Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 878
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
и отдавна се каня да питам тук - случва ли ви се да си чувствате корема така все едно кожата ви стяга /не твърд или подут/...защото аз се чувствам така всяка вечер и не мога да разбера защо....първо с имислех,че бельото ми стяга...но напротив - то ми  е доста широко, както  и домашните ми панталони...

Алексис, безпроблемно раждане Peace

# 601
  • Пловдив
tuly, аз го чувствам така понякога, но е съпроводено и с втвърдяване newsm78 В този ред на мисли, до колко неболезнени контракции на ден са нормални?

# 602
Цеци, някъде бях чела 3 до 5.
Мога потърся инфо, като ми остане време.

# 603
tuly и при мен често се случва така и то вечер, но го отдавам на преяждане, особенно със салата и плодове. Чувството е все едно кожата на корема ми е отесняла  Simple Smile

# 604
Всичко е наред със прегледа бебока ръсте на пълни обороти за 2 седмици от 0.93см вече е 2.97см newsm10.Иначе за течението нормално било и сложи точка на обясненията ooooh!,но нищо щом бебока е добре съм спокойна.Изписа ми витамини FYSIOFOL на ампули(желязо и фолиева кисилина)но имат вкус на сироп за кашлица newsm11.

# 605
  • Пловдив
Кюбит, благодаря Hug
Аз намерих това: http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=47
Открих част от неразположенията си в статията, дано е полезна, ако не сте я чели вече де Wink

# 606
Това отесняване за което говорите и мен ме споходи в доста ранни седмици, а в последствие се оказа, че това са безболезнените контракции.
Извинете, че така нахлух Embarassed
Лека бременност на всички Heart Eyes

# 607
Ако става дума за  стягане (отесняването аз по-друг начин си го представих) това наистина са контракции. Аз съм с чувствителна матка и този дискомфорт ме съпътствува през цялата бременност. По цял ден почти.

# 608
Сутринта ми се случи нещо много странно,със събуждането се подмокрих много все едно се напиках в гащите колкото и странно да звучи.Веднага се обадих на гинеколожката ми за да ми каже какво става,а тя само ми измрънка че било нормално да имам силно течение пи време на бременноста Thinking,но за мен това не е естествено течение еми ако ми се случи някъде на вън.....Някоя имала ли е такаъв проблем?

Аз имах такова течение но се появи след 6-ти,7-ми месец и беше с бял цвят и без миризма,изписаха ми Полижинакс,все пак отиди на лекар да те види,защото може да е нещо притеснително а такива прегледи по телефона най-много ме дразнят.Все пак успех и дано всичко да е наред.

а на теб въз основа на какво ти изписаха Полижинакс?

Ами,пуснаха ми изследвания-резултатите бяха перфектни и лекарката каза че просто си е нормално към края на бременността да се появи такова течение и ми изписа Полижинакса за да намали течението,не помогна много.Защо питаш?

# 609
  • Mediterraneo
Питам просто. Често изписват противобактериални продукти без изследвания.
В твоя случай даже пак е така- въпреки перфектните изследвания са ти изписали лечение... Аз не бих слагала нищо, ако това не се налага наистина( имаш бактерии, гъби и пр.).

Иначе за течението нормално било и сложи точка на обясненията ooooh!,но нищо щом бебока е добре съм спокойна...

Не се успокоявай толкова, а настоявай за изследвания!

# 610
И аз отскоро разбрах,че ще ставам мама:)
вълнувам се и ми е притеснено!

# 611
Здравейте момичета, искам да се допитам за вашето мнение.  Според вас колко е вероятно да съм бременна при следните факти: трябваше да ми дойде на 25.11.09 както по принцип ми идва на 28-мия ден, но вече сме 27.11.09 и не ми идва. Иначе имам абсолютно същите болки в яйчниците и гърдите, пъпки по лицето, както преди месечния цикъл,  от вече 3-4- дена, а не ми идва. Освен това телесната ми температура е 37 градуса, а дали ми се гади не мога точно да твърдя понеже често ми е лошо или некомфортно. Знам че теста за бременност може да даде отговор но още изчаквах да е сигурно закъснението, та ако може вие да си дадете мнението а довечера сигурно ще си направя и тест.

# 612
Цеци, някъде бях чела 3 до 5.
Мога потърся инфо, като ми остане време.

наистина ли са само толкова  Shocked моите са повече, особено в някои дни, въпреки магнезия и Утрогестана и но-шпа...но тя си ми е чувстителна матката де, от самото начало си вървим така...  Crazy

svetla, честито, тепърва ти предстоят много и все хубави надявам се вълнения  Hug успешна бременност   bouquet

Izi, мила тук можем само да гадаем, направи си тест и после пак след няколко дни ако не ти дойде. пожелавам и на теб успех!  Peace   bouquet

# 613
Рика, аз също бях с почти постоянно "опъване", а пих шепа хапчета, които не помагаха особено за тези усещания, но пъкизкарах почти до термин Simple Smile

# 614
  • Пловдив
Днес почти постоянно ми е твърд коремът Confused Увеличиха ми Магнерота на 3 х 2, отделно и Но шпа си пия по моя инициатива. Не е болезнено, но вие ходили ли сте на преглед при подобни оплаквания? В понеделник бях, но тогава нямах втвърдяване.

Общи условия

Активация на акаунт