Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 954
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • София

И да се оплача от" хипер любезност " зная че не е тук мястото ..ама.. Обадих се да си запиша час за фетална морфология във клиниката на др.Марков . Жената -секретарка , телефонистка или каквато е там , със възможно най-ледено надменен тон ми обясни, че нямат часове докрая на годината , видиш ли жените се записвали преди един месец , а аз мърлата съм спала едва ли не . Ееее трябва още щом видя двете чертички да се запиша , без да изчакам да се види сърчицето Cry Е оплаках се извините  Cry

Преди време и аз имах "удоволствието" да попадна на същата "любезна" дама. На 26.10.2009 г. се обадих в същата клиника, за да си запиша час за фетална морфология и се отнесоха с мен по абсолютно същия начин. С апатия ми беше измрънкано под носа, че няма абсолютно никакви свободни часове и че могат да ме приемат най - рано през "втората половина на декември"! Останах изключително много разочарована. На всяка втора дума казвах "Моля! Не ви разбрах!". Жалко за прехваления специалист щом е толкова трудно човек да се добере до него!
В крайна сметка отидох в МЦ "Фемина". Там си записах час значително по - рано и когато отидох на прегледа, след това останах много доволна!

# 526
Aз пък се чудя защо ние българите сме като стадо,на където една,там и другите.Тоя д-р Марков да не е единствен на света ?!!!!
  Аз ходя в клиниката на Щерев,при д-р Ганева,разполагат с перфектна апаратура и всеки път ме гледа по 40мин и прави фетална морфология.Да платих си пакета за ЖК но съм много доволна,а обслужването е безкомпромисно,от целия персонал.Напълно съм спокойна и сигурна ,а и всеки път се чувствам като принцеса там.

# 527
Аз се записах при доц. Томова и бяха много любезни хората. Вярно, часовете свършват рано, но аз това го знам и се обадих повече от месец предваротелно. Три пъти им се обаждах в един ден и всеки път бяха много мили. Обясниха ми всичко, казаха ми цената и т.н.

# 528
  • София
Aз пък се чудя защо ние българите сме като стадо,на където една,там и другите.Тоя д-р Марков да не е единствен на света ?!!!!

Абсолютно съм съгласна. Даже допуска понякога фатални грешки. Примерите за съжаление са трагични, както и последствията.

# 529
Така е момичета няма безгрешен човек ,пък дори и да е доктор Mr. Green
Нямам доверие на др.Димитрова -нали и тя е човек Mr. Green Ходила съм при нея
Затова се ориентирах към др.Марков   Thinking Не отговаря и на мобилния
Остава да са пробвам при доц.Томова . Важна е апаратурата ,но по-важно е дали докито умее да я употребява ,дали е в кондикця , дали планетите са се подредили в твоя зодиакален знак  Mr. Green

didi24-знеш че при жени в деликатно-бременно положение масажа е противопоказен. Ходих при невролог , които естественно ми изписа ижекции , и които естественно няма да употребя  Mr. Green . Ще потърпя . Нещото което имаше горе -доло ефект е- рендосан картоф се налага на кръста за една , ако се нарожи две вечери . От сгъната на три , поне ходя сгъната на едно и половина  Mr. Green пак си е нещо

# 530

Абсолютно съм съгласна. Даже допуска понякога фатални грешки. Примерите за съжаление са трагични, както и последствията.
Само той ли??? Това може да се каже за абсолютно всеки български доктор с по-дълъг стаж.

# 531
  • София

Само той ли??? Това може да се каже за абсолютно всеки български доктор с по-дълъг стаж.

Е това трябва да ме успокоява ли?
Нали затова се прави ФМ - именно за да се огледа бебето за аномалии. Като този лекар проспи прегледа - какво правим?

# 532
Момичета вие като минахте през фетална морфология и като ви казаха пола сега като сте в по-големи месеци и като ви гледат познаха ли го? Много ми е любопитно, защото на мене ми казаха момиче, а които ме види като структура ми казва за момче

# 533
Момичета вие като минахте през фетална морфология и като ви казаха пола сега като сте в по-големи месеци и като ви гледат познаха ли го? Много ми е любопитно, защото на мене ми казаха момиче, а които ме види като структура ми казва за момче
Аз не съм правила фетална морфология.Док ми каза моми4е и после още двама гинеколози ми казаха пак моми4е.Ина4е и на мен разни лелки ми казваха,4е е мом4е,понеже бях само на корем.ГЛУПОСТИ  Naughty.Не вярвам на такива неща.Имам си моми4енце  Simple Smile

# 534
  • София
Да, на ФМ ми казаха пола. По-късно на ФЕ пак потвърдиха пола. Такъв си остана и до края Simple Smile

# 535
  Аз ходя в клиниката на Щерев,при д-р Ганева,разполагат с перфектна апаратура и всеки път ме гледа по 40мин и прави фетална морфология.Да платих си пакета за ЖК но съм много доволна,а обслужването е безкомпромисно,от целия персонал.Напълно съм спокойна и сигурна ,а и всеки път се чувствам като принцеса там.
И аз съм при д-р Ганева. Много съм доволна от нея!

# 536

Joy Оххх като се почне с бабините дивитини да се определя пола... И на мен в началото, който ме видеше ми казваше че ще е момче...после като разбраха, че всъщност искаме момиче, почнаха да ми казват че изглеждам като да нося момиче... аз само ги слушам и им се смея на акъла... според докторката ще сме с дама, пък да видим...

# 537
  • Пловдив
На ФМ ми казаха две момченца, миналата седмица и моят лекар го потвърди.

# 538
  • Mediterraneo

На ФМ в 17 г.с. ми казаха, че е момиче. След това още трима лекари го потвърдиха в различни седмици на бременността ми. Дали и четиримата не грешат, ще стане ясно скоро  Mr. Green Но не вярвам.

# 539
  • София

Рядко е специалист по ФМ да сбърка, но се случва.

При мен д-р Томова каза момче и се роди момче.

Това със структурите е пълна глупост.

Общи условия

Активация на акаунт