Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да се консумират много люти храни по време на бременност?
Какви са симптомите на бременност и кога е подходящо време за посещение при лекар при закъснение на менструацията и положителен тест?
Какво е важно при посещение при лекар по време на бременност и какви изследвания се извършват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да се консумират много люти храни по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременност и кога е подходящо време за посещение при лекар при закъснение на менструацията и положителен тест?
-
Какво е важно при посещение при лекар по време на бременност и какви изследвания се извършват?
-
Какви са препоръчителните лечения за настинка и гърлобол по време на бременност?
-
Кога обикновено се усещат движенията на бебето по време на бременност?
Може и да е лудост,но стреса който изживявах нада ли щеше да се отрази добре на бебето. В по-големите месеци не оставях детето си да спи горкичкото. Постоянно го ръчках да се обади, да ми покаже че е добре. Тя беше изключително спокойно неродено бебе, за разлика от сега. Галено я наричаме Бесотана. Да ни е жива и здрава.

. 
Още повече че няколко дни е било капчица, но след това доколкото разбирам е повече
мен за една капка точно за малко да ме вкарат в болница..
и аз искам и аз искам и аз искам