Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 57 138
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
И аз бях така.Последния месец и първия след раждането - все едно някои ме заливаше с кофи с вода нощем, през 1 час.А иначе никога не съм се потила преди това.Явно е нещо от хормони. После минава-споко Peace

# 271
И аз се чувствам така,нощем се изпотявам,денем понякога ....И се шашкане,дали не съм се разболяла ....но поне се гауспокоих,от мненията ви,че е на хормонална основа.

# 272
благодаря на всички за окуражителните думи
обадих се отново на гинеколожката да попитам за кръвния тест
тя каза да не мисля само за това да не би да се напрегна нещо и да стане беля
да си измеря утре сутрнта температурата /в дупето/
и да и се обадя да и кажа колко е и ако е 37,2-37,3 значи със сигурност съм бременна а за нов преглед на видеозон в петък
нямам търпение до утре пък камо ли до петък но ще потърпя

# 273
кръвния тест със сигурност ще покаже дали има бременност или не,желая то от все сърце да е положителен и ще чакаме отговор Hug

# 274
ще пиша непременно като има резултати
благодаря ви момичета
страхотни сте

# 275
Здравей diana_m! Първо, надявам се, резултата да е положителен и ти стискам палци. Споделям от опит, 2 седмици след закъснението на цикъла ми на ехографа не се виждаше нищо (може би имаше значение, че съм с обърната матка). Аз понеже бях сигурна, пък и бях с положителен тест 1 седмица след закъснението отидох на вагинален ехограф, където се потвърди бременността ми. Така че, успокой се следвай препоръките на гинеколога си, изчакай още седмица и отивай на ехограф. Търпение и успех!

# 276
Да, това е добър въпрос, с какъв ехограф те гледаха? Коремен или вагинален? На вагиналния се вижда по-рано и по-добре!

# 277
стискам палци и аз да е положителен, въпреки че съм убедена че е така  Peace   bouquet
междувпрочем аз нямах Т като забременях... а на коремния ехограф наистина може доста по-късно да се види, но ако не се покаже сакчето, ще си направиш тогава кръвен тест и готово Wink
хайде чакаме да се похвалиш  Wink

# 278
аз да се върна на една тема от преди няколко страници - започвам да се психирам с това ритане на бебето. постоянно се ослушвам и съм напрегната вече почти по цял ден ще ритне ли, няма ли да ритне, сега що не рита, сега пък защо рита толкова усилено... направо не знам как да се овладея и мисълта че ще е така следващите почти 20 седмици ме доубива  Cry споделете някакви методи за справяне с това, че голям стрес  и главоболие си докарвам. а уж бях спокойна до скоро  Embarassed  Embarassed
ако не рита известно време има ли някакъв трик с който да го "побутна" да се разшава малко?  Embarassed

# 279
  • Варна
аз да се върна на една тема от преди няколко страници - започвам да се психирам с това ритане на бебето. постоянно се ослушвам и съм напрегната вече почти по цял ден ще ритне ли, няма ли да ритне, сега що не рита, сега пък защо рита толкова усилено... направо не знам как да се овладея и мисълта че ще е така следващите почти 20 седмици ме доубива  Cry споделете някакви методи за справяне с това, че голям стрес  и главоболие си докарвам. а уж бях спокойна до скоро  Embarassed  Embarassed
ако не рита известно време има ли някакъв трик с който да го "побутна" да се разшава малко?  Embarassed

Какво имаш предвид под "известно време"? Ако не го усещаш повече от 24 часа тогава започвай да се притесняваш.

# 280
Rika  аз ти казах метод... ела при нас в мартенската отчетна тема да си споделяш и чатиш за всички подобни притеснения и чуденки... знаеш ли колко е приятно и как му олеква на човек...

# 281
Diana_m, кръвния тест освен, че е сигурен метод за доказване на бременност, ще те успокои и че бебето се развива. Температурата  поне за мен не е гаранция. Аз цял живот съм поддържала субфебрилна Т ( така и не разбраха причината  Mr. Green ) и след като забременях тя падна в граници 36 - 36,6 Shocked. Стискам ти палци, напомням  в петък, ако ще те гледат с коремен ехограф да отидеш с пълен п. мехур. Peace
О,Рика, ако си като мен няма начин да се успокоиш. 20 седмици са нищо. И аз си казвах веднъж да се роди да се кротна, а то какво стана... на ръба на психозата  живея. Първо се страхувах да не ни споходи СВБС, после да не й се случи нещо и да не ти казвам още какво ми минава през ума. Crazy Начин за събуждане на бебето е чаша топло мляко с какао. На мен лично не ми помагаше, но и аз бях с повечко килца и плацента по предна стена. Hug

# 282
а какво знаич, че плацентата е по предната стена....че вчера бях на преглед и гледахме бебето, но лекарката каза,че не се вижда много добре,защото плацентата е по предната стена...
аз си представям плацентата, като един мехур, в който е бебето...т.е има и от зад и от пред,  и от всякъде около бебето плацента

# 283
Това, което описваш е амнитоичния сак... Ето тук и тук можеш да прочетеш за плацентата.

# 284
  • Варна
а какво знаич, че плацентата е по предната стена....че вчера бях на преглед и гледахме бебето, но лекарката каза,че не се вижда много добре,защото плацентата е по предната стена...
аз си представям плацентата, като един мехур, в който е бебето...т.е има и от зад и от пред,  и от всякъде около бебето плацента

Не, това е околоплодният мехур. Плацентата е с плоска форма, не знам на какво да я оприлича. Thinking залепена е за матката и е свързана с бебето чрез пъпната връв.

Общи условия

Активация на акаунт