Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 161 666
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря Ви хора
здравно осигурена съм, но досега все сме плащали за ЯМР -имам 8 снимки  Rolling Eyes ....
наистина съм се шашнала ,а и като знам в моя град какви"специалисти "са  ooooh!,понеже ме оперираха на 14г. по онова време не ми вярваха че ме боли кръста и казваха че симулирам,та накрая с жестока пареза майка ми ме закара в София и на втория ден проблема ми бе решен-днес ще мина през личната за талон за невролог ....

Отиди във Варна Wink Новия метод, прочети назад в темата Wink нямам време да ти пиша сега  Sad

# 421
  • Burgas, Bulgaria
отивам -ох не мога да седя на компа  Sick

всички ли пиете Невалин-аз съм адски алергична от него  Tired

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 09:28 от М A R I Q

# 422
отивам -ох не мога да седя на компа  Sick

всички ли пиете Невалин-аз съм адски алергична от него  Tired

Аз НЕ, аз пия диколофенак и милгама когато нещата загрубеят ; ) Имаш ли изтръпване  някъде? Кое по точно те боли?
Виж това, тук се говоори за тоя нов метод http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440438.300

# 423
  • Burgas, Bulgaria
това ме заинтригува-аз имам зверско доверие на неврохирурга ми в София но вече ме е страх като че ли  Embarassed от по радикални мерки ...и пак зависи от зора..
в момента ми е най-добре права като седя -кръста,таза и двата крака ми вадят нервите направо  Twisted Evil....не мога да се наведа, да се завъртя, да се опъна-май съм в криза  ooooh!
аз мислех че е от времето защото винаги когато се захлажда усещам ама...тц то от месец насам започна ....истината е че май сама се вкарах в беля ,защото правих едно чистене и сама местих разни работи ,а и малкото чудовище което вече е 15кг. иска да го нося и Го нося ....мислех че съм се отървала  Embarassed

# 424
това ме заинтригува-аз имам зверско доверие на неврохирурга ми в София но вече ме е страх като че ли  Embarassed от по радикални мерки ...и пак зависи от зора..
в момента ми е най-добре права като седя -кръста,таза и двата крака ми вадят нервите направо  Twisted Evil....не мога да се наведа, да се завъртя, да се опъна-май съм в криза  ooooh!
аз мислех че е от времето защото винаги когато се захлажда усещам ама...тц то от месец насам започна ....истината е че май сама се вкарах в беля ,защото правих едно чистене и сама местих разни работи ,а и малкото чудовище което вече е 15кг. иска да го нося и Го нося ....мислех че съм се отървала  Embarassed

През тоя един месец, взелали си някакви мерки? Имаш л иизтръпване някъде?

# 425
  • Burgas, Bulgaria
имам на левия крак до малкото пръстче е по целия крак
а тъпча се с Алулини,незнам дали ще ми повярвате ама аз ме съм пила до сега други болкоуспокояващи но и не ме е боляло така за това малко се притесних от вчера -направо се стреснах  Rolling Eyes...иначе наистина не мислех че е сериозно ......а май е ...
втора смяна е лекарката

# 426
имам на левия крак до малкото пръстче е по целия крак
а тъпча се с Алулини,незнам дали ще ми повярвате ама аз ме съм пила до сега други болкоуспокояващи но и не ме е боляло така за това малко се притесних от вчера -направо се стреснах  Rolling Eyes...иначе наистина не мислех че е сериозно ......а май е ...
втора смяна е лекарката
Трябват ти противо възпалителни някакви Wink болко успокояващи не вършат работа, помагат само да не те боли Wink
Волтарен Ретард, Диколфенак Дуо, това са най хубавите на хапчета иначе на инжекци има и други. но най добре отиди на лекар те ще ти изпишат.

а идруго сега се сетих Simple Smile започни да пиеш Милгама Н, имаше и друго вместо това нека aha  да му каже името, че не се сещам  newsm78 беше много по евтино Wink (това са витамини за възстановяване на нерва)

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 10:38 от tishoo

# 427
за всички тези болки по стави ми препорячаха да стана вегетариянка поне за 6 месеца.Някои пробвал ли е промяна в начина на хранене

# 428
Бевит форте се казват витамините струват 7лв -20бр.В аптеката ми казаха,че се пият 3 по 1.На мен ми ги предписаха 2 по 1.

# 429

Марийче, както изглежда, хич не ти е безобидно положението. Тези симптоми, които описваш, не са нито за пренебрегване, нито за отлагане според мен. Вземи си мерки, и то, колкото може по-скоро. При такова засягане на нерв времето за реагиране често е от решаващо занчение. Това е моят съвет. Нищо по- конкретно не мога да те посъветвам, защото не съм специалист. Направи си , ако можеш скенер, или ЯМР и отиди при такъв. И междувременно се пази, в това състояние да вдигаш детето ?!?

Успех!

# 430
за всички тези болки по стави ми препорячаха да стана вегетариянка поне за 6 месеца.Някои пробвал ли е промяна в начина на хранене

IMJ, мисля, че напротив, за ставни и костни проблеми би трябвало да се приемат повече животински продукти, съдържащи глюкозамин, колаген и др. Вегетерианството в нашия случай би било полезно единствено, ако доведе до редуциране на теглото.

# 431

Буболина, какво стана при доктор Михов?

# 432
Бевит форте се казват витамините струват 7лв -20бр.В аптеката ми казаха,че се пият 3 по 1.На мен ми ги предписаха 2 по 1.

newsm10

Буболина, какво стана при доктор Михов?

Надявам се днес да пише  Praynig

# 433
  • София

На мен миналата година невроложката ми изписа Алфа Бетик.
Твърдеше, че са много добри, аз така и не ги купих, а си пих Милгамата.
Някой пил ли е Алфа Бетик?

# 434
  • Димитровград
Здравейте,гледам че Тишката няма търпение,вече съм тук. HugСнощи се прибрахме късно от София понеже часа ми беше в 18.00 и сега сядам да ви информирам.Д-р Михов ми предложи да изчакаме да дойде пак проф.Рафаели,в момента бил в Куба,обучавал тамошните доктори.Каза ми че имало записани още 7 човека за тази операция,една жена която била със 7 операции също била в листата на чакащите.Пред мен имаше възрастен човек с 4 неуспешни които едва ходеше.Каза ми че нямам друг избор и ще се подложа на новата операция,но ми обясни че при някой хора които са оперирани от дх,поради това че се премахва част от диска се получава нестабилност на гр.стълб и че това също би могло да доведе до опъване не нервните коренчета а  оттам и до болка.С една дума не можело да се каже дали само срастванията играят роля при мен за болката но каза че се надява да е това,защото от ЯМР не се виждало да има проблем с диска.Обясни ми че ако болката не се повлияе от тази операция,можело да ми се направи друга класическа при която да се направи стабилизация на оперирания сегмент с пластини,но и на него самия идеята не му се нрави много,тъй като каза че това било доста сложна и тежка операция и съм била много млада за да ме обездвижат с такива пластини.Каза че може по време на операцията да вкарат озон в другия ми диск на горното ниво които е притрузирал,за да го "склерозират".Това което трябва да доплатя за операцията са 1100 евро както пишеше и още 100 лв. за озон.Разбрахме се да ми звънне в първата седмица на януари,и ако не е дошъл професора операцията ще направи той.Това е,смятам да опитам,нямам друг избор и се надявам че вече всичко ще е наред.Операцията ще е в София.Ако искате питайте нещо. Hug

Общи условия

Активация на акаунт