Зимна кърмаческа серия?

• 12 411
  • 268
  •   1
Отговори
# 45
  • Видин
За пръв път се включвам...ама то е ясно защо  Joy
Много ми харесва идеята! Ако мога да помогна по някакъв начин - свиркайте  Hug  bouquet

# 46
Ау дано да стане с блузките, много искам и зимна  Hug

# 47
Е ще стане, най - много да родя сред купчина блузи докато ги разпределям  Mr. Green

# 48
  • Пазарджик
О, Шаманката се е навила. Дерзай, Шамане (и пускай обява за роби)  Wink

А докато Шаманката излезне с новата великолепна колекция, може да се възползвате от новогодишните артикули с логото на Ла Лече Лига. Темата за записване е тук, а въпроси и коментари в тази тема пускайте, моля.

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 12:13 от mimsat

# 49
  • Варна
Ще е супер ако може без много притеснения за Шаманката и Шаманчето да си имаме зимна кърмаческа блуза!  Heart Eyes

# 50
  • Пловдив
Тия чаши са много яки. Взех за цялата рода да си пият на работа Simple Smile Представете си как огромният ми мъж отпива от чаша за кърмачки Simple Smile Дано да събират повече кафе Simple Smile

# 51
...Дано да събират повече кафе Simple Smile

И мляко,и мляко .....  Laughing  Flutter

# 52
и аз да се запиша да следя, макар че моето кърмаче от месец вече не е кърмаче, но това отделен въпрос Sad

Чашата е страхотна и аз се лепнах за нея... ще поръчам няколко Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 15:55 от Elichka_mama

# 53
Еличка, не се мъчи, че детенцето ти вече не е кърмаче, скоро ще си имаш друго кърмаче, а на голямото винаги можеш да му даваш изцедено мляко  Wink

# 54
Еличка, не се мъчи, че детенцето ти вече не е кърмаче, скоро ще си имаш друго кърмаче, а на голямото винаги можеш да му даваш изцедено мляко  Wink

Peace  Hug
И аз така съм го планирала, каката да подхапва от млякото на номер 2 Simple Smile

# 55
Ау, страхотно - чашите са невероятни. А идеята за календар е много хубава също. Peace

# 56
Аз също много харесах чашите.

# 57
Записвам се да чакам блузките  Mr. Green

# 58
И аз ще чакам блузки Simple Smile

# 59
Момичета, предвид моето мотане, блузите и другите неща няма да вървят едновременно. Тоест блузите може и да се забавят. Та възползвайте се от ентусиазма на Мимсчето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт