...
...
greta.kr ноктите самото произведение на изкуството,чудесни са (аз също имам слабост към поддръжката на ръцете и маникюра в частност, опитвам се ,старая се ,но ти си мноооого напред)
, oncheto надявам се днес да си вече добре,всяко лекарство си е нож с две остриета. Да ти кажа файда от четенето няма
(и това пробвах),ама като си рекла,пак съм готова.
....както си тичаше из хола се спъна и падна.Разрева се ама, то моето дете си пада малко"драма"(пък и аз я гледах не падна сериозно), гушнах я успокои я и рекох да я пусна
,че като ревна онова ми ти дете,не ще да стъпи на крачето или ако забрави и стъпи писък
ами сега...пипам глезенче,коляно не реагира,но не ще да стъпи,крачето и се подгъва и не стъпва
,тя реве и аз рева.....викнах баща и ще вървим в Пирогов. Докато баща и си дойде,тя започна да стъпва по - малко,аз се поуспокоих и си рекох няма да я водя по заразите
оплакох се!!!!!!!!
и Лека нощ!
(и това пробвах),ама като си рекла,пак съм готова.
За слагането на картинки ли?..........не зацепвам
ама пък да пищи чак..........
, а ако тя не дойде, почвам сама, пък да става каквото ще...цяла зима имам да се упражнявам.С акрила смятам, че ще се справя лесно....преди това зъби съм правила, а това е зъботехнически материал, познат ми е.Нанася се почно така, както се нанася керамиката в/у коронката.Гадното е, че миризмата му е отровна и силна.Велис ще ми даде неговата UV печка, а аз ще си купя гел и ще се уча.....манекени/комшийки колкото искаш...само да не ме бият после

Мони не е вдигала повече от 37.7, но заради този грип се притеснявам.Давам прадимно хомеопатични лек. и фервекс.Дано утре да е по-добре
е къде да съм, пак там..................чааааак тогава зацепвам, че той е с друга кола(нашата още е развалена).Представете си какво съм куку-возила съм се с тази кола до ПК и изведнъж изперках и си търся нашата кола....чак му се карам къде е 
, а уж го гледах
пъкда видим,говорих с лекар,според него не е чак толкова страшно,но.......
Даже и сега съм го пуснала, че трябва да свърша малко организационна работа.
Изписа ни витамин С и хомеопатично някакво за подсилване на имунната система, което да го давам по схема до пролетта. Препоръчани теми