радостта, която ни дариха през лятото.
И, Шаманке, успех през февруари.
  Hug

# 1
И аз това си мислех тези дни Mr. Green

# 2
аз искам  плетени гащи с надпис  Mr. Green

# 3
  • Карлово
В една подобна тема, от преди месец може би, Шаманката обеща, че може да направи нещо по въпроса да не ходим голи /и боси/. Но й трябва джуджета, за да влезе в ролята на Дядо Коледа. Тоест, черноработници, които тя да командва откъде да отидат, да вземат, пък после да занесат и т.н. Предполагам, че ще се появи и тук, пък софийската агитка през това време може да направи списък кой ще помага.

# 4
Супер PartyАз,обаче ще съм от мързеливите,които ще чакат всичко на готово и ще поръчват накрая Laughing CrazyНищо лично,но не живея в София иначе бих помогнала на "Дядо Коледа"

# 5
Е дано да се получи нещо, пък може и аз да се присъединя към джуджетата  Simple Smile

# 6
Аз много ще се радвам, ако този път успея да се класирам  Grinning

# 7
и аз бих помогнала, но съм от Варна... ако има как - на драго сърце!

# 8
  • В чуден свят с четири Слънца
И аз имам желание да помогна, ако ще се прави зимна кърмаческа колекция  Grinning

# 9
Пак за колекция ли става дума,или само за кърмаческа блуза?

# 10
И аз бих искала нова блузка, че може да ми е за последно тази зима - голямо ми е вече кърмачето. Laughing Също така бих се включила и с помощ! Peace

# 11
  • Пловдив
Аз искам нещо от ватиран плат (като анцунг) детски размер 98 и размер 86. И двете с надпис - "ДА! Все още съм кърмаче!" Даже обмислям да си ги поръчам да ми направят надписите, обаче ми казаха да занеса дрешките, а не намиран нещо изчистено без надписи и декорации. Големия син ще избие рибата като иде така на детска градина, ще има зелени физиономии  Sick .

# 12
Янтра, много хубава идея и за плата, и за надписа, и за посещението в детската градина. Laughing

# 13
  • Пловдив
Ех, как ги надушвам темите от далеч Party
И аз бих искала да помогна, но съм от Пловдив.
Давайте ако искате да започнем с предложенията, да отсеем най-добрите. Поне като за начало става

# 14
Моята идея за надпис  ми идва на прима виста и тя е:  "деца кърмя всякакви,за контакти ЛЛЛ-България Laughing"Става въпрос за дамските блузи.Идеята е хем с рекламна цела Wink,хем с хумористична Laughing

Общи условия

Активация на акаунт