МАЙчетата мили и игриви- зима, лете все щастливи! (40)

• 36 991
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Че не съм споделила първа, и че още не мога да споделя цялата истина, е така. Но пък а3 съм омъжена вече от 5 години насам и проблемът си е все същият, нисто не се е променило. Говорим, караме се, мълчим си (предимно а3, понякога нямам сили), но проблемът си остава... Rolling Eyes Децата 3аспаха, те са и3тостени, 3астото днес работих и си легнаха да спят чак към 13.00 ч на обяд. Иска ми се и а3 да се отпусна и нищо да не върша ама не става...  wash hang smile3529 ku-ku...

# 181
  • в очите на дъщеря ми
Добър вечер, дами Huggreta.kr ноктите самото произведение на изкуството,чудесни са (аз също имам слабост към поддръжката на ръцете и маникюра  в частност, опитвам се ,старая се ,но ти си мноооого напред) Grinning, oncheto надявам се днес да си вече добре,всяко лекарство си е нож с две остриета. Да ти кажа файда от четенето няма Tired(и това пробвах),ама като си рекла,пак съм готова.

Пък на мен детенце днес така ми изкара акъла,че за малко да дам фира. #Crazy....както си тичаше из хола се спъна и падна.Разрева се ама, то моето дете си пада малко"драма"(пък и аз я гледах не падна сериозно), гушнах я успокои я и рекох да я пусна  ooooh!,че като ревна онова ми ти дете,не ще да стъпи на крачето или ако забрави и стъпи писък Cryами сега...пипам глезенче,коляно не реагира,но не ще да стъпи,крачето и се подгъва и не стъпва ooooh! Cry,тя реве и аз рева.....викнах баща и ще вървим в Пирогов. Докато баща и си дойде,тя започна да стъпва по - малко,аз се поуспокоих и си рекох няма да я водя по заразите Confused какво беше това чудо,защо така пищеше милата не знам.....  Такъв ужас преживях,девойки просто нямам думи! Такаааааааа........ Simple Smile оплакох се!!!!!!!!
Дано всички да здрави! Praynig и Лека нощ!

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 21:51 от усмивка08

# 182
Усмивка,не те разбрах с това

oncheto Да ти кажа файда от четенето няма Tired(и това пробвах),ама като си рекла,пак съм готова.

Нещо не зацепвам за какво го пишеш  Joy За слагането на картинки ли?..........не зацепвам

А за крачето на детето,мисля все пак да го снимате да няма пукнато нещо....да не те плаша,ама знам ли? Да се е глезила и да не стъпва  newsm78 ама пък да пищи чак..........

Пиши как е била нощес

# 183
Благодаря ви.Вече съм малко по-добра в декорациите, но има още какво да се желае.За това курсове не ми трябва, но не знам как да поставя гел или акрил- за това исках курс.Тъй като обаче за сега няма изгледи да карам ще викам неволята да ми помага Crossing Arms, а ако тя не дойде, почвам сама, пък да става каквото ще...цяла зима имам да се упражнявам.С акрила смятам, че ще се справя лесно....преди това зъби съм правила, а това е зъботехнически материал, познат ми е.Нанася се почно така, както се нанася керамиката в/у коронката.Гадното е, че миризмата му е отровна и силна.Велис ще ми даде неговата UV печка, а аз ще си купя гел и ще се уча.....манекени/комшийки колкото искаш...само да не ме бият после smile3557  tooth
jeniqa, като науча ще ти направя каквото искаш Peace

Симона днес има Т и кашля много - суха кашлица.Мадлен и тя почна, но няма Т.Аман вече smile3511 Мони не е вдигала повече от 37.7, но заради този грип се притеснявам.Давам прадимно хомеопатични лек. и фервекс.Дано утре да е по-добре Praynig

# 184
Усмивка, звънни най-малкото на педиатъра,разкажи му,не оставяй нещата така-аз поне съм голяма паника и напразно да е ,ама ще заведа детето.Дано обаче да било много шум за нищо Praynig
Грета зъботехничка ли си?

# 185
Добро утрооо

# 186
Добро утро! Онче, чайче от мен  Wink /нали не бива да пия кафе, за да не дразня жлъчката/!

# 187
Добър ден и от мен.
sundey, силно казано зъботехничка.Мъжа ми е зъботехник и му помагах на него.Тамън се понаучих и забременях с Мадлен.Но ноктите ми харесват много повече от зъбите-те са гадна работа, особено за жена.

