Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 160 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Е Weary, не е честно всички да се изнасяте във ФБ

В началото на темата, пише как може да се влезе там Wink
Също е хубав да прочетеш тази страничка цялата, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429292.150 има няколко условия Wink

Наздраве.   newsm24   Как сте, колеги? Аз засега се крепя. В очакване съм на зимата, когато най- често ми се влошава положението, тогава ще видим.

Наздраве  newsm24 и от мен, въпреки, че ми е забранен алкохола Sad

Да попитам нещо? Не е потемата но някой може да знае Simple Smile
На някой случвало ли му се е, да не може да пази равновесие и да му се повдига?

# 136
Здравейте!
Изтрила съм 3 страници офф-топици, спам, почерпки, честитки и други подобни Stop, но това е инцидентно. Това е здравен форум, не отчетен. Ако решите да продължавате така, то тогава темата ви ще бъде преместена в Общ отчетен форум.
Поздрави и оздравявайте!

# 137
Добро утро и от мен!
Тишо, аз тези симптоми ги имах в първите месеци от бременноста  newsm62! Майтап бе, Тише!
Сега сериозно - това ми бяха първите признаци за проблем в шийната област. Прочетох че, вече са ти направили някакви изследвания на главата. Имаш ли такива на врата и по-надолу. Обикновена рентгенова снимка може да покаже. Ако имаш дори шипове - те правят много бели. А знаеш, че тези които имат вече проблем с гръбнака, независимо къде и в какво се изразява, му се отразява по целия гръбнак. Малко сложно го разказах, дано си ме разбрал.
Преди две години почнах да получавам световъртежи, гадене, изтръпвания на ръцете и езика. Понякога губех съзнание. Правиха ми ЕЕГ, но не показа нещо сложно. Тъпкаха ме със стимулиращи мозъка лекарства, бях непрекъснато като допингиран кон - няма спиране. Докато най-накрая не се сети личната лекарка да ми направи снимка - и ето, честито с много шипове и после ЯМР (три дх).
Дано нямаш такива работи!
Искрено ти пожелавам да се оправиш!

# 138
  • София
Получих лично съобщение от чоко и боко, което ще си позволя да копирам тук,
защото мисля, че е полезно за всички ни.
Благодаря му за желанието да сподели с нас събраната от него информация!  Hug

Здравейте !
Искам да ви поздравя за това че опитвате да обобщите възможните начини за лечение на дискова херния.
Аз също страдам от това и още не съм намерил начин да се отърва от досадбната болка макар да не съм толкова зле и да забрявам за нея в ежедневието но има и досадни кризи.
Бих искал да споделя това което аз знам за възможните начини за лечение за които предполагам че не присъстват във Форума.

метод на украински учени които твърдят че може да се лекува с одходящи упражнения доставяйки нужните хранителни вещества на увреденото място:  http://www.evminov.com/  (имам схеми  на уреда и иснструкции за упражнения на руски при желание ще ви ги изпратя)

има няколко фирми които се занимават с произвидсто на уреди за терапия с ел. импулси твърдят че могат да лекуват или да копират болката.За жалост са скъпи но имат много приложения.
http://bgscenar.org/
http://www.denastherapy.com.au/DHomeServices.html

родните кинезитерапевти също предлагат помощ : http://lubomirivanov.com/1383
и един продукт който също лекувал и имал златен медал от медискинско изложение  в щатите http://www.diskdr.bg/bg/product/6.html
може и да съм пропуснал нещо аз лично смятам да се заема сериозно с първия продукт който за жалост не се предлага у нас. Имам предвид техниката на Евминов. Както казах ако някой иска да преведе от руски ще пратя това което имам както и схемите които намерих на въпросния уред с много приложения за профилактика и на подрастващите.
Поздрави !
ако мога да помогна с нещо пишете на stanomail@abv.bg

# 139
Добро утро и от мен!
Тишо, аз тези симптоми ги имах в първите месеци от бременноста  newsm62! Майтап бе, Тише!
Сега сериозно - това ми бяха първите признаци за проблем в шийната област. Прочетох че, вече са ти направили някакви изследвания на главата. Имаш ли такива на врата и по-надолу. Обикновена рентгенова снимка може да покаже. Ако имаш дори шипове - те правят много бели. А знаеш, че тези които имат вече проблем с гръбнака, независимо къде и в какво се изразява, му се отразява по целия гръбнак. Малко сложно го разказах, дано си ме разбрал.
Преди две години почнах да получавам световъртежи, гадене, изтръпвания на ръцете и езика. Понякога губех съзнание. Правиха ми ЕЕГ, но не показа нещо сложно. Тъпкаха ме със стимулиращи мозъка лекарства, бях непрекъснато като допингиран кон - няма спиране. Докато най-накрая не се сети личната лекарка да ми направи снимка - и ето, честито с много шипове и после ЯМР (три дх).
Дано нямаш такива работи!
Искрено ти пожелавам да се оправиш!

