Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 161 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Тишо, още ли го имаш изтръпването?
Аз от десетилетки си ги имам тия болежки- ту на едната ръка,ту на другата, ту палеца,ту безименния,ту всички Laughing Sad
Ами, че то и хората без хернии, които си водят съвсем нормален живот, получават такива изтръпвания, ама не се замислят много.
Едва ли всяко изтръпване по пръстите ръцете е нещо сериозно   newsm78
Така че по-ведро !   newsm03    Цапни една ракия със салатка довечера по случай Никулден  newsm68    (ако не си на лекарства де).

Още, като, че ли е по малко от вчера  Thinking
Да, много хора ми казаха, че и те го имат и отшумява и пак се появява но не го мислят Wink дано и при мен да е така. Хората които нямат ДХ това въобще не биха му обърнали внимание, но ние сме толкова наплашени, че вчера като се събудих и го имаше отново първата ми мислъл беше "край, ДХ на С6"  Laughing притисних се, и сега пак не ми е добре на главата  ooooh! . Май е по добре човек нищо да не знае и да сиживее  живота.
Довечера ще цапна и ракийка и винце и шаранче  Mr. Green , дано да помогне  Laughing

# 406
# 407
tishoo може ли да ми кажеш как си биеш инжекции /Discus Compositum/ . Някаде четох през ден, на друго място през 2 или 3 дни. Исках да ти пиша в скайпа но от една седмица не мога да ти изпратя нищо.

# 408
tishoo може ли да ми кажеш как си биеш инжекции /Discus Compositum/ . Някаде четох през ден, на друго място през 2 или 3 дни. Исках да ти пиша в скайпа но от една седмица не мога да ти изпратя нищо.

Ами виж сега, на мен ми ги изписаха по следния начин: (аз и в момента си ги правя)
през 3 дена
Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота Неделя Понеделник
с червеното се почива Wink
10 инжекции през 3 дена са ти 30дена или 1 месец си ги правиш Wink след това 2 месееца почиваш и пак 1 мсец си ги правиш. Аз ги правих Септември Октомври Ноември и сега Декември Wink
На мен ми казаха 30бр за първата година след това по 10бр всяка година.
Надявам се да си ме разбрала Wink
Човека който ми каза за тях, на него същия лекар му е казал 10бр, през ден всяка година Wink ама аз нали съм тежък случай, 30бр. Mr. Green
Защо да не ми работи Скайпа  newsm78

# 409
Сега ти писъх и пак ми дава че не  е доставено. Да нямаш поставена стена?

# 410
Сега ти писъх и пак ми дава че не  е доставено. Да нямаш поставена стена?

Имам всичко, и за капак един администратор дето ми трови живота  Joy Joy Joy

# 411
# 412
# 413
Благодаря  Hug Има ли повод?
Няма! За информацията и по ведро настроение.

# 414
много вкусна трапеза си нагласила-има за всички
на фона на коктейлите който употребяваме -това си е разкош newsm78 newsm78 newsm78 уви в моя случяй всичко обаче през пасатора Embarassed Thinking

# 415
много вкусна трапеза си нагласила-има за всички
на фона на коктейлите който употребяваме -това си е разкош newsm78 newsm78 newsm78 уви в моя случяй всичко обаче през пасатора Embarassed Thinking

Това е ужасно  Sad , не можеш ли да ядеш твърди работи? След колко време ще можеш казаха ли ти ?  Crazy

# 416
  • Burgas, Bulgaria
здравейте мили хора искам да попитам нещо-значи аз сън оперирана Л5-С1 преди 11години имам протрузии на долните две и горните две нива както и нещо си на Т9...както и да е ...до скоро незнаех що е болка обааачеее вчера не можах да стана от колата от седалката,сега се опитах да си закаа пердетата -малеее умрях ,на моменти на дупето не мога да си седя - Cry Cry Cry КАКВО става
малко ме е срам но ще споделя и това-предния път не можех да ходя по малка нужда и бъбреците ми пострадаха.....сега има подобен проблем но с другата работа-наптаво незнам какво да правя ....ида ли на лекар ще кажат ЯМР ,а в момента нямам възножност да го направя....
ако си взема Волтарен инжекции дали ще ми помогне

# 417
  • София
Здравей, М A R I QHug

Най-добре е все пак да отидеш на лекар. Ако си здравно-осигурена,
ЯМР ти се полага по Здравна каса. Направление за него може да ти издаде
невролог или неврохирург.
Сама разбираш, че каквото и да ти кажем тук, най-вероятно няма да бъде
напълно адекватно, най-малкото защото не сме лекари.

# 418
здравейте мили хора искам да попитам нещо-значи аз сън оперирана Л5-С1 преди 11години имам протрузии на долните две и горните две нива както и нещо си на Т9...както и да е ...до скоро незнаех що е болка обааачеее вчера не можах да стана от колата от седалката,сега се опитах да си закаа пердетата -малеее умрях ,на моменти на дупето не мога да си седя - Cry Cry Cry КАКВО става
малко ме е срам но ще споделя и това-предния път не можех да ходя по малка нужда и бъбреците ми пострадаха.....сега има подобен проблем но с другата работа-наптаво незнам какво да правя ....ида ли на лекар ще кажат ЯМР ,а в момента нямам възножност да го направя....
ако си взема Волтарен инжекции дали ще ми помогне

Здравей  Hug
Първо трябва да се успокойш, може да не е  нищо страшно  Hug
Най добре е да отидеш на лекар  Wink ЯМР да не те притиснява при твоето положение ще ти дадът талон без проблем.
Не си прави експерименти с инжекции  Naughty при положение, че имаш проблем с бъбреците, само ако ти изпишат.
Сега е хубаво да лежиш и по най бързия начин да отидеш на лекар.
И да ни държиш в течение  Peace

# 419
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря Ви хора
здравно осигурена съм, но досега все сме плащали за ЯМР -имам 8 снимки  Rolling Eyes ....
наистина съм се шашнала ,а и като знам в моя град какви"специалисти "са  ooooh!,понеже ме оперираха на 14г. по онова време не ми вярваха че ме боли кръста и казваха че симулирам,та накрая с жестока пареза майка ми ме закара в София и на втория ден проблема ми бе решен-днес ще мина през личната за талон за невролог ....

Общи условия

Активация на акаунт