Зимна кърмаческа серия?

• 12 411
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
При печата всичко е възможно, ама наистина всичко  Mr. Green

# 196
  • София
Поръчах. Ако се окаже, че може и два цвята, ще ги поръчам и двата.

# 197
Тук можете да проверявате платените поръчки, ще гледам да нанасям когато мога.
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnsgjYcwTed7dDNMZWtuRXI4 … QXdqMnc&hl=en

Ако имате затруднение с плащането по банков път, пишете ми на лс. Може да  пуснете пощенски запис, но за мое улеснение, ако имате възможност съберете се и пуснете записа от името на няколко човека. Уточнения на лс. пак  Peace

# 198
  • Видин
Нямам търпение, нямам търпение  girluu omm  Hands Clap #Onfire ukliam1 #Milti
Шаманке, аз ще изчакам с превода на паричките да видиме дали ще успееш да направиш нещо по другия въпрос  Hug

# 199
Дамските само памук ( като колекция 1-ва) или памук с еластан( като миналогодишната зимна)?имат ли разтегливост?

amanita,Благодаря   bouquet

# 200
  • Видин
Писаха, че са разтегливи  Hug
Ох, аз малко като секретарка, ама има 3 теми и организаторките не успяват да пишат навсякъде и на всеки да обясняват, та да помогна малко  Mr. Green

# 201
По скоро като миналогодишните зимни ще са, памук с еластан  Peace
amanita, благодаря, наистина е по - лесно когато има помощ  Grinning Ще питам днес за това, което те вълнува.

# 202
  • София
Шаманке, мъжа ми е превел парички, днес след 10.30 ще можеш да ги видиш по сметката.

# 203
момичета дано не спамя темичката тук,но незнаех къде другаде да пиша.
искам да попитам понеже много ме интересуват тези блузки-много ми харесват,но малко моделчета видях.все още не съм се запоизнала подробно с темата и незнам какво точно търябва да направя,но имам въпросче.трябва ли задължително ако поръчам да превеждам парички в банка,искам да кажа мога ли пот софия направо някои да ми я вземе а аз ще платя стоиността и на пътуването,в смисъл ако блузата е 20 лв и в нея са вкл пътните аз ги давам за блузата ама да не се налага да ги вкарвам в банка.охх въпросът ми сигурно е малко тъп и объркан,незнам дали ме разбрахте правилно.иначе на мен живот и здраве ще ми трябва за март някъде и кога трябва да си я поръчам в такъв случаи.
много много извиняваите още веднъж ако съм объркала къде трябва да пиша или го има някъде това вече Embarassed
все пак ще се радвам на отговор

# 204
ох сега видях че и мами от софия са поръчвали,маи си потговорих на единия въпрос,но незнам кога да поръчам..... Embarassed Embarassed Embarassed

# 205
eniq по принцип блузите се изработват с предварително преведените пари за тях, затова и стават най накрая  Simple Smile Първо Всеки прави заявка, плаща, след това преброяване и като се съберат парите се поръчват да се изработят блузите. Поне аз до сега това съм разбрала. Всички блузи се изработват наведнъж, по едно и също време , защото доколкото знам си нямаме постоянен производител, а Шамана търси къде да ги поръча. Ако се поръчват отделни бройки ще излезе много по скъпо, затова трябва да поръчаш сега, нищо че живот и здраве ще я ползваш март  Peace В темата за поръчки в първия пост е описано всичко, включително и крайните срокове за записване и плащане http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452751.0
 Ако имаш някакъв проблем с превода, мисля че трябва да се обърнеш към отговорника по сметката, за да се разберете как би могла да платиш без да влизат парите в банка.

# 206
roroana Hug
много много благодаря за пояснението Heart Eyes

# 207
eniq, отговарям и за поръчката и за сметката, та да дам още малко пояснения. За съжаление още не съм успяла да измисля как да поддържам постоянно производство на такива блузки за да не сте ограничени с поръчването само в рамките на кампанията. Така че ако искаш да поръчаш, начина е да го направиш тази седмица по описания в темата начин. Парите можеш да преведеш или ако си от София и близо до мен да ми ги дадеш на живо, може и с пощенски запис в краен случай. Ророана ти е обаснила защо се плаща предварително, просто с тези пари се поръчват платове, блузи, шев, печат и т.н. Пиши ми на лични и ще измислим как да стане плащането.

А за получаването, обикновено за София правим обща среща и нещата се раздават на който дойде или на отговорници по квартали. Който му се идва до нас, може и сам да си вземе нещата. За другите градове пак се праща общо и там си организират раздаване. Ако някой има желание да си получи поръчката лично с куриер, няма проблем, но си поема разходите. Иначе за доставка не се плаща нищо допълнително, то е включено в цената  Peace

Нооо всичко това ще се случи когато нещата са готови и ако не взема да родя до тогава  Mr. Green

# 208
  • Троян
И аз преведох парите,само не ми е много ясно как точно ще получа блузката Rolling Eyesно има време ще разбера Simple Smile

# 209
  • Видин
И аз преведох парите,само не ми е много ясно как точно ще получа блузката Rolling Eyesно има време ще разбера Simple Smile
Кое не ти е ясно?Предния пост преди твоя е доста обстоятелствен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт