Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 57 217
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
За разтройството - бисквити, варен ориз, както и отварата от него, печени ябълки, картофи, варен морков, препечени филии, сок от дренки, малиби (нишесте с вода).

#Shocked На мен печени ябълки ми препоръчаха за разхлабване!  newsm78

# 256
Хм, аз също знам, че  запичат. Или поне педиатъра на детето ги беше препоръчал ако акото се разводни.

# 257
  • Варна
Печените ябълки съдържат пектин, който РЕГУЛИРА стомаха, т.е. може да действа и затягащо и разхлабващо. Peace

# 258
Е дано да регулират, защото аз ги ям уж срещу запек и ако пречат вместо да помогат....  smile3511

# 259
За запек-киви!Мен направо ме разхлабва яко! Joy

# 260
майка ми прави една смес - лъжица кисело мляко, лъжица брашно, малко сода и малко кафе...изяжда се...и има гарантиран ефект - запича

а на детето при разстройство съм давала чай от шипка, който учудващо - ама също има затягащ ефект...

# 261
Момичета здравейте
закъснява ми вече 9 дни и вчера правих тест - положителен с по бледа втора чертичка
правила съм доста до момента тъй като правим бебе повече от година вече
днес бях на видеозон и лекарката каза че не се вижда нищо още но утре сутринта да си премеря температурата и ако е 37,2 - 37,3 значи със сигурност съм бременна
по принцип от около 2 седмици може би от време на време като си премеря температурата вечер винаги е 37,2-37,3 градуса и лекарката каза че според нея именно това показва бременност
каза че вижда на видеозона някаква сянка но не може да потвърди със сигурност бременност още
и трябва да отида на видеозон отново в петък
пиша тук за да ми вдъхнете кураж и ви благодаря

# 262
Защо не ти нрапвяиха кръвен тест да са сигурни дали си или не си бременна? Това си е най-сигурният начин! Дано да е положителен резултата в петък, ще ти стискаме палчета!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 263
Здравейте, от 2 седмици се изпотявам обилно обикновено през нощта, но се случва и през деня. Нощем се будя през 1 час мокра и ставам да се преобличам. Струва ми се доста опасно, най-малкото, че може да се простудя, времето вече не е топло. Някой имал ли е подобен проблем? Съветвах се  с много лекари, можело да е от гинипрала, който пия срещу контракциите, можело да е щитовидна жлеза, ... И нищо конкретно... Моля, някой да сподели опит.

# 264
ами не съм била бременна досега и не съм запозната
за кръвния тест разбрах от този форум след като се прибрах от лекар
благодаря за подкрепата дано да е положителен резултата
а крувния тест може ли да установи по рано бременност

# 265
  • София
Ами аз в деветия месец също се изпотявах през нощта. Беше ми много топло и през деня. Не съм имала никакви други оплаквания. Предполагам, че за последните месеци от бременността е нормално.

# 266
diana_m, стискаме палци за петък, почти съм сигурна, че ще е положителен резултата  Grinning
и аз бях като теб в началото - три теста с бледа чертичка и четвъртия вече беше с ярка втора чертичка  newsm10

# 267
  • София
Diana_m, здравей! В двете седмици, през които чаках "закъснението", при мен също се появи лека температура. Това ми даде знак, че с мен ставаше "нещо". "Нещото" се оказа бебе. Не искам да ти давам напразни надежди. Просто споделям опита си. Дано температурата и при теб се окаже бебенце.   surpriseuu Успех!  Simple Smile

# 268
ами не съм била бременна досега и не съм запозната
за кръвния тест разбрах от този форум след като се прибрах от лекар
благодаря за подкрепата дано да е положителен резултата
а крувния тест може ли да установи по рано бременност

Да може, той е най-ранният и сигурен тест!  Peace

# 269
през цялата бременност температурата ми беше по-ниска от обичайната...и аз се потях много...с мъжа ми спахме на температура в стаята около 15-18 градуса...и ми беше мнго одобре...след като родих беше още по-зле...от хормоните ли не знам, но заради детето температурата в стаята беше към 21градуса и аз не можех да спя от жега...преобличах се по сто пъти на нощ...но след първия месец хормоните ми явно се наместиха ( тогава ми дойде и първия цикъл) и нещата се оправиха...така, че стискай зъби и се преобличай, това е...

Общи условия

Активация на акаунт