Зимна кърмаческа серия?

• 12 411
  • 268
  •   1
Отговори
# 210
  • Троян
Ами то трябва да се чете Blush
И аз преведох парите,само не ми е много ясно как точно ще получа блузката Rolling Eyesно има време ще разбера Simple Smile
Кое не ти е ясно?Предния пост преди твоя е доста обстоятелствен  Peace
Ами то трябва да се чете Blush[quote author=amanita

# 211
И аз преведох парите,само не ми е много ясно как точно ще получа блузката Rolling Eyesно има време ще разбера Simple Smile
Ако си само ти от Троян-най-вероятно по пощата  (или Шаманката най-добре ще ти каже).
Ако сте няколко-комбинирате се и се изпраща поръчката на един човек,правите си среща и ги раздавате. Peace

# 212
Платих кърмаческата блузка днес, но паричките ще се отразят утре.

# 213
Simple Smile
И аз се записах за една къмаческа Simple Smile Само се надявам до април, когато ще влезе в употреба по предназначение, да не съм станала за XXL  Embarassed

Парите най-вероятно в петък ще преведа  Peace

# 214
  • Видин
Шаманче, направи ли нещо по моя въпрос или утре да ходя да пращам паричките?  Hug

# 215
Не съм, не отговаря телефона на човека, но утре пак ще звъня.

# 216
  • Видин
Добре, ще изчакам с превода тогава   bouquet

# 217
Преведохме паричките, ника ми пак е без долната черта ( защо ли въобще я сложих, като се регистрирах, ама хайде нищо  Grinning ).

# 218
albenapd май станахме две досега, аз също съм си поръчала блузки, така че сигурно ще се и запознаем

# 219
Шаманке, здравей миличка,
благодаря за красивите неща, които творите...
Имам питане Embarassed
поръчах кърмаческа XXL, като се ориентирам предимно по дължината на ръкава...,мн не ми харесва когато са леко къси ръкавите..., сега обаче се чудя, да не ми е огромна..., да не ми е мн отворено деколтето...
по-скоро съм височка newsm78
иначе днес ще преведа сумата, само размера ми е тъмна индия, все си купувам на "око"...

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 09:31 от онда

# 220
Онда, ХХЛ - а си е за пищни дами, ако си само висока, без останалите екстри, по добре си вземи по малък размер.
Най - лесно можеш да се ориентираш като вземеш твоя блуза, еластична, която ти седи добре, премерваш и гръдната и останалите мерки и намираш приблизително нещо в таблицата.
Правила съм проби и според мен ръкавите са стояли добре като дължина.

# 221
Onda наистина ако си само висока, а не пълна, по-добре поръчай по-малка блузка, че ще ти виси.... аз сега съм доста "пищна" (най-меко казано  Blush ) и си поръчах XL Simple Smile Ръкавите ми се струват доста добре, защото и на мен това ми е вечния проблем, защото съм висока... е сега и широка Simple Smile

# 222
  • До хладилника, който обичам
Благодарение на Шаманката ООД, за всички членове на Ла Лече Лига има намаление на цените на колекцията зимни блузи:

17 лв кърмаческа блуза
11 лв дамска блуза
8 лв детска блуза

За да се възползвате от намалението, ако сте ЛЛЛ член, в основанието за плащане пишете ник+ЛЛЛ (например: nickname+ЛЛЛ).

Можете да станете член и да се възползвате от намалението и в момента на плащане на блузите, като на същата сметка преведете членски внос (в размер на 20 лв), и в основанието посочите ник+членски внос (например: nickname+чл.внос), а също после пишете лично съобщение на Шаманката.

По всяка вероятност и за бъдещите колекции ще има намаление за ЛЛЛ членове  Grinning

Защо да станете член?

Като станете членове, помагате на много други майки да получат информация и подкрепа от Ла Лече Лига чрез лична помощ, местни срещи, лекции и обучения, издаване на брошури и други материали. Освен това, получавате

• възможност да посещавате ежемесечните срещи с други майки в местната Ла Лече Лига група (и всички други групи в страната) и достъп до заемната библиотека на групата - без да отделяте допълнителни средства (заемната библиотека е само за членове)
• възможност да се получи информация и подкрепа от други майки и Ла Лече Лига лидери на срещите, лично или чрез брошури и други материали,
• помагате на Ла Лече Лига да осигури помощ и подкрепа от майки-за-майки за други жени, които искат да кърмят бебетата си

Всеки е добре дошъл на Ла Лече Лига срещите и без да е член! Срещите ни са отворени за всички, желаещи да научат повече за кърменето и да споделят опит и умения, но от не-членове с благодарност приемаме дарение в размер 2 лв/среща (или повече, ако има възможност).

# 223
Шаманката, Elichka mama, , благодаря за поясненията...
Поправих, ох мн трудно ми е с всякакви мерки...

Поздрави ... снежни

# 224
  • Пловдив
Шаманче, имам едно питане. Проблем ли е в понеделник да преведа паричките, че чакам да дадат заплатата на мъжо до края на седмицата? Ако сега платя, мъжо ще ме  #2gunfire Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт