Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 711
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
на мен също на няколко пъти ми изписват полижинакс и сега положението поне за сега е добре,но дано да остискам без повече такива неща,въпреки че се съмнявам

# 706
здравейте ,
бременна сьм в 5 сед. и днес сам хремава и сболно гарло,много се притеснява!
На преглед сьм др. сед.  и много се притеснявам да не стане най-ло6ото!
Някой да е боледувал по това време?

# 707
  • Варна
здравейте ,

Да, боледувал е. Хомеопатичните лекарства ми действат добре - Коризалия, осцилококцинум.
Може да пиеш парацетамол и вит. Ц

# 708
  • София
здравейте ,

Да, боледувал е. Хомеопатичните лекарства ми действат добре - Коризалия, осцилококцинум.
Може да пиеш парацетамол и вит. Ц
И да си пръскаш в носа Стеримар на всеки час, на мен много добре ми се отрази. Също за смучене билкови лукчета и небетшекер. Peace

# 709
Благодаря малко се успокоих
най -ве4в се притеснявам за плода ,да не се увреди!

# 710
Моят док ми беше изписал за гърлото Тантум верде-за пръскане!Наистина много ми помогна,пробвай!

# 711
natty, най-добре отиди при личния да те прегледа, и аз преболедувах, настинах ли какво, незнам, но за мое успокоение отидох при личния - да ме преслуша, да ми види гърлото, иначе и аз пих парацетамол, сироп за гърло, правих си и инхалации с лайка и липа, даде ми Ефизол да смуча. Специално и за гърлото да ти каже какво точно можеш да взимаш, че то много лекарства, ама кое точно на теб ще помогне, няма как да знаем. Консултирай се!

# 712
Благодаря малко се успокоих
най -ве4в се притеснявам за плода ,да не се увреди!
Еми точно за това, отиди на лекар!

# 713
Здравейте мами. Искам да ви попитам, някоя от вас пила ли е нещо против гадене и повръщане. С миналата бременност до 3 месец си повръщах всеки ден и не пих нишо.  Sick Сега си мислех, че ще ми се размине, но пак се почва Cry
Благодаря предварително  Hug

# 714
  • Бургас
Здравейте мами. Искам да ви попитам, някоя от вас пила ли е нещо против гадене и повръщане. С миналата бременност до 3 месец си повръщах всеки ден и не пих нишо.  Sick Сега си мислех, че ще ми се размине, но пак се почва Cry
Благодаря предварително  Hug
Най добре питай лекаря си.
Никога не ми се е гадило и каквото и да е.
Бих ти казала препарат,но не мисля че на своя глава трябва да приемаш  лекарства .
Опитай да хапваш нещо преди да си станала,бисквита ,сухар.
Дано бързо да отмине лошото.

# 715
Да и аз съм забелязала, че като хапна нещо ми минава малко, но за 10 мин и после паккк Cry
но естествено че е най-добре да питам лекар

# 716
Аз пих Церукал 2 или 3 пъти. Предписа ми го АГ-то. Не ми помагаше особено, добре че гаденето беше за около 2-3 седмици и мина. Също можело и Деган. Но най-добре лекар да ти каже.

# 717
Пиех Церукал и много ми помагаше по половин ампула. Но лекар го изписва. Деган не може.

# 718
аз вече за трети път съм с хрема...носът ми ту тече, ту се запушва...Физиологичният разтвор не ми помага особено и чакам от само себе си да отмине всичко...Добре че поне този път гърлото не ме боли. Предишният път, когато ме болеше, смучех ефизол и мед...Но пак бавно си минава.

# 719
Пиех Церукал и много ми помагаше по половин ампула. Но лекар го изписва. Деган не може.
може.но само след лекарско предписание.

Общи условия

Активация на акаунт