Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 160 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Не пише какво съдържа  newsm78 , аз не бих се доверил без подробно описание  Peace
За нашите проблеми трябва Глюкозамин  Wink

Пише. пише   Naughty
Че освен екстракт от тамяново дърво има и други съставки:

Една дневна доза от 2 капсули съдържа:
460 мг новозеландска зеленоуста мида сух екстракт (Perna canaliculus), 100 мг хондроитинсулфат, 200 мг МСМ (метилсулфонилметан), 100 мг екстракт от тамяново дърво (Boswellia serrata), 24 мг фитеума корени сух екстракт.
http://pharmabion-plus.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=150794&am … 58273&dflid=3

-------------------------------

Потърсих с гугъл за Новозеландската зеленоуста мида - тя пък била богата на глюкозамин:

... Състав: естествен концентрат от зеленоуста мида (Perna Canaliculus), богат на глюкозамин-гликол (GAG), кондроитин сулфат ...
Това е цитат от съдържанието на друг продукт. Ето на този:
http://rsi-bg.blogspot.com/2008/09/blog-post_2950.html

Браво, Лельо Ванче, доста си се постарала Wink аз нямам нерви да се ровя в Гугал за всяко нещо от съставките за да видя какво съдържа Blush

# 211
Правила съм таз рецепта на Ванга.Не ми помогна.Също и тамян и ракия май беше да плексит.Ама и това не даде резултат.

# 212
  • Видин
Здравейте!!!!!!!! Мъжът ми е с две дискови хернии, ходи на физиотерапия и въпреки това, му изтръпва единия крак. Чухме от наши познати за инжекции с "озон", които се правят само в Пловдив. Били много ефикасни. Ако знаете нещо за тях, моля пишете ми.
Извинете ме, ако вече е писано за това- не можах да изчета всичко.

# 213
Здравейте!!!!!!!! Мъжът ми е с две дискови хернии, ходи на физиотерапия и въпреки това, му изтръпва единия крак. Чухме от наши познати за инжекции с "озон", които се правят само в Пловдив. Били много ефикасни. Ако знаете нещо за тях, моля пишете ми.
Извинете ме, ако вече е писано за това- не можах да изчета всичко.

Здравей!  Hug
По добре е да отиде на санаториум някъде Wink
Според мен не са толкова ефикасни  Sad, и от Видин до Пловдив, има и в София Wink
Сега важното е да лежи и да не дразни нерва, да приема стандартните противовъзпалителни средсва, Диклофенак Дуо, Волтарен ретард и Милгама Н, милгамата е задължителна до като не спре да му изтръпва крака  Wink. Ако има във Видин Лазер с инфрачервени лъчи да опита, много помага Wink
Той има ли резонанс? До колкото знам в клиниката на Гайдарски има, ако може да с инаправи.

п.с. Аз също съм от Видинско, но от 2002 не живея там  Laughing ако има още нещо питай без да се притисняваш  Hug

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 12:36 от tishoo

# 214
Някой няма ФБ?

# 215
  • Видин
Какво е ФБ?????????? Confused

# 216
  • София

ФБ=Фейсбук

stella_2, Тишо ти е дал добри съвети.  Hug

# 217
  • Видин
Tisho, благодаря много.  bouquet

# 218
Tisho, благодаря много.  bouquet

За нищо  Hug Кажи му на него ако иска да пита каквото го интересува Wink

Има, как да няма я виж колко сме много, а теб те няма  Laughing, и да спреш с тоя спам, че

# 219
Тишо, май само това ще ни излекува Grinning

# 220
  • Видин
Ха-ха, това ми хареса!!!!!!! hahaha

# 221
Ако си мислиш,че мойто дупе е розово...javascript:void(0);

# 222
привет Hug
Вчера валя и днес ме боли кръста. Sad Няма спасение от влагата.
Варненски дами ще ходите ли на коледния купон?

# 223
тая година ще ги пропуснем

# 224
привет Hug
Вчера валя и днес ме боли кръста. Sad Няма спасение от влагата.
Варненски дами ще ходите ли на коледния купон?

Деси, какво чувам, купон?!?!?!? Ама тук ще ни бият, по-добре да си говориме на лични.
Що пък да не спретнем един купон, какво ще кажете, варненски дами?

Много сме, силни сме! Булка, Деси, Нелита, Аз, от Север ще подкрепи купона Лина, хайде, допълвайте списъка! Кой друг иска?

Общи условия

Активация на акаунт