Кое да въведа първо - жълтък или глутен?

• 6 195
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
На нас педитата/консултирахме се с няколко/ ни казаха да въведа жълтъка,а сме на 5 мес!Имали някоя мама,която да го е въвела в 5 мес?

На мен ми казаха да го въведа началото на 6 мес., но синът ми вече започна 7 мес., а аз още не съм го въвела. Някак си вътрешно не съм убедена, че е готов да яде жълтък.  Confused

# 46
Благодаря за отговора!Аз гледам да не надвишава 25,а той все да е над 25!Днес облякох бебчо с шубичка,шапка и качулка,завих го с одеалце и го изкарах навън за 1 час,като покрих и количката с дъждобран,да не му духа и веднага се счепкахме защо съм го извела щял да се разболее!

У нас в момента е 25 градуса. По боди и ританки е - тънки, памучни.  Мисля, че му е ок.  Peace

# 47
Относно въвеждането на жълтъка и аз се чудя newsm78!Пробвах 2-3 лъжички зеленчуково пюре и му хареса не е претенциозен!Дали ще разбера кога точко е готов?

# 48
Относно въвеждането на жълтъка и аз се чудя newsm78!Пробвах 2-3 лъжички зеленчуково пюре и му хареса не е претенциозен!Дали ще разбера кога точко е готов?

И аз се чудя дали ще разбера, но май по-точния въпрос е "Кога ние ще сме готови?"  Embarassed Предпочитам да добия малко увереност, че има нужда от жълтък преди да му го дам - страхлива съм по отношение на него.  Embarassed В крайна сметка още тогава реших да изчакам изследванията след 6мес. и другата седмица като ги направим ще видя какво ще покажат.  Embarassed

# 49
Да това е добра идея!

# 50
На нас педитата/консултирахме се с няколко/ ни казаха да въведа жълтъка,а сме на 5 мес!Имали някоя мама,която да го е въвела в 5 мес?
на нас също педито ни каза да въведем жълтъка, и от 1 седмица вече го захранвам с по много малко всеки ден в зеленчуковото пюре,а тази седмица ще давам 1/4 два пъти в седмицата пак в пюрето, проблем не сме имали
Захранвай бавно и по малко и няма да имаш проблем

# 51
забравих да кажа, че с месо не съм захранила с глутен също не съм все още

# 52
Аз въведох първо жълтъка - в края на петия месец, а сега вече и глутена: първо с каша, а сега от няколко дни и попара.

# 53
Благозаря за инфото ма Laughingми

Общи условия

Активация на акаунт