Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 845
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
alena, излишно се притесняваш. Аз за първи път отидох на лекар в 6-та г.с. и тогава също не се видя ембриона, понеже е много малък. За свое упокоение отидох на следващата седмица и тогава вече се видя и му чухме сърчицето.

# 661

Някой срещал ли е тези ръкавици в аптечната мрежа ?

Здравейте, бременна съм в 19-та седмица и вчера паднах по едни стълби, но за щастие по-скоро се пързулнах с един шперплат под гъба ми един етаж на долу.

Горе долу в същата седмица паднах по стълби, по корем .... Взех ги от първата до последната.... сигурно бяха 30ина  Tired. Имах страшни синини, по корема и краката, ужасно много се изплаших !
Прегледаха ме 20 мин. по - късно, всичко с бебето беше наред.
Не се притеснявай, но задължително мини да те видят.

# 662
ужас....с тия падания ...
не че  ина мен не ми се е случвало,  ито в по-напреднала бременост, но слава богу нямаше поражения

аз днес бях на преглед, бебо много шаваше и докторът не беше съвсем сигурен в пола, но каза,че засега го вижда че не е момче...след две седмици ще каже с точност...Чудя се какво ли по-различно ще види след 2 седмици,за да  е твърд и категоричен относно пола?
и още е дин въпрос - какв означи "плътна коремна стена"...

# 663
Стар, обади се на вносителите (има линк към сайта им в статията), за да ти кажат в кои аптеки ги има. Правят и доставки.
Аз си ги поръчвам от БГ, защото тук няма такива.

# 664
Кюбит ти не си ли в Германия? Аз тука си купувам pH-Test "ELANEE".

# 665
Здравейте момичета!Снощи изпитах някакъв ад и искам да се посъветвам с вас.Имах зверско главоболие,което на моменти имах чувството,че ще ме довърши!Накрая изпих един парацетамол и си легнахме с мъжа ми като той започна да ми масажира главата!Приходи  ми се до тоалетна и станах.В момента,в който излизах оттам,ме втресе адски силно!Едва стигнах до леглото и буквално се хвърлих в/у мъжа ми,за да ме прегърне!Цялата се тресях,а той милият ме беше обгърнал цялата и се чудеше какво да ме прави!Започнах и да рева ама с глас направо-треса се и рева като магаре!След десетина минути малко се успокоиха нещата,но не му давах да мръдне,защото иначе пак започваше треската!Така сме заспали и се събудих към 3ч. през нощта чисто мокра!Преоблякох се и съм заспала чак някъде по светло вече!Много грозна нощ,отвратителна чак!А кръвното ми беше добре,температура нямах.....незнам на какво се дължи всичко това!Пия Утрогестан,ако това има значение в случая....Ако имате идея от какво би могло да се получи това,моля да споделите,защото доста се притесних!

# 666
  • София
и още е дин въпрос - какв означи "плътна коремна стена"...

Означава, че коремната ти стена е по-дебела - грубо казано. И по-трудно се вижда плода. Освен това е възможно поради това по-късно да си усетила бебето и т.н
С две думи - нищо опасно.

# 667
  • Пловдив
Здравейте момичета!Снощи изпитах някакъв ад и искам да се посъветвам с вас.Имах зверско главоболие,което на моменти имах чувството,че ще ме довърши!Накрая изпих един парацетамол и си легнахме с мъжа ми като той започна да ми масажира главата!Приходи  ми се до тоалетна и станах.В момента,в който излизах оттам,ме втресе адски силно!Едва стигнах до леглото и буквално се хвърлих в/у мъжа ми,за да ме прегърне!Цялата се тресях,а той милият ме беше обгърнал цялата и се чудеше какво да ме прави!Започнах и да рева ама с глас направо-треса се и рева като магаре!След десетина минути малко се успокоиха нещата,но не му давах да мръдне,защото иначе пак започваше треската!Така сме заспали и се събудих към 3ч. през нощта чисто мокра!Преоблякох се и съм заспала чак някъде по светло вече!Много грозна нощ,отвратителна чак!А кръвното ми беше добре,температура нямах.....незнам на какво се дължи всичко това!Пия Утрогестан,ако това има значение в случая....Ако имате идея от какво би могло да се получи това,моля да споделите,защото доста се притесних!

Подобно нещо и на мен ми се случи около 15 седица от бременността ми. Станах прз нощта, защото усетих нещо като гадене / не съм имала изобщо такова, откакто съм бременна /, в момента, в който стигнах до тоалетната главата ми забуча, сякаш се напълни с кръв, причерня ми, извиках на съпруга ми, защото усещах, че краката ми се подкосяват и се държах за вратата на тоалетната, за да не падна. Той дойде и ме хвана и в този момент ме втресе и ме обля пот, все едно някой ме заля с вода, имах чувството, че умирам. Седнах на дивана и за 2-3 минути ми поотмина, в този момент и гаденето спря. Легнах и съм заспала, повече не ми се е случвало, слава Богу. Аз мисля, че при мен просто са се доближили границите и за това така се получи, кръвното не можах да го премеря в момента, когато ми беше лошо.

# 668
marmotka   и на мене ми се случи такова нещо към 15-17 седмица. Много се стреснах тогава, но после премина...

# 669
И аз имах същата случка. Много е неприятно, а още повече, че се страхуваш и за бебето. Пак така посред нощ станах за тоалетна, защото се почувствах зле. Едвам успях да стигна до спалнята на обратно и се пльоснах на леглото. Кръвното си и аз не можах да измеря, защото му бяха паднали батериите на апарата Rolling Eyes. Предполагам само, че е било много ниско.

# 670
Ох,успокоих се поне,че не се е случвало само при мен,съответно ще се опитам и да не се шашкам толкова!Но моето кръвно си беше нормално тогава Thinking....хм..бременна му работа! Hug

# 671
Tink, от 2 години и малко не съм вече в Германия.  Wink

# 672
Хм, подобни усещания и аз имах. Без главоболието, всъщност само бучене и треска. Да не е някой нов симптом на бременността? Не съм звъняла на док, защото на сутринта нищо ми нямаше, а ето че ми стана интересно вече, не съм била единствена. newsm78

# 673
Ники, не мисля, че е симптом на бременността. На мен ми се е случвало и без да съм бременна. Затова си мисля, че е от кръвното.

# 674
Цецинка на мен ми се случват такова нещо периодично от няколко години(горе-долу 2 пъти в годината) и ми казаха,че имам минеро-подобен синдром(дано съм го написала правилно).Поне при мен не е свързано с бременността.Откакто съм бременна ми се случи някъде в началото и се надявам да изчака поне беба да се роди и тогава да е следващата криза.

Общи условия

Активация на акаунт