МАЙчетата мили и игриви- зима, лете все щастливи! (40)

• 36 985
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Да не забравя да чиститя на именниците днес

МИХАЙЛ,МИХАЕЛА,РАЯ,РАДОСТИНАи т.н

Живи и здрави и много щастливи

# 166
Онче, ние нямаме брак, снимките не ми трябват за нищо, просто ми попаднаха случайно без да съм искала...
Грете, и аз незнам как се чувствам. Яд ме е на мене си, че пак съм се излъгала  Embarassed

# 167
Честито на всички именници днес   bouquet

Ленка, майка му не може да отсъди адекватно, повечето не могат. Сега те ви при3ная и а3, че от години имам серио3ни семейни проблеми с мъжа ми и проблеми с родителите му. И колкото повече дока3ателства 3а вината на сина им съм им давала, толкова по о3лобено са реагирали спрямо мен... В моя случаи не става дума 3а други жени, но това не е първостепенно. Малцина майки са в състояние да реагират адекватно в подобни случаи. И а3 съм майка и донякъде ра3бирам, но ние също сме длъжни да си 3апа3им 3дравето, нервите, а и достойнството. Ти не си се "и3лъгала", просто всеки от нас следва собствения си път, а3 съм благодарна 3а дечицата, които съ3дадохме с него. 

# 168
Набързо и аз да се разпиша-Горис-нашата педиатърка каза -кучешките зъби излизали по кучешки начин т.е. най-гадно-при нас скоро излязоха естествено с хрема,кашлица,растройство,минахме си по реда..
Грета-моя мъж пък като се притесни за работата и започват да му излизат страшници,по две..горките ни мъже и на тях не им е лесно семейства да изхранват Rolling Eyes-като знам и аз как го навиквам отвреме навреме,без да е виновен го отнася и той Embarassed
Ленка,Лале незнам какво да кажа Confusedмного кофти..въпроса е да се вземе правилното решение..а времето лекува всичко... Hug Praynig

# 169
Честит празник на всички празнуващи

Онче, хич не си почивах днес, но това което правих си струваше.Цял ден бях на арена на красотата и сега краката ме болят, ама аз съм си виновна.Качила се бях отново на кокили newsm56 и сега ме болят ходила.Заради това направих р.д. в един ден, да мога днес да ида.Искам да стана маникюристка, та за това бях там pletka видях много интересни неща-то аз нищо и не знам де..само в нета каквото съм видяла.Иначе рисувам по ноктите и чат-пат правя някоя съседка.Сега си купих хубави четки и пилички.Но много трудно намирам време да се упражнявам-главно по нощите, защото малкия двер иска всичко smile3514...е как няма да окьоравея като се взирам на никакво осветление.Затова ми се искаше да я дам на ясла, но няма начин-ще почакам с моите курсове до напролет.
Ето вижте една снимка на моите нокти, нарисувани с боички http://media.snimka.bg/4711/015678189.jpg

Ето ви нещо смешно.Копнах го от друга тема

КРАСУТА
Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам –
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт’ ма срещни –
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )
 4470 4470

# 170
  • ВАРНА
  Здравейте !!!
Аз отдавна, не съм писала  Embarassed, но ви чета редовно дано не сте ме забравили ... ... Ради, да чукам на дърво е здрав и всеки ден сме навън поне час то си е чудна работа да си имаш дворче .... Все още е с 12 зъба, кучешките от време на време го мъчат и вече доста са набъбнали и побелели, но още не излизат. Опитва се да повтаря думички и като ги повтори вярно пуска една хитра усмивка, сякаш сам не може да повярва, че се е справил, но все още комуникираме със системата пръстче и "Ъ-ЪЪЪ". JoyСкоро ще кача и актуална снимка да го видите колко е порастнал.
Днес като прочетох за проблема на Велис на Грета, реших, че е крайно време да започна да пиша, а не само да воайорствам  Mr. Green Аз имам подобен проблем, когато съм много притеснена за нещо, целия ми врат става на плюски и мнооого сърби просто там ми избива ... и от джипито си имам предписан Лоринден, като намажа мястото 2-3 пъти и всичко отшумява  Simple Smile а и главоболията като изчезнат ...  Peace Може да пие и повечко успокоителни чайове , валериан или витамин В, стига да се съгласи, че като знам моя мъж а на него му избива в кръвното, което е доста по-опасно ... ... как ще пие женски илачи  Mr. Green
Ленка  Hug много ми се ще да си в грешка и Вальо да се осъзнае какво губи  Praynig
Искам да прегърна всички и да ви поздравя за всички поводи които пропуснах   bouquet   bouquet   bouquet  Дано болните да оздравяват по-скоро !!!  Hug

# 171
Мама Дани, здравей HugНе съм те забравила, даже още снощи те "видях" и се надявах да пишеш.
Благодаря за съвета.Ще го пратя Велис на кожен лекар.Крайно време е да вземе някакви мерки....то най-доброто е да не се ядосва, но моят мъж всичко приема навътре такъв му е характера, за съжаление Sad
А бабешки/женски илачи приема вече.Аз ям сутрин(по възможност) кисело мляко с трици, пшеничен зародиш, елда и ленено семе.И му обяснявах, че това е много полезно и ми дава енергия.Вече е съгласен и той да го яде, като му добавя и мед.Та сега съм доволна, че поне нещо полезно яде, а не обичайната закуска с кафе и цигари  Rolling Eyes

Ленка, пожелавам ти повече такова нещо да не ти се случва и бързо да се оправиш Hug Hug Hug

Какво хубаво слънчице грее днес, но е още мокро.Дано да изсъхне до обяд, иначе с количката ще се разхождаме.Сега отивам да  newsm79 clean , че по пода какво ли няма...добре че хлебарки още няма Joy

# 172
Привет и от мен!

Честит празник на всички вчерашни именници /макар и със закъснение/!

# 173
А леле, Гретаааа, Shocked красота!!! Курс не ти трябва! Peace
А стихчето ми е любимо Joy
Ленка, дали не можете някъде да излезете двамата. Да поговорите. Да каже всеки какво чувства без упрек към другия. Да се изслушате. Всеки да попита другия, къде и с какво е сбъркал или наранил другаря си... Ах и аз не знам. А за снимките с другата - може да е някаква негова неадекватна реакция на цялата ситуация. И как така "случайно" са ти попаднали. Ако не е искал да ги видиш, никога нямаше да ти попаднат. Явно може би иска някак да те нарани. Хората като са огорчени и се опитват всеячески да се наранят, някак да се убедят, че те са прави, а другия им е крив. Та си мисля, че може и той нарочно да е направил нещо нередно, от лошия момент, от... и аз не знам. Дано успеете двамата да се разберете. Praynig
Алабала - кремчето е добро, а предполагам и капките се сещам, кои са. И ние сме имали проблем, ама с ухапване от някакво паяче - ей така почервеня цялата за часове. Мина за два дни, но се бях уплашила доста. Пак някаква алергична реакция.

# 174
greta.kr ноктите са направо жестоки. Ако искаш да се упражняваш, срещу заплащане разбира се, ти предлагам себе си. Имам нужда от изграждане с гел, само че още не съм си записала час, че то доста време изисква процедурата, ако искаш можем да се разберем за някой уикенд и да ме направиш.  Не ми е спешно, просто искам да си сложа и да си го поддържам поне за зимата, че ми стават доста чупливи.
Ленка  много е неприятно, но според мен трябва да опиташ да се справиш, въпреки всичко. То ако не са изневери, ще е безпаричие, ако не е безпаричие, ще е здравето...абе все нещо ще куца. И ние с моя мъж се караме отвреме-навреме /основно, че не ми помага в домакинството/, но пък имаме вече и трети член на семейството, който зависи от нас, не можем така лесно да взимаме тежки решения. Лично мнение, ти си прецени дали можеш да го превъзмогнеш  Peace

# 175
Здравейте
Мама Дани,добре дошла.   bouquet Как е каката?  Wink

Грете,стихчето е супер,а ноктите по-по-най

# 176
Дияна, с говорене не става, от два месеца се опитвам да говоря с него, а той все е "много" уморен. Прибира се, яде и ляга да спи, това е. Ако случайно го набарам на кеф "да говори" той решава, че е по важно да заспи... Аз нерви нямам вече... Снимките - взех си ги с измама  Rolling Eyes Това скайпа е голяма работа, представих се за друг човек, пък и стана без да искам, не мислех, че ще ми пратят снимки.
Жени, при нас всичко е струпано на куп в момента.
Дани, грешка няма  Sad Това е положението...

# 177
Ленка, много съжалявам, че преживяваш подобно нещо. Чудя се на мъжете, които са готови да унищожат семейството си заради глупости. Може ли да остави малкото си дете и жена си, заради друга, която едва ли е нещо повече, от това, което вече има. Как с лека ръка го правят - просто не го разбирам. Надявам се мъжът ти да се осъзнае на време и да решите проблемите си, така, че да сте отново едно щастливо семейство и да продължите заедно напред в живота!

# 178
АЗ ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ,КОИТО ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ С МЪЖЕТЕ СИ ДА СЕ СЪБЕРЕМЕ И ДА ВИКНЕМЕ ПОП ДА НИ ЧЕТЕ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ,ЧЕ ИМА НЕЩО ВИТАЕЩО СРЕД НАС. bishop Flowers Four Leaf Clover

Незнам,кои повлече крак със семейните разправии и разводи,но една след друга само за това говориме...........

То не беше разправии със свекърви,със синчетата им.Те навириха нос,защото имат подкрепата на майчиците си,ама не мислят,че никой няма да живее с орлите  Naughty

Са да не се обиди някой,аз съм още от лани с раздорите,та може да съм от първите  Whistling

# 179
Онче, аз бях първа  Simple Smile
Ленка, тва с разговорите и при мене важи с пълна сила.При мен лошото е че той си живее все едно няма проблеми.Караме се и на другия ден все едно нищо не е било.
И да се похваля, че Криси оздравя.Иначе от тез сополи почна да кашля много и да се дави и стигнахме и до повръщане, но да чукна на дърво се оправи.Излизат му последните кътници всичките накуп.

Общи условия

Активация на акаунт