Цената на истината - тема 4

• 30 371
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
 Sneaky Егати дебила  Sick , ама жена му не е глупава, тя е хипер глупава ooooh!

# 61
  • София
Това не мога да повярвам, че е истина...прекалено абсурдно ми звучи всичкУтУ.

# 62
  • при моите деца .....
Не, супер тъпо ще е ако този спечели голямата награда #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 63
Пепи има интелекта на празен кашон! ooooh! Има ли подобна идиотка на този свят!? Тия всичките, клатещи се помежду си, не са еволюирали повече от пещерни човеци.

# 64
Трябва да има отговор "не мога да преценя" или нещо такова.
Сега почти съм сигурна, че ще изгори.

# 65
Sneaky Егати дебила  Sick , ама жена му не е глупава, тя е хипер глупава ooooh!
Ам той, човекът сам в началото си каза, че я смята за глупава  Mr. Green.

# 66
На тоя Пламен дъщеря му колко е голяма? И не гледа ли сега това дете? Какъв пример щял да даде? А какъв срив е за нервната система на детето, задават ли си въпроса, психолозите  ooooh!

# 67
Хора, аз се отказвам, не мога да го гледам вече тоя...

# 68
На тоя Пламен дъщеря му колко е голяма? И не гледа ли сега това дете? Какъв пример щял да даде? А какъв срив е за нервната система на детето, задават ли си въпроса, психолозите  ooooh!
Тийнейджърка трябва да е, щом синът му е на 14  Thinking. Какви деца, какви пет лева, важен е сеирът и шоуто, парата да капе  Naughty ooooh!.

# 69
  • при моите деца .....
Не съм следила всички предавания, но тези ми изглегдат натрасени - май са посъчинили историята, но интелекта им не е много, та сценария се пропуква, по-зле и от зората на латино сериалите...

# 70
И сега тази патка ако му прости, ще я гръмна!

#2gunfire Отивай да я гърмиш, обичала го твърде много  hahaha

Катя обаче с какъв остър ум е и как зацепи, че била втора в схемата , а той си тръгвал на сутринта  hahaha

# 71
Извинете, но въобще това нещо редно ли е да се излъчва по телевизията!? За часовия пояс няма да коментирам...

# 72
Мен ме кефи любовницата... Mr. Green
`бах ти хубоста неземна... Sick
И за това разплужено подобие на жена е давал пари ,че дори се е е... с мъж за да ги заработи... Sick ooooh!

# 73
  • София
Като гледам какъв е непукист, като нищо ще вземе доста пари!Само да не реши да лъже!

# 74
Такава трагикомедия не съм вярвала, че може да се разиграе в реалити шоу. Rolling Eyes Shocked

Общи условия

Активация на акаунт