Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 160 174
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Е, ама ако не се оплаквате , плюете докторята, е какво са виновни хорицата като са полагали Хипократова клетва не са мислели само за пари - повечето, но ние ги научихме така - всеки дава по нещо да му обърнат "внимание"... #Crazy
И после що били такива, ами какви да са и на нас да ни бутат 20 лв. няма да откажем smile3532....че кои ти ги дава, а за тези осигуровки не знам - ние си направихме частни здравни застраховки, като си плащаме всеки месец определена такса и преди месец водих малката  на алерголог с тази застраховка и още не с ни привели парите...#Crazy

Не съм съгласен, че ние сме ги научили, тези които не взимат защо не сме ги научили итях, това си е до човека и е недостатък на здравната система.
Я разкажи малко повече за тая заястраховка ?
На нас ни направиха групова на цялата фирма в Евроинс, и съм много доволен от тях, включва и зъболекарски услуги Wink
Сега Август сключиха договор с една аптека тук в града, и от там ни дават лекарства безплатно само с рецепта+болничен лист+карта, раздадоха ни едни карти като дебитни, та не се занимаваме да чакаме да ни връщат пари за лекарства. На мен ми върнаха всички пари дето бях давал в Павел Баня сега Август, включително и тези за хубава стая Wink общо около 200лв.
Миналата година бяхме в ЗОК Надежда, обаче там бяха много голями мошеници  #2gunfire

# 121
Ами такива са картите - като дебитни, но нали ти казвам още нищо не са ни изплатили и докторът попълва специален формуляр+рецептата и трябва да изплатят парите за прегледа + лекарствата, но... newsm78
А ти как ходи на Павел баня с тази застраховка? Rolling Eyes

# 122
Ами такива са картите - като дебитни, но нали ти казвам още нищо не са ни изплатили и докторът попълва специален формуляр+рецептата и трябва да изплатят парите за прегледа + лекарствата, но... newsm78
А ти как ходи на Павел баня с тази застраховка? Rolling Eyes

Аз бях по клинична пътека, и то нали се води, че все едно си в болница и от там вече можеш да си искаш парите зависи с какъв пакет си, нашия покрива болнично лечение.
Най страното ми беше, че по КП се плаща 50лв. и аз си мислех че ще ми върнат само тях, обаче там си исках хубава стая и се доплащаше по 13лв мисля че беше, взех си фактури за всичко, подаох документите и те взеха че ми върнаха всички пари  Laughing

Ели, а ти тая застраховка сама ли си си я правила? В смисъл аз мога ли да си направя ако искам и къде? Това са много хубави работи Wink

Ще ти преведът споко, нашите преди ги бавеха по месец и отгоре

# 123
  • София
 HugБлагодаря за хубавите думи.Да ви се връща.  bouquet
Роми-горчиво.Да са ти живи и здрави.Като ти народят внучета,ще ти пораснат крила и болка няма да има.
Текс то с тая малка снайперистка време за нищо не остава,а и баткото правихме операция на очите та,кво да кажа, деца.
Тише Краси е на 11мес.а Теодор проходи на 8мес.
ОКи-тия крампи ме убиват.Питам доктордата тя каза-лошоо,да ама те са и в ръцете-много лошоо,дай ми направление за ЯМР,бе вика чак толкова зле не е  #2gunfireТо има причина за тях ама като не може да каже нищо без ислидвания,ме праща само на рехабилитации и прочее,пък после сме щели да видим.Какво да гледам,след като родих 1мес.бях на патерици.Секна ми и кърмата от болката,още в болницата,мислех,че крампите ще отминат след време/мислех,че са от килограмите/да ама не.Изпила съм целия магнезии на майката Земя.И нищо.

