Толкова ли е страшен свинският грип?

• 84 895
  • 1 315
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Преди 2 год. пак бяха обявили грипна епидемия.Училищата ги затвориха,но градините не.Уж се засилва контрола при приемането на децата.Дръжки.Хлапетата си кашляха задружно.

# 661
  • Варна
Днес четох, че затварянето на детските градини ще е последна мярка, защото така ще се блокира живота в страната. И всъщност са прави - представете си, че по един родител си остане вкъщи, за да ги гледа? Кой ще строи живота нов, кой?
Ами като се изпонатръшкаме всичките кой ще строи живота нов,кой?

# 662
Ами като се изпонатръшкаме всичките кой ще строи живота нов,кой?
Като и ако се изпонатръшкаме всички то няма и кой да го живее животът...Изпаднахме и в лирични отклонения, то понеже не са открили поредното ново лекарство, което да си обсъдим.
Решават си в училищата и проблема с учителските отпуски- нашата класна още в понеделник ми каза, че грипната ваканция за учитилети е ПГО.

# 663
  • София
Преди 2 год. пак бяха обявили грипна епидемия.Училищата ги затвориха,но градините не.Уж се засилва контрола при приемането на децата.Дръжки.Хлапетата си кашляха задружно.
Е аз писах - май в друга тема.
В детската градина на племенницата ми във Виена, всички деца и без това перманентно си кашлят и са хремаваи.
Ама нон стоп. И тя включително.
Освен това към момента там изобщо нямало чак толкова много фокус върху грипа.
Явно хората не се връзват особено.

# 664
  • София
Е, тук вече не зная кой казва истината. Уж заболеваемостта в градините е ниска, а ни проглушиха ушите с това, че най-засегнати са малките деца и след това учениците! Ха, сега де, кое е по-вярно?!

# 665
  • София
И аз това се запитах  Grinning
Освен това не е ли редно някак, тези веднъж изкарали грипа, спокойно да си ходят на работа, училище, градина  Mr. Green

# 666
Истината е разнообразна- според фармацевтите грипът е поголовен и сигурно убийствен, освен ако не..., според управляващите е чудесно да се затворят училищата, ще има "И ний сме дали нещо на света...", тъкмо и отпуските на учителите ще напреднат /справка- предходния пост/. Да, ама ако затворят и градините що народ ще наизлезе в болнични /щот едва ли ще се напускат платени и неплатени отпуски/. Та истината е "някъде там...".
Хе, хе, ами че кой ще ни гарантира кой какво вече е "прекарал"? Щот изследвания май не се правят вече.

# 667
  • София
Ааа, изкарли сме, и още как!
Отказвам да сме карали нещо друго  Crossing Arms

# 668
Ами сезонният, дето бил по- страшен от животинско- специфичния?  Mr. Green А? Ха сега да си изберем кой какво е карал, според прогнозите. Мен ми се ще нещо комплексно да е било...  Praynig

# 669
  • Варна

Хе, хе, ами че кой ще ни гарантира кой какво вече е "прекарал"? Щот изследвания май не се правят вече.
А взе ми думите от клавиатурата.Диагнозите вече се слагат на око(не че и преди това не ги слагаха така,да не би да изследваха всички).Ние с малкия изкарахме нещо седмица преди олелията,за свински грип и дума не обели личната.Ама като чета на половината народ симптомите нищо чудно да сме го изкарали.

# 670
В предаването по Нова в момента, темата е за свинския грип, и присъства съфорумка. Laughing Аз лично не я знам коя е, като ник.

# 671
В предаването по Нова в момента, темата е за свинския грип, и присъства съфорумка. Laughing Аз лично не я знам коя е, като ник.

Точно това пишех, когато ми излезе ново мнение  Laughing

Аз също не я познавам, ама предполагам ще си каже като се върне. Тъкмо малко да ни разяснят како що...

Чух, че вероятно ще обявят грипна ваканция за всички училища...а за университети?
Варненския е обявил епидемия, само че всички евентуално заразени вместо да останат във Варна са си отишли кой от къде е - е така не се ли разнася вируса навсякъде?  ooooh!

# 672
Аз уча във Варна. И университета ни е затворен до понеделник. Това кой къде ще иде вече е негова работа. Но пък поне до известна степен ще се предпазят тези, които не са заразени, ако ходят на място сред толкова много хора.

# 673
Аз уча във Варна. И университета ни е затворен до понеделник. Това кой къде ще иде вече е негова работа. Но пък поне до известна степен ще се предпазят тези, които не са заразени, ако ходят на място сред толкова много хора.

Абсолютно да, ние ходим по лекции и семинарни по задължение - на всичко пускат заверки, не ни допускат до изпити, поради което всеки ходи - болни, здрави....всички, а университетът е претъпкан  ooooh!

# 674

Абсолютно да, ние ходим по лекции и семинарни по задължение - на всичко пускат заверки, не ни допускат до изпити, поради което всеки ходи - болни, здрави....всички, а университетът е претъпкан  ooooh!

Ужас.
Аз се зарадвах, че няма да ходим, макар че ми объркаха доста планове. Но както и да е, здравето е по-важно.

Общи условия

Активация на акаунт