Тази нощ беше тежка.Симона много кашляше и стоях при нея до 2ч.В 6.00ч и двете(Мони и Мади) бухаха.Мади имаше 37.7, а Мони 38.9.УЖАС.Дадох калпол....сега се прибирам от ПК.Успокоих се!Чисти гърди и на двете.Според д-р на Мадлен всичко е от зъб, а Мони е на път да направи гнойна ангина.Сега варя мляко и ще направя компреса с извара на Мони.Сестрата ми каза, че е кашляла точно като Мони и дори АБ изпила, но не помогналоКаза да продължавам да си я лекувам по бабешки.А аз се бях притеснила от свинския грип-уж не се поддавам на психози....ама то като постоянно те плашат......както и да е, сега съм спокойна и поне знам какво лекувам.Продължавам с хомеопатията и за двете.Добре че поне на Лиана нищо й няма, че вече съвсем ще лудна......отидох до аптеката да взема хапчета за смучене, излизам и се оглеждам за колата.Не я виждам и почвам да се ядосвам "къде отиде сега този човек.Сега на дъжда да го чакам"...и си мрънкам на ум.По едно време той ми звъни и нервно ми вика"айде де, какво направи с тази аптека", а аз "е ти къде си, няма те там където беше паркирал", а той #Crazy е къде да съм, пак там..................чааааак тогава зацепвам, че той е с друга кола(нашата още е развалена).Представете си какво съм куку-возила съм се с тази кола до ПК и изведнъж изперках и си търся нашата кола....чак му се карам къде е bambam

Е отново изкипя млякото  doh, а уж го гледах  Rolling Eyes....вие сте виновни Mr. Green

# 188
  • в очите на дъщеря ми
ДобрЮтро!!! oncheto нали предложи да четат за "мир и обич" в къщи на "проблемните" Laughingза това,(писала съм,че нещата в къщи не са наред)Момичета благодаря за вниманието, през нощта детенце спа(общо взето) Mr. Green,  дано да няма проблеми.Аз всъщност съм първообраза на паника Blushпъкда видим,говорих с лекар,според него не е чак толкова страшно,но.......

айде приятен ден!!!

# 189
Усмивка, и според мен не е нищо сериозно....не че съм лекар де.Къде сте всичкииииии бре?Какво правите в лошото време?Направих компреса на Мони и сега спи-най-накрая спря да кашля.Сега ще нахраня малката и лягам с нея, че тази нощ много малко спах.А вие да не се скъсате сега от лаф, докато ме няма lalalala

# 190
  • ул. "Мечтание"
Ку-ку!

Привет от нас! Добре сме, да не се притеснявате! Единствено не ми се седи на компа нещо, направо ми става гадно при мисълта, че имам работа на компютъра!  Sick Даже и сега съм го пуснала, че трябва да свърша малко организационна работа.

Не съм ви чела, съжалявам!

Надявам се, да сте добре всички! Или поне повече горе, отколкото долу!  Hug  bouquet

# 191
greta.kr, какъв е този компрес, в смисъл дай рецептата. Щом толкова бързо помага, значи е много ценен бабешки цяр.

# 192
greta.kr, какъв е този компрес, в смисъл дай рецептата. Щом толкова бързо помага, значи е много ценен бабешки цяр.

И аз се присъединявам към питането. При нас се оказа, че разстройството преди две седмици и кашлицата са заради кучешките зъби, лекарката ме посъветва и да направим един тест дали не й се дразни гърлото допълнително от препаратите и да развива алергия...дано не е така   Praynig Изписа ни витамин С и хомеопатично някакво за подсилване на имунната система, което да го давам по схема до пролетта.

# 193
  • София
Опа. При нас всичко е наред.
Дияна не е на у-ще, лигави се, не знае какво иска. Не дава на Алекс да спи през деня, за да си играела с него.
Той прояви интерес към лъжицата. Днес яде картофи със сирене, почти сам. Хвана лъжицата с лявата си ръка, после си я прехвърли в дясната. Май и с двете ръце се оправя добре.

# 194

КОМПРЕС- При остра ангина, пневмония и др. възпаления, най- бърз ефект се получава с изварен компрес. Купува се извара от магазина или към 1 л прясно мляко се добавят 2- 3 супени лъж. оцет или лимонов сок или 1- 2 чаени лъж. лимонтузу и т.н. Млякото се загрява и се пресича. Ако киселината не е достатъчна, се добавя още до доброто пресичане. Млякото се прецежда и се поставя в тензух. Дебелина на слоя около 1 см. Компресът се поставя върху гърлото, покрива се с найлон и се закрепва с шал или друг подобен плат. Внимава се компресът да е плътен, защото иначе ще охлажда. Силата му е 8 часа.
- може и при болки в ухото

Обаче Мони е махнала шала докато съм спала.Сега стоплих изварата и пак го сложих.Не знам обаче дали действа още.При всички случай довечера ще направя нов и ще спи с него.Мисля, че действа.Определено кашля по-малко.Ще пиша пак след като имам повече наблюдения.Малката е с 38.1.Не мисля, че е толкова от зъб.И ная мисля, че я мори нещо.Обаче не знам как да й направя компрес.Мога да опитам да й сложа след като заспи дълбоко.

АнМари, радвам се, че сте добре.
Лейди, и аз съм като теб.Ако имам работа на компа хич и не искам да сядам

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 17:04 от greta.kr

Общи условия

Активация на акаунт