# 124
Ами Тишо, всъщност фирмата, в която работи съпругът и ги осигурява и им предоставиха възможност да си осигуряват и семеиствата, ако желаят. Картата покрива преглед, болнично лечение, лекарства, зъболекарски услуги в рамките на някакви средства, мисля за оперативно лечението беше до 1500лв., за лекардтва до 150 лв. и така не ги помня наизуст, но покрива добрите болници в цяла България. Даваш картата и бланката и плащаш  и ... после чакаш да ти ги възстановят, но много се заяждат ... и се бавят, но ще видим...
Според мен всеки може да сключи такава застраховка, с която иска застрахователна фирма "белите хора" на запад отдавна са го измислили, а тук си ни дерат живи и за здравни осигуровки и за преглед и за нещо "отгоре"... #2gunfire

# 125
Ами Тишо, всъщност фирмата, в която работи съпругът и ги осигурява и им предоставиха възможност да си осигуряват и семеиствата, ако желаят. Картата покрива преглед, болнично лечение, лекарства, зъболекарски услуги в рамките на някакви средства, мисля за оперативно лечението беше до 1500лв., за лекардтва до 150 лв. и така не ги помня наизуст, но покрива добрите болници в цяла България. Даваш картата и бланката и плащаш  и ... после чакаш да ти ги възстановят, но много се заяждат ... и се бавят, но ще видим...
Според мен всеки може да сключи такава застраховка, с която иска застрахователна фирма "белите хора" на запад отдавна са го измислили, а тук си ни дерат живи и за здравни осигуровки и за преглед и за нещо "отгоре"... #2gunfire

Аха ясно, аз си помислих, че ти сама си си направила и ми беше интересно колко плащаш Simple Smile
Нашият пакет подривва същите услуги, но няма ограничение за парите, а и в аптеката тук лекарствата ти ги дват бе пари, което е супер, щото не се занимаваш с дукоменти а те между тях си се оправят Wink

HugБлагодаря за хубавите думи.Да ви се връща.  bouquet
Роми-горчиво.Да са ти живи и здрави.Като ти народят внучета,ще ти пораснат крила и болка няма да има.
Текс то с тая малка снайперистка време за нищо не остава,а и баткото правихме операция на очите та,кво да кажа, деца.
Тише Краси е на 11мес.а Теодор проходи на 8мес.
ОКи-тия крампи ме убиват.Питам доктордата тя каза-лошоо,да ама те са и в ръцете-много лошоо,дай ми направление за ЯМР,бе вика чак толкова зле не е  #2gunfireТо има причина за тях ама като не може да каже нищо без ислидвания,ме праща само на рехабилитации и прочее,пък после сме щели да видим.Какво да гледам,след като родих 1мес.бях на патерици.Секна ми и кърмата от болката,още в болницата,мислех,че крампите ще отминат след време/мислех,че са от килограмите/да ама не.Изпила съм целия магнезии на майката Земя.И нищо.

Ние сме на 7 месеца но само пълзим за сега  Laughing

# 126
  • София
Добро утро! newsm51
Да ви споделя нещо  smile3518 - бях се настроила, че от утре сьм на работа, не че сьм добре вече, ами ми омрьзна да  ми звьнят от работата и да питат кога трьгвам. и се обадих вчера на невроложката да и кажа, че ще трьгвам. тя ме направи на нищо - та как може, в това влажно  и грипозно време, да отида днес при нея да ме види и да ми даде още болнични. И така- аз сьм послушна и ще ходя, но ми е неудобно в работата, щото те като те виждат че дишаш мислят че нищо ти няма. и без това кроих 10 дни планове как ще пьтувам с метрото в обратна посока за да мога да седна (че има 2 спирки от нас до края) и после кьм работата, че ве4е с колата не ми се ходи в това лошо време.
Та това е покрай мен.
Тишо, закуската е страхотна!  newsm10

# 127
Добро утро! newsm51
Да ви споделя нещо  smile3518 - бях се настроила, че от утре сьм на работа, не че сьм добре вече, ами ми омрьзна да  ми звьнят от работата и да питат кога трьгвам. и се обадих вчера на невроложката да и кажа, че ще трьгвам. тя ме направи на нищо - та как може, в това влажно  и грипозно време, да отида днес при нея да ме види и да ми даде още болнични. И така- аз сьм послушна и ще ходя, но ми е неудобно в работата, щото те като те виждат че дишаш мислят че нищо ти няма. и без това кроих 10 дни планове как ще пьтувам с метрото в обратна посока за да мога да седна (че има 2 спирки от нас до края) и после кьм работата, че ве4е с колата не ми се ходи в това лошо време.
Та това е покрай мен.
Тишо, закуската е страхотна!  newsm10

