МАЙчетата мили и игриви- зима, лете все щастливи! (40)

• 36 984
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Мона, дано са кътниците  Hug
Онче, не си писала, дано всичко е наред  newsm78 Hug
Меги, честит двоен празник   bouquet Hug
Моето дередже продължава да зазлява, не с дни, ми с часове. Сякаш съм живяла с различен човек  Rolling Eyes

# 151
Еее, Ленка, лоша работа HugЗащо така, заради родителите ли?

Мона, в никакъв случай не го е казала с лошо.Просто жената си е паника.....а да видите свекър ми...още по-голяма паника.Синът им е малко като тях, но зълва ми пък е различна- непоклатима (да й се подмажа, че може да ме следи   smile3534

Меги, честит празник на патерица....докато седна и то пак стана никое време, ама нали утре ще празнуваме и цял ден търча като кон nuts

Гери, страхотен е бил празника на Жорко Heart Eyes

Аз също приключих с яслата за тази година.И без това ме атакуваха да я спра....и след като се разболя......не знам защо везните така се наклониха.Мъничка си ми е, сладичка...Живот и здраве на пролет ще я дам пак.

# 152
Вече не са само те...

# 153
  • Луната ни пази
Абе, хора, защо не спите???? Лени, миличка...... Hug

# 154
Добро утро

Меги,честит празник на твоите близки.Да са тиживи и здрави и всички много щастливи.

Лале,честити ви крачета на мъниците

Лени,не пиша защото хич не ми е розово положението.Започнах да пия АБ .Панцеф по 1 табл на 24 часа.....след 2-рия прием,ноща катозапочна едно повръщане,болки в корема......на сутринта замаяност,отпадналост.......така изкарах целия ден и на вечерта пак си изпих АБ,на другия ден имах чувството,че умирам,толкова ми е лошо.
Добре,че мама е отпуск за да мога да ходя на лекции,та тя ми насочи вниманието да прочета,противопоказанията на АБ........ВСИЧКИ противо показания ми се проявиха,направо съм се тровела.
Сега пък ме болят бъбреците,да ли ме удари в бъбреците от АБ,или имам в момента някакво възпаление...........
Та така,сега пия спазмалотици,че не мога ни да седя,нито да лежа.

Лени,мъжете май имат период на някаква заблуда,мъгла или как да го нарека и аз.Първо защитават родителите си,подтиквани от тях,после пък разбират ,че не могат да живеея стях и им трябва жената и детето,м/увременно обаче така са се о*ли,че не могат да се извинят и задълбават нещата......

# 155
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Аз минавам набързо. Тия дни не съм ви чела много-много, имам си гости - баща ми и дядо ми са тук. Много ми е приятно, но нямам време за Интернет.

# 156
  • Варна
привет, аз пак с проблем идвам за съвет.Малката вчера се омаза цялата с лютеница  10 мин след като я измих избиха петна по лицето, вечерта като я съблякох да я къпя цялата беше в ситни петна като пъпки но без релеф просто петна, тази сутрин тези на лицето почти изчезнаха но е подута а тези по тялото все едно се съединиха и станаха на червени петна и леко подути.напаво незнам какво да правя, до поликлиниката ме е страх да ида да не хване грип пък там и без това е сополива...някакви идей?

# 157
Алабала, Confused ХМММ,да ти кажа алергия е от лютеницата-я от боята,я от консерванта.Но амажи я с алергозан,но на едно място да пробваш,ще има ли ефект.А сироп ЕРИУС той също е противо алергичен,изписват го за сливиците.Пробвай.
Когато разбереш какво е пише

А една комшийка е алергична към домати,но само когато ги пипа,когато ги яде не.Когато ги пипа й излизат пъпки по пръстите и щипе,когато ги реже.

# 158
  • Варна
водих я, алергия е, изписаха ни фенистил гел , някакви капки и калциев глюконат.Все повече избиват и се подува...дано отшумява скоро, че аман.Определено каза е хранителна алергия, сигурно е от някакви неща от лютеницата , а тя много се омаза, бъркала с шепа и си мазала лицето, като я видях лошо ми стана...цялата е в петна, аз още снощи намазах бузките с фенистил и там избледняха но пък е подуто лицето й...поне я видяха.Благодаря Онче з аотговора Hug

# 159
......... а тя много се омаза, бъркала с шепа и си мазала лицето, като я видях лошо ми стана...

Joy аз ако видя моята така,ще помисля,че е кръв или охлузено от падане по лице.И на мен ще ми прилошее.