Добро утро!  Hug
Да Маги, всичко ми правиха без снимки на врата, сега се връщам от невроложката, и след разговор с нея и се изясни картинката и заключи, че това е проблем на нервна почва. Каза ми да продължавам да си пия хапчетата Мемоплант и Бетасерк 2 месеца. В Четвъртък да ида при нея пак за още болнични.
Надявамс е да нямам на врата нищо  Praynig
Запизих си час другия Вторник при моята си невроложка и там ще решим какво да правим от тук нататък.

п.с. не съм бременен  Mr. Green

Здравейте!
Изтрила съм 3 страници офф-топици, спам, почерпки, честитки и други подобни Stop, но това е инцидентно. Това е здравен форум, не отчетен. Ако решите да продължавате така, то тогава темата ви ще бъде преместена в Общ отчетен форум.
Поздрави и оздравявайте!

Имаш право  Peace Взимам си веднага забележка  Blush

п.с. а каква баница бях спретнал тази сутрин само  Laughing

# 140
Между другото искам да се извиня за една погрешна информация от мен, относно инжекциите Discus compositum: цената за която са ми ги купили е 29 евро за 10 бр.
Донесоха ми ги в събота и разгледах касовата бележка. Мъжът ми ме е подвел без да иска, защото е купувал и други лекарства за наши приятели.

# 141

Тишо, да не би това гадене да е от прекомерна употреба на лекарства?Все пак лекарствата за дх са ужасно вредни.Помисли и върху това.Поздрави и се оправяй.  bouquet

# 142

Тишо, да не би това гадене да е от прекомерна употреба на лекарства?Все пак лекарствата за дх са ужасно вредни.Помисли и върху това.Поздрави и се оправяй.  bouquet

Благодаря  Hug
Не не е от лекарства, аз не пия за ДХ лекарства само като усетя, че нещата загрубяват и то по 1-2 диклофенака не повече  Crazy Но не съм пил от две седмици  Thinking

Благодаря му за желанието да сподели с нас събраната от него информация!  Hug

Здравейте !
Искам да ви поздравя за това че опитвате да обобщите възможните начини за лечение на дискова херния.
Аз също страдам от това и още не съм намерил начин да се отърва от досадбната болка макар да не съм толкова зле и да забрявам за нея в ежедневието но има и досадни кризи.
Бих искал да споделя това което аз знам за възможните начини за лечение за които предполагам че не присъстват във Форума.

метод на украински учени които твърдят че може да се лекува с одходящи упражнения доставяйки нужните хранителни вещества на увреденото място:  http://www.evminov.com/  (имам схеми  на уреда и иснструкции за упражнения на руски при желание ще ви ги изпратя)

има няколко фирми които се занимават с произвидсто на уреди за терапия с ел. импулси твърдят че могат да лекуват или да копират болката.За жалост са скъпи но имат много приложения.
http://bgscenar.org/
http://www.denastherapy.com.au/DHomeServices.html

родните кинезитерапевти също предлагат помощ : http://lubomirivanov.com/1383
и един продукт който също лекувал и имал златен медал от медискинско изложение  в щатите http://www.diskdr.bg/bg/product/6.html
може и да съм пропуснал нещо аз лично смятам да се заема сериозно с първия продукт който за жалост не се предлага у нас. Имам предвид техниката на Евминов. Както казах ако някой иска да преведе от руски ще пратя това което имам както и схемите които намерих на въпросния уред с много приложения за профилактика и на подрастващите.
Поздрави !
ако мога да помогна с нещо пишете на stanomail@abv.bg

И аз благодаря много е интересно Wink
А той защо не пише тук?

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 11:35 от tishoo

# 143

Също е хубав да прочетеш тази страничка цялата, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429292.150 има няколко условия Wink

Наздраве.   newsm24   Как сте, колеги? Аз засега се крепя. В очакване съм на зимата, когато най- често ми се влошава положението, тогава ще видим.

Наздраве  newsm24 и от мен, въпреки, че ми е забранен алкохола Sad

Абе Тише, явно аз не схващам какво общо има с ФБ и озонотерапията  newsm78
Този линк дето ми го даде Rolling Eyes

# 144

Наздраве.   newsm24   Как сте, колеги? Аз засега се крепя. В очакване съм на зимата, когато най- често ми се влошава положението, тогава ще видим.

Наздраве  newsm24 и от мен, въпреки, че ми е забранен алкохола Sad

Абе Тише, явно аз не схващам какво общо има с ФБ и озонотерапията  newsm78
Този линк дето ми го даде Rolling Eyes

Нищо общо нямат, там се набляга главно на ракиотерапията  Laughing  Не си прочела всичко Wink Прочети от на IMJ поста на долу, но всичко особено моите и на ОК неща Wink

Ако пак има проблем м ипиши ЛС, ще т иобясня Simple Smile

# 145
Здравейте ,
от 24 ти октомври съм с притиснати коренчета от двете страни , имам увреждане на ниво L 4 -5 .
Болката тръгва от гръбнака , минава през седалището и слиза до сгъвката на коляното - лява страна .
Много съм отчаяна , след като прочетох темата - не мога да повярвам , че може месеци наред да се мъкна така .
А съм млада , прекалено млада за подобни оплаквания . #Cussing out

Ходя на иглотерапия , след три сеанса мога вече да ходя изправена - преди ходех превита на две .
Лекарката ми се казва Силвия Еленкова , приема в Лозенец - Ул.Кожух планина 10 .

Пия Аркозия 1 табл сутрин , Агапурин 2 по 1 с и в , Нивалин по схема и от утре и вит от В група ще взема .
Направени са ми е три инжекции от иглотерапевтката в определена точка отзад при опашната кост .
Много съм притеснена . Confused

# 146
Здравейте ,
от 24 ти октомври съм с притиснати коренчета от двете страни , имам увреждане на ниво L 4 -5 .
Болката тръгва от гръбнака , минава през седалището и слиза до сгъвката на коляното - лява страна .
Много съм отчаяна , след като прочетох темата - не мога да повярвам , че може месеци наред да се мъкна така .
А съм млада , прекалено млада за подобни оплаквания . #Cussing out

Ходя на иглотерапия , след три сеанса мога вече да ходя изправена - преди ходех превита на две .
Лекарката ми се казва Силвия Еленкова , приема в Лозенец - Ул.Кожух планина 10 .

Пия Аркозия 1 табл сутрин , Агапурин 2 по 1 с и в , Нивалин по схема и от утре и вит от В група ще взема .
Направени са ми е три инжекции от иглотерапевтката в определена точка отзад при опашната кост .
Много съм притеснена . Confused

Здравей  Hug Добре дошла!
Ти имаш л иДХ? Щото това увреждане на Л4-Л5 може и друго да е newsm78 Имаш ли скенер, ЯМР?
Сега трябва да се успокоиш, аз съм на 25г но какво да кажа това е положението примиряваш се и тов ае  Crazy И ако те боли с месеци ще си късметлиика, повечето ни боли с години, няма да се плашиш, сега просто си в криза и за това те боли толкова много, след време ще се успокои болката, но винаги ще ти напомня че е там Wink

# 147
  • София
Непукистка, за съжаление никой от нас не е бил подготвен за тази болест,
дори тези, които сме на повече от 25г.  Hug

На първо време, опитай да се успокоиш, това е от изключително значение. Всяка неприятна емоция
засилва болката и забавя възстановяването. Знам, че е лесно да се каже,
но трудно да се направи. Затова поговори с невролога си да ти изпише успокоителни,
ако се чувстваш наистина много притеснена, плачеш и т.н. Много по-малка е вредата от тях,
отколкото от обземащото те прекомерно притеснение.

Щом имаш ефект от иглотерапията, това е добре. Като отмине острата фаза, направи си физиотерапия,
отиди на балнеолечение. Прочети внимателно първия пост, там има наистина много информация.
Нивалинът на инжекции ли си го слагаш?

Въоръжи се с търпение и знай, че ще се пребориш!   bouquet

# 148
  • София
Между другото искам да се извиня за една погрешна информация от мен, относно инжекциите Discus compositum: цената за която са ми ги купили е 29 евро за 10 бр.

jocco, ти започна ли ги инжекциите?
И само 10 ли ти изписа лекарят?

И аз благодаря много е интересно Wink
А той защо не пише тук?

Тишо, погледнах му публикациите. Писал е няколко пъти в темата отдавна.
Явно рядко влиза във форума или пък предпочита повече да чете.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 14:56 от sophsan

# 149
sophsan , само 10 бр. по схема - 1 през 3 дена (общо за 1 месец). След 6 месеца пак. Започнах ги веднага - още в събота.

Общи условия

Активация на акаунт