Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 899
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Пих Фолиева киселина по време на цялата бременност.

# 571
Пих фолиева киселина до края на бременността. Това и витамин Е в началото бяха единствените витамини, които пих. Всичко друго от плодове и зеленчуци.

# 572
ЗДРАВЙТЕ МОМИЧЕТА!Имам проблем с гаденето и лекаря ми предписа Цирукал 2пъти по 1т.Някой пил ли е такова лекарство,защото в листовката пише да се внимава при бреминност?Моля ви за съвет!

# 573
ЗДРАВЙТЕ МОМИЧЕТА!Имам проблем с гаденето и лекаря ми предписа Цирукал 2пъти по 1т.Някой пил ли е такова лекарство,защото в листовката пише да се внимава при бреминност?Моля ви за съвет!
Аз не съм го пила,но щом лекар ти го е предписал, зна4и така е преценил.Лека бременност   bouquet

# 574
  • Пловдив
За фолиевата киселина - и аз пих по време на цялата бременност. Един лекар много добър специалист от Пловдив ми каза, че според най - новите проучвания е добре да се пие тя до края, защото имала отношение и за плацентата нещо. Тя не вреди - витамин е, така че защо да не се пие до края. Simple Smile

# 575
Аз не съм го пила,но щом лекар ти го е предписал, зна4и така е преценил.Лека бременност   bouquet
Аз съм пила Церокал на ампули през първите месеци, защото нищо друго не ми помагаше срещу непрекъснато гадене. По половин ампула сутрин.
Ако имаш обаче някакви съмнения консултирай се непременно и с друг лекар. Лека бременност. Hug

# 576
Момичета, подкрепете протеста срещу насилието на родилки в българските болници. Подпишете виртуално протестната нота.
http://nenanasilieto.wordpress.com/

# 577
Подкрепих. Hug

# 578
Подкрепих и аз. Четейки разказите на момичетата, както и да прозвучи, до известна степен се радвам, че ме минаха касапската, а не "нормално". Уви, у нас се оказва, че нормално е по-скоро оперативното раждане, от колкото естественото.

# 579
Здравейте момичета, предварително се извинявам ако не съм писала на правилното място във форума! Но имам няколко въпроса и се надявам Вие да ми помогнете Simple Smile Praynig. С моя приятел правим опити от 2 г. и накрая резултата е положителен. МЦ ми закъсня с 4 дни, направих си тест за бременност(общо 4-ри), които излязоха положителни със втора бледа линия. Същия ден отидох на преглед и ми казаха, че още е много рано и нищо не се вижда на ехографа. По мой изчисления съм в 5 г.с но в същото време се притеснявам дали изобщо съм бременна. Въпросът ми е , ако изчакам 11 дни от закъснението на цикъла и  отида отново на преглед ще може ли да се установи бременност. Иначе датата на последният ми цикъл е 23.10.2009г. Много съм притеснена и нямам търпение да разбера хубавата новина Praynig Предварително ви благодаря.

# 580
  • София
Здравейте момичета, предварително се извинявам ако не съм писала на правилното място във форума! Но имам няколко въпроса и се надявам Вие да ми помогнете Simple Smile Praynig. С моя приятел правим опити от 2 г. и накрая резултата е положителен. МЦ ми закъсня с 4 дни, направих си тест за бременност(общо 4-ри), които излязоха положителни със втора бледа линия. Същия ден отидох на преглед и ми казаха, че още е много рано и нищо не се вижда на ехографа. По мой изчисления съм в 5 г.с но в същото време се притеснявам дали изобщо съм бременна. Въпросът ми е , ако изчакам 11 дни от закъснението на цикъла и  отида отново на преглед ще може ли да се установи бременност. Иначе датата на последният ми цикъл е 23.10.2009г. Много съм притеснена и нямам търпение да разбера хубавата новина Praynig Предварително ви благодаря.

Да, бременна си. Честито!   bouquet
И да - прав е лекарят още не може нищо да се види.
Ще изчакаш 14 дена от закъснението и ще отидеш на вагинален ехограф.

# 581
 newsm44 Благодаря ти nana77, успокоих се малко. Наистина нямам търпение да разбера радостната вест, но явно ще трябва да изчакам.

# 582
  • София
newsm44 Благодаря ти nana77, успокоих се малко. Наистина нямам търпение да разбера радостната вест, но явно ще трябва да изчакам.

Правило в гинекологията е, че отрицателен тест може да стане положителен, ама положителен - да стане отрицателен - ТЦ  Mr. Green

# 583
 Grinning Само остава всичко да е наред. Да се е загнездила яйцеклетката където трябва и най-вече да не е куха Praynig

# 584
  • София
Grinning Само остава всичко да е наред. Да се е загнездила яйцеклетката където трябва и най-вече да не е куха Praynig

Стискам ти палци!

Общи условия

Активация на акаунт