Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 160 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Варненки,моля и мен ме прикрепете към спретнатата ви диско група,плииз Praynig Hug
За коледния купон,де Simple Smile

# 226
Варненки,моля и мен ме прикрепете към спретнатата ви диско група,плииз Praynig Hug
За коледния купон,де Simple Smile

Разбира се, Кади! Това е целта, да сме единни и много, иначе купон няма!

# 227
За купона съм и АЗ! Чакам да дойдат да ме изхвърлят от темата, че спамя сигурно ...  Wink

# 228
тук        http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=445631.105
или ще организираме алтернативен...............
ох и днес едва се раздвижих сутринта  ooooh!

# 229
За купона съм и АЗ! Чакам да дойдат да ме изхвърлят от темата, че спамя сигурно ...  Wink

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ЗА СПАМА! ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛЯ!

# 230

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ЗА СПАМА! ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛЯ!

Ама вие не си вземате поука, ама като дойде джедайката - тогава ще ви гледам сейра hahaha  smile3521  newsm44   
smile3505 smile3505 smile3505

# 231
Здравейте !
Има ли някоя мама която има желание и възможност да преведе от руски описанието на упражненията предложени от Евминов.
Хубаво че има  упражнения и за гръбначни изкривявания за децата ни. Ако не можем да се излекуваме напълно нека предпазим тях от подобни проблеми.
Както казва автора този уред  е четката за зъби за грънака ни.
Остава проблема кой да изработи уреда. За това  ще помагат татковците Simple Smile

# 232
Здравейте !
Има ли някоя мама която има желание и възможност да преведе от руски описанието на упражненията предложени от Евминов.
Хубаво че има  упражнения и за гръбначни изкривявания за децата ни. Ако не можем да се излекуваме напълно нека предпазим тях от подобни проблеми.
Остава проблема кой да изработи уреда. За това  ще помагат татковците Simple Smile

Ами ти не можеш ли да го преведеш-имам в предвид, че пишеш за "четката за зъби на гръбнака", значи разбираш руски и можеш да го преведеш. Да се надяваме, че ще получим инфо.

# 233
Здравейте!  Hug

Дали мога да си правя Discus compositum, до като пия Бетасерк и Мемоплант?  Thinking

И да не съм съвсем OFF,   Laughing :
Здравейте !

Ами ти не можеш ли да го преведеш-имам в предвид, че пишеш за "четката за зъби на гръбнака", значи разбираш руски и можеш да го преведеш. Да се надяваме, че ще получим инфо.

Попитали един шоп.

"Кaквo мoжeш дa paбoтиш?
- Moa дa кoпaм.
- Дpугo?
- E, пa мoa и дa нe кoпaм. "

Joy Joy Joy

# 234
Здравейте !

Защо да не получиш. Пратих го за превод ще ми струва около 150 лв.  А ти какво можеш да споделиш като практика за успешно лечение на подобни заболявания

# 235
  • София

Защо да не получиш. Пратих го за превод ще ми струва около 150 лв.  А ти какво можеш да споделиш като практика за успешно лечение на подобни заболявания

Докато не е лично изпробвано едно лечение, е трудно да се каже дали е успешно. Дай боже това да бъде такова
за теб. Но, на мен определено ми се струва, че доста скъпичко са ти взели за превода.

Иначе, тук информацията засега я споделяме безплатно. Има и други хора, на които информацията им е струвала пари -
прегледи, ампули от чужбина и т.н. Никой от тях досега не ми е правил намек, че трява да му платя.
Защо, бе, хора сте си мълчали?

# 236
Здравейте !
Хубаво че има  упражнения и за гръбначни изкривявания за децата ни. Ако не можем да се излекуваме напълно нека предпазим тях от подобни проблеми.
Както казва автора този уред  е четката за зъби за грънака ни.
Остава проблема кой да изработи уреда. За това  ще помагат татковците Simple Smile

Защо да не получиш. Пратих го за превод ще ми струва около 150 лв.  А ти какво можеш да споделиш като практика за успешно лечение на подобни заболявания

Колега, много яко си се минал, ако е истина де, можеше да си инсталираш един google toolbar и да си го преведеш сам  Wink

Нищо лично, но мисля, че може да сподели много повече от теб  Mr. Green

Как може да се отиде на Павел Баня по клинична пътека, някой знае ли да ми каже?
В смисъл какви документи трябват? При какъв лекар да отида?  newsm78

# 237
  • София
Как може да се отиде на Павел Баня по клинична пътека, някой знае ли да ми каже?

Дай 20лв. и ще ти кажа, че знаеш ли аз колко телефони навъртях, докато се сдобия с тази информация.

# 238

Дай 20лв. и ще ти кажа, че знаеш ли аз колко телефони навъртях, докато се сдобия с тази информация.

Страшно съм разочарован  Crossing Arms , как може такова отношение  ooooh!  Това е не допустимо, в здравен форум да се искат пари за информация. Не стига, че лекарите ни смъкват всичките кожи от гърба, а и тук се появяват корупциони практики. Хора вие сте едни от нас, не се самозабравяйте  Naughty

# 239
  • София
Страшно съм разочарован  Crossing Arms , как може такова отношение  ooooh!  Това е не допустимо, в здравен форум да се искат пари за информация.

Криза е, братче, какво да се прави! Търсим начини за оцеляване.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт