Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да се консумират много люти храни по време на бременност?
Какви са симптомите на бременност и кога е подходящо време за посещение при лекар при закъснение на менструацията и положителен тест?
Какво е важно при посещение при лекар по време на бременност и какви изследвания се извършват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да се консумират много люти храни по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременност и кога е подходящо време за посещение при лекар при закъснение на менструацията и положителен тест?
-
Какво е важно при посещение при лекар по време на бременност и какви изследвания се извършват?
-
Какви са препоръчителните лечения за настинка и гърлобол по време на бременност?
-
Кога обикновено се усещат движенията на бебето по време на бременност?
от сутринта задържам положението, вече успях да вкарам и една препечена филийка даже. и лежа, защото ми е страшно отмаляло. и въпреки че бебо си ритка, ми се иска да ме прегледат, за мое успокоение, защото леко ме наболява и коремчето (сигурно от напъните), но нямам никакви пари в момента, а мъжа ми е на работа и ще си дойде чак довечера... та затова се чудех, предния път ходих за зацапване, но лекаря не ми поиска нито лев, но гледах че пред съседния кабинет една жена подаваше на друг лекар някакви пари..
някоя от вас наясно ли е от кой месец мога да взема болничен без да се налага да ходя на работа, тъй като фирмата в чиито магазин се намирам прекалява с икономията на ел. енергия и ми е непосилно да стоя в него. До сега съм била само 10 дни в болничен. Ако има запознати ще бъда благодарна някой да ме просветли по въпроса.