Алабала,не е лошо да видиш какви оцветители съдържа лютеницата и консерванти.Напримеер в съдържанието пише ли точно определени букви и цифри. Например Е312,Е1034.Това са така наречените Е-та и стях се отбелязват консервантите,овкусители,оцветители(ти знаеш де.)

Мисълта ми е да ги избягвате в другите храни, Naughty защото има вероятност да се повтори алергията

# 160
Меги, как да спя ми кажи.... Подозрениета ми се потвърдиха, намерих снимки на мъжа ми с друга... Направо ги натрих в лицето на майка му и я питах, още ли мисли, че аз съм виновна за всичко.
Алабала, дано се оправите бързо  Hug

На всички, които са болни - бързо оздравяване   bouquet Hug

# 161
  • София - Дианабад
Привет, мацки  Hug
Ама че болно време  - 3 дни студено, сега пък топло... как да няма вируси  Cry
Алабала, много е гадно така от нещо банално да излезе алергия. Така ни се бяха обадили от детската преди 1,5 месец и беше цялата в такива червени петна, даже в лицето приличаше на китайче. Поне знаеш от какво е, то и червените храни нали ги водят като по-алергизиращи.

Биби пък е с лека хрема, вчера не бяхме на детска. Днес се разходихме до Полимед - гърдите са чисти, гърлото е добре, да капем Стеримар и Виброцил, сироп за кашлицата и Калциев глюконат ни изписаха също. Аз пък си мисля, че е от зъбите - излизат ни 4-те кучешки зъба и хапем каквото ни попадне. Ама нали "върлува" грип, решихме да я види доктор.

Онче, стискам палци бързо да оздравяваш  Peace. И дано да не са бъбреците, че хич не е приятно  Sad.

ЛенкаHug

Поздрави на всички от мен, тати, двете каки и бебо  Heart Eyes  bouquet

# 162
Меги, как да спя ми кажи.... Подозрениета ми се потвърдиха, намерих снимки на мъжа ми с друга... Направо ги натрих в лицето на майка му и я питах, още ли мисли, че аз съм виновна за всичко.

Добре си направила,но да знаеш,че не се е впечатлила много майка му.Така аз бях казала за едни подозрения без снимки де,на свеки и тя ме попита:А ти достатъчно внимание ли му обръщаш?
Никога няма да каже,че той е виновен.

А на снимките мъжо ти ако не е на калъп с жената,не значи нищо.И за доказателство в съда приразвод по вина не могат да послужат,защото може да е приятелска среща.Щом има 3-то лице което е снимало,се води за приятелско събиране.
Ако 3-тото лице което снима си ти и веднага след снимките има и свидетел на туй нещо,тогава вече е нещо.
Аз ммного съм разпитвала за тези неща..........винаги трябва да има  свидетел,и да потвърди твоите думи.

За едни снимки не си разваляйте семейството,ами бягайте далече от дъртите вещери даващи акъл на синчето си  Close

# 163
Явно доста съм пристрастена към форума  perko- след такъв уморителен ден пак да седна да не би да пропусна нещо Rolling Eyes.Това ми беше последния рожден ден, който правя на два пъти в един ден.Вече с децата ще е в един, а с възрастните- на следвашия ден,аааа да не съм мазохист.Целия ден ми мина в галоп.Направо съм каталясала.Но Лиана е доволна.Много подаръци получи, парички....Мони и тя намаза малко, та чак и Мадлен-страхотно якенце си има, ще го снимам.Снимки ще покажа тези дни.Освен физически и психически съм изморена.Велис имаше кошмарна седмица, наистина ужасна, в работата и се притеснявам за него.От нерви му излизат обриви по тялото-все едно комар го яде и го сърбят.Много му се струпа...и колата се прецака...и една от машините също...новото помещение не е съвсем готово, дори няма време да купи мивка и да я монтират на плота...хаус  навсякъде...закъсняват му поръчките и т.н.....има още но ще го спестя.Само се моля да е здрав и да не си докара нещо сериозно покрай тези ядове Praynig

Ленка, мила как се чувстваш след такова нещо.Прегръщам те много...малката се събуди

# 164
Добро утро

Грете
,нали щеше да е вчера и днес рожденния ден,защо се преуморяваш излишно? Поне днес си почини добре.
А проблемите на мъж ти са ужасни.И на мен ми излизаха обриви от притеснение и ме сърбяха.
Днес се разходете някъде за отпочиване

Общи условия

Активация на акаунт