Стой си у дома колкото можеш, до като се оправиш, че на работата никой не го интересува как си  Rolling Eyes

# 128
IMj ,  един съвет от мен - искай да си   в   блок " Б " , защото както писах в един мой пост , там условиата са по-добри . Лично аз съм доволна от лечението - преди само да обуех тесни дънки и започваше да ме боли кръста .Сега е студено , обувам си дънките без проблеми и нищо не ме боли , освен ако не се претоварвам .

# 129
  • София
Похвалиха ми ето този човек. Някой да е чувал?

# 130
Похвалиха ми ето този човек. Някой да е чувал?
Малко фантастично ми звучи-отиваш с всичките си болести и излизаш чисто нов newsm78.....малко скептично гледам като че ли на тия лечения, но човек като търси изход на какво ли не попада и пробва...може и да помагат - не споря! Ама все пак сме наясно що е ДХ как ще приберат излетия навън диск и да предотвратят сраствания, калцирания, прехапване на
 нерви...не знам Rolling Eyes

# 131
Здравейте!
Относно инж. Ников от Биоенергоспектър - познаваме се лично от 12 години. Откакто получих първата криза и бях с парализа на левия крак. Тпгава след като отказах два пъти да ме оперират във ВМА случайно отидох в този център. Точно там ме вдигнаха на крака и имах чувството, че отново започвам да живея. През годините много пъти съм ходила отново, когато пак не съм била добре. Сега ще кажете: защо като са ти помогнали първия път, сега допусна да се оперираш? Ами защото с моя луд късмет, всичко стана изведнъж - отново пареза, а и вече се изпусках. Затова трябваше да се оеприрам.
Само че има още нещо важно за тях: там работят много рехабилитатори. Някои наистина са много добри, други лежат на стари лаври - вече гледат само да отметнат повече бройка като пациенти, за да вземат парите. Лично Ников поема само някой пациенти.
Сега имат нов СПА център, който управлява жена му Жанет. Казаха, че там има и водни процедури.
Така, че много е важно да попаднеш на наистина добър и работещ с желание терапевт.
Преди две години в кабинета на ул. Поп Богомил отидох заради силните болки във врата и световъртежи (сега ми доказаха три дх там с ЯМР). Правиха ми едни жестоки изтегляния на гръбнака и врата за да се намества отново, и оттогава ми остана постоянна болка между плешките.
Но наистина има и хора, който са се оправили там.

# 132
Забравих да ви кажа, че за първия преглед яко ще си платите. После ако поддадете, ще си купите един куп билки, тревички и някакви уредчета за биостимулация. Ще ви кажат, че без тях няма да се оправите.
Но все пак ако отидете търсете Димитър Николов (кинезитерапевт) и д-р Маркова (тя поставя иглите и е много добра).
Успех!

# 133
 Hug Jocco - къде е гаранцията тогава? Да направиш експеримента, да опиташ, дали можеш да си и по-зле и с по-олекнал
джоб-защото малко ги даваме дотук като гледам и оперирани и не - всеки втори нещо по-различно от традиционната медицина е пробвал, и ...  newsm78...аз си взех поука от една мануална терапия - хубавото след това беше, че ви открих, но права си всеки сам преценява, в оперативното лечение също няма 100 процента гаранция... така,че  #Crazy newsm17

# 134
В тези кабинети видях за първи път хора оперирани от дх и се чудех защо пак са там. Били идвали и преди операцията, после пак ги посещават. Всичко е относително, но операциите мисля, че са по-страшния вариант (ако си стигнал до тях).

Общи условия

Активация на акаунт