Зимна кърмаческа серия?

• 12 411
  • 268
  •   1
Отговори
# 225
Не е проблем  Peace

# 226
шаманке готово милото днес преведе паричките,дано всичко да е наред и да е станало както трябва
сега с нетърпение ще си чакам блузката Hug

# 227
Всичко е наред,  ето табличката

Моля и другите да си проверят поръчките! Ако нещо е сбъркано, пишете.

ТУК можете да проверите вашите поръчки. Разгледайте sheet "list SSK".
Ако имате корекции, публикувайте ги в темата, моля.
Hug

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 19:03 от Шаманката

# 228
а извинявам се за неуместния въпрос, но явно само аз не съм наясно. като съм си поръчала блузка и като я платя, как става доставката, тоест къде трябва да си дам адреса или как става?? newsm09

# 229
Видях, че си от София. Обикновено правим обща среща за раздаване на нещата когато станат готови. Ако не дойдеш на срещата, която ще бъде обявена с големи червени букви в темите, нещата ти ще бъдат дадени на отговорник от твоя квартал или близък такъв. После се разбираш с него  Peace

# 230
аа ясно, е тогава всичко е ОК, преведох парички, ще чакам инфо за срещата  Peace

# 231
готово и аз платих и вече ще чакам  Mr. Green

# 232
  • София
И аз преведох парите днес Peace

Шаманке, за теб   bouquet

# 233
Ще актуализирам скоро  Wink Пинки, твоите неща предполагам пак ще бъдат доставени по мъжка линия, когато са готови  Peace

# 234
Здравей Шаманке Stop,
аз съм нова при вас и бих искала да си поръчам блузка.Моето бебе е само на кърма и се надявам за дълго време.Моят проблем е ,че като си поръчам не знам как ще си получа поръчката,тъй като съм от село Баня ,намира се на 6км. от гр. Разлог.А,и парите трябва да ги преведа по банков път нали? Peace

# 235
Славче, поръчката се прави в темата, линк към която има в подписа ми. В първия пост е описано много подробно как да поръчаш. Ще си получиш поръчката по пощата, поне предполагам, че така ще е най - лесно. Това село го знам, за жалост не съм наминавала от там от години  Simple Smile За предпочитане е да се преведат парите по банков път, но ако не ти е възможно, пощенски запис също е вариант. Пиши ми на лични съобщения, ако искаш адрес. Ако имаш още въпроси, питай тук  Peace

# 236
Благодаря много Шаманке Hug  bouquet
Направих си поръчката и ще преведа парите по банков път.Името ми е Славиния Миткова и предполагам адреса който съм дала е достатъчен(ако не е кажи ми ще дам още информация). Peace
Заповядай на гости в нашето село,много ще се радвам.Аз всъщност съм от Разлог,но се ожених на село. LaughingЖелая Ви всичко хубаво  bouquet

# 237
Благодаря за поканата  Grinning
Ако искаш редактирай си поста и си изтрий име и адрес, че все пак това е форум, всички виждат  Rolling Eyes

# 238
  • в шоки-land
Шаманич Hug Heart Eyes, татето ми ще дойде да вземе нещата днес....дано го помниш от миналия път - с моряшката брада....

# 239
Е може ли да го забрави човек  Wink

Общи условия

Активация на акаунт