Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Мами ,изписаха ми за лечение на гъбички клотримазол за поставяне и и гиместан крем(нещо подобно).Използва ли ли сте ги по време на бременност?

# 691
Пак съм на линия с нов въпрос! EmbarassedОдеве имах разтройство и направо ми се опразни шкембето,а сутринта си ходих нормално до тоалетната!Притеснявам се,защото предната ми бременност след едно такова разтройство ми откира,че бебето няма пулс.Не че сигурно има някаква връзка ама страх лозе пази!
Та въпроса ми е дали по принцип е нормално да се получи разтройство в този етап на бременността или трябва да търся доктора(горкия-пишман стана,че ходя при него)?А ако има значение-днес съм яла салата домати и сирене и две чаши прясно мляко....

# 692
Мисля, че отговора е в доматите и прясното мляко. И двете са силно разхлабващи  Wink Препечи си филиѝки със сирене и пиѝ повечко течности да не се обезводниш! Ако пък се чувстваш зле и разстроѝството не отминава отиваѝ при лекар!

# 693
  • Пловдив
Az имах ужасно разстройство в началото на бременността и три седмици бях на диета. Звънях на лекаря си, защото имах и кръв и слуз в изпражненията. Попитай за Ентерол дали можеш да пиеш, ако все още имаш разстройство.

# 694
Мами ,изписаха ми за лечение на гъбички клотримазол за поставяне и и гиместан крем(нещо подобно).Използва ли ли сте ги по време на бременност?

аз ползвах клотримазол глобули в началото на бремеността / към 2 месец някъде/....много са ефикасни /поне в моя случай/, но лекаря ми изписа за мазане клотримазол крем...този за който питаш ти - не мога да дам мнение

# 695
tuly благодаря за отговора.По-добре да ги взема и да започвам лечението.

# 696
Благодаря за отговорите и за съвета с лимона - ще пробвам - може да помогне

По повод гъбичките по време на бременност - е нещо нормално или често срещано, стига лечението да се наблюдава от специалист

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 13:27 от AnMary

# 697
Момичета, интересува ме в България лекуват ли се гъбичките през първия триместър от бременността или се чака до втория, за да започне лечение?
Имахме дискусия по темата и не стигнахме до отговор, тъй като нито една от страните не живее в България.  Wink

# 698
  • Пловдив
На мен 2-ма лекари ми казаха, че в първия триместър само в мнооооооого краен случай - не било препоръчително.
Преди 6-7 седмици нямах гъби, сега повече ми е засилено течението - другата седмица ще ме видят  Thinking

# 699
  • Sofia
С предишната бременност док ми каза да изчакаме за лечение до 16г.с. Сега микробиологията ми е ОК  Praynig

Разстройство и аз имах в първите седмици. Не съм пила нищо, з'то не беше паталогично, но едно момиче от нашата отчетна пи Смекта. Лекар и казал, че може.

# 700
  • София
За разтройството на мен ми помогна пектин. Опитай - само го разтвори в мед, защото във вода става много неприятно.

# 701
Момичета, интересува ме в България лекуват ли се гъбичките през първия триместър от бременността или се чака до втория, за да започне лечение?
Имахме дискусия по темата и не стигнахме до отговор, тъй като нито една от страните не живее в България.  Wink
Аз съм лекувана.Щом доки прецени,всичко е ОК!  Hug

# 702
Момичета, благодаря ви.   bouquet

# 703
  • малкия йеросалим
Аз съм с гъбички от самото начало.Още на първият преглед лекарят ми предписа Полижинакс-2 опаковки.Десетина дни след като спрях Полижинакса ми се появи пак течение.Изчаках няколко дни ,но течението се засили и се обадих на доктора.Тъй като трябва да съм на преглед около 10 декември лекарят ми каза да започна пак да слагам Полижинакс.Другата седмица ще поискам изследвания,защото не може цялата бременност да я карам така. Confusedа Според вас течението опасно ли е много за плода или е по-добре да се избягва лечението .Ох съвсем се обърках вече #Crazy

# 704
Никога не е по-добре да се избягва лечение, особено като си бременна и имаш симптоми на заболяването.  Peace
Добре си решила за изследванията, нека ти направят пак посявка. Пожелавам ти бързо да се справите с проблема.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт