Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Цецинка на мен ми се случват такова нещо периодично от няколко години(горе-долу 2 пъти в годината) и ми казаха,че имам минеро-подобен синдром...

И при мен е така Thinking. Какво ще рече този синдром? Не съм го чувала.

# 676
Ами тя тогава лекарката ми го обясни доста по медицински,така че представи си колко разбрах,но от това което разбрах е нещо с оросяването на мозъка.От известно време ми изписаха микросер и мога да кажа че се родих с него,за няколко минути всичко преминава,но сега разбира се не може да се пие.

# 677
Ух, това звучи гадно Sad. Оросяване на мозъка, боже, Rolling Eyes...Май ще трябва да се поинтересувам при следващ случай. Благодаря  bouquet.

# 678
Да,така е! Confused Поговори с лекаря си и дано при теб не е това! Peace

# 679
  • София
Цецинка на мен ми се случват такова нещо периодично от няколко години(горе-долу 2 пъти в годината) и ми казаха,че имам минеро-подобен синдром...

И при мен е така Thinking. Какво ще рече този синдром? Не съм го чувала.

Ами защото се нарича Мениероподобен синдром - на името на учения Мениер, който първи описва симптомите.

Това е синдром, при който странично заболяване влошава функцията на вестибуларния апарат. Симптомите са: световъртеж, замайване, главоболие, дразнене от светлина, гадене и повръщане, отмаляване.

# 680
# 681
  • Пловдив
Трябваше да уточня, че и на мен ми се е случвало още веднъж, много преди да забременея, но тогава припаднах и много лошо си ударих главата, та като ми стана сега така, веднага разпознах симптомите и започнах да викам мъжа ми преди да падна ooooh! Първия път пак беше през нощта при ставане до тоалетната и пак съпроводено с гадене, което мина в момента, в който дойдох в съзнание. Та явно не е симптом на бременността.

# 682
В случая обаче става дума за тези симптоми придружени от треперене и ужасно чувство за студ. Когато ми се случи на мен, зъбите ми така тракаха, че имах чувството че ще се счупят... Никога, абсолютно никога през живота ми не съм имала такова силно усещане за студ. При положение, че все пак това става вкъщи, не навън във виелица...

# 683
Има вероятност да съм забременяла,въпреки,че съм била трети ден в менструация.След като ми свърши цикала,два дена след това пак започнаха да ми се подуват гърдите,въпреки че цикълът ми свърши.Колко време от зачеването трябва да мине, за да се усети напрежение в гърдите.Възможно ли е да ми се отрази толкова бързо?След цикъл мисля,че гърдите би трябвало да се успокоят,а не да усещам напрежение,това означава ли,че има вероятност да съм забременяла? Flowers Bouquet

# 684
  • Варна
След цикъл мисля,че гърдите би трябвало да се успокоят,а не да усещам напрежение,това означава ли,че има вероятност да съм забременяла? Flowers Bouquet

Направи си тест. Peace
 На мен гърдите ми са напрегнати и когато съм в овулация.

# 685
Хм, на мен само по време на бременността ми се е случвало и точно Тинк както описва с тракане на зъби, втрисане и по сред лято освен това. Не, че сериозно  съм си помислила, че е симптом на бременността, но видях, че не съм била единствена.

# 686
Здравейте, бременна съм във втория месец и искам да споделя подобни симптоми като по-горе посочените. 5 дни преди да цикъла ми, гърдите ми започнаха да ме болят, което не се случва преди цикъл - това беше първото ми подозрание за бременност. Кажете какво да правя с гаденето, което не е толкова силно, че да пия лекарства, но не е и приятно? И аз усещам странно студа откакто съм бременна, по-скоро настръхвам често и ме побиват тръпки, без да съм настинала

# 687
  • София
Здравейте, бременна съм във втория месец и искам да споделя подобни симптоми като по-горе посочените. 5 дни преди да цикъла ми, гърдите ми започнаха да ме болят, което не се случва преди цикъл - това беше първото ми подозрание за бременност. Кажете какво да правя с гаденето, което не е толкова силно, че да пия лекарства, но не е и приятно? И аз усещам странно студа откакто съм бременна, по-скоро настръхвам често и ме побиват тръпки, без да съм настинала

Хапвай по резенче лимон  Wink

# 688
Има вероятност да съм забременяла,въпреки,че съм била трети ден в менструация.След като ми свърши цикала,два дена след това пак започнаха да ми се подуват гърдите,въпреки че цикълът ми свърши.Колко време от зачеването трябва да мине, за да се усети напрежение в гърдите.Възможно ли е да ми се отрази толкова бързо?След цикъл мисля,че гърдите би трябвало да се успокоят,а не да усещам напрежение,това означава ли,че има вероятност да съм забременяла? Flowers Bouquet

14-15 дни след възможното забременяване си направи тест и виж какво ще покаже. Сега няма смисъл да го мислиш, защото няма да го измислиш...

nana77 много е индивидуално. Виж на теб какво ще ти помогне... аз си изстисквах лимон в една бутилка вода и цял ден се наливах с тази течност. Не помагаше особено много, но поне малко от време на време ми успокояваше стомаха...

# 689
  • София
nana77 много е индивидуално. Виж на теб какво ще ти помогне... аз си изстисквах лимон в една бутилка вода и цял ден се наливах с тази течност. Не помагаше особено много, но поне малко от време на време ми успокояваше стомаха...

Да, разбира се. То всичките ни съвети тук са индивидуални, защото различните бабини илачи действат различно на всеки организъм, както и различните лекарства.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт