МАЙчетата мили и игриви- зима, лете все щастливи! (40)

• 36 983
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Дианабад
Лале, честити крачета и браво за професиите  Hug
Абе при вас има ли грип и такава истерия като в Бг? Имам чувството, че тук паниката настъпва с всичка сила.

# 136
Лале, честито! Безаварийно ходене ви желая!

# 137
Грете, беше миналият петък. Напразно се разкарвах. Били си намерили вече човек  Sad Сега пак ровя по обявите...

# 138
Здравейте, мами!
Лале, честито! Не те знам как ги овардваш двама ходещи бръмбъзъка, ама те сигурно пък се заиграват двамата. Анетка е самичка и все с мене иска да си играе, много рядко си прави нещо самичка и то за кратко. Аз прощъпулник така и не и направих  Blush.
От понеделник и ние сме в групата на сополивите и то семейно, и тримата  Crazy. Нито Т, нито кашлица, само сополи и то бистри. Дано не станем по-зле  Praynig. На 19-ти ни е насрочена реимунизацията с Пентаксим и явно ще я пропуснем, че то в болницата ще е лудница, да не вземем да си хванем някои бацил.
Onche, как сте?
Lady Frost, твоя синковец добре се ориентира, а? Браво на него  Joy.

# 139

Специално за Грата.... да не търси лупата .... Joy
Това е от 03.11 когато стана на 18м и празнувахме мини рожден ден! Crazy Crazy Crazy

# 140
Хелоууу smile3507
Къде сте бре?Да н'спите?

Маги, тъй е по-добре, че аз и без друго съм за очила- много е пораснал малкия  Heart Eyes...на Мадлен 18 мес. ги подминахме
............като споменах очила днес бях на преглед:диагноза-астегматично късогледство -1.25 и на двете очи.Преди 7г. бях -1, така че не е голямо увеличението.Сега трябва да си харесам рамки и да си поръчам очилата....а каква съм красТавица с очила Crazy

Мушмуроче
, малко съм разсеяна, прости ми Hug.Колебаех се аз м/у този и миналия петък Blush и реших да питам.Късмет следващия път fingerscrossed

Лале, честит прощъпалник(така ли се пише newsm78)...аз виждам нещата така малкия ще е музикант и ще прави концерти сред природата, а сестра му ще е негово импресарио(и това не знам как се пише Rolling Eyes)....а приятелчето ще шие сценичните костюми  tooth

Лека нощ lovekiss

# 141
Хайде някой да пуска кафето, моля Flutter

Свеки, снощи ми вика да не празнувам р.д. с деца, заради грипа....да,да, то ако тръгна така да ги пазя, тогава и баща им трябва да затворя в нас, а и аз не трябва да излизам....да не донесем зараза.Ще си има детето рожден ден....а вирусите са навсякъде.Голяма паника е свекърва ми Rolling Eyes

# 142
Привет! StopДобро утро на всички Laughing
Скоро не съм писала ,но сега ще се пробвам.Аз си седнах на д..то и мирясах-няма да наемам детегледачки,ще го гледам и тази зима и напролет на ясла.Не можа да ми даде сърцето да извикам чужд човек вкъщи да ми гледа детето ConfusedА и нервите ми като че ли сега са малко по добре CrazyОбаче голям принос за това има малкия-Аз разбрах какво е това детето да се заиграво само/дори и за 10мин/То било голям рахат!!!!Че аз така и 10 деца мога да изгледам.А и на площадката е съвсем друго вече Rolling Eyes-не тичам вече като млада кобилка,ами спокойно си обикаляме пързалките,въртележките и т.н.Аз бях луднала след като проходи на годинката #Crazy
Грете-и моя ги върши същите неща в кухнята/понеже е по-голям и силен за възраста си/и просто стига навсякъде,мести столове,събаря ги и т.н.Отскоро обаче ,както казах ,започнах да се чувствам нормален човек и успявам да сготвя дори в негово присъствие,а не докато спи.
Слънчо бебе-от майка ми се научих как да правя-слагаш го да легне детето и му сипваш с лъжичка лек. в устата-ще не ще ,ще го глътне.Така правели в Дет.отделение.Не мога ,а и нямам  нерви да го гоня,кандърдисвам и да се правя на маймуна когато  е зле и трябва д асе лекува.Малко е драстичен метода ,но когато не е добре детето,няма време за кандърми.Моя слава богу почти всичко приема без проблем с лъжичката,дори вит Ц което е кисело.Само за едно,две неща сме го натискали така.
Извинете улях се малко.
Бързо оздравяване на всички болни Praynig Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 09:40 от sundey

# 143
Хайде някой да пуска кафето, моля Flutter

Свеки, снощи ми вика да не празнувам р.д. с деца, заради грипа....да,да, то ако тръгна така да ги пазя, тогава и баща им трябва да затворя в нас, а и аз не трябва да излизам....да не донесем зараза.Ще си има детето рожден ден....а вирусите са навсякъде.Голяма паника е свекърва ми Rolling Eyes

И аз мисля че тази истерия с грипа е прекалена вече ooooh!Ние скоро щяхме да ходим на гости на наши приятели,но после се отказахме защото нашата позната е мед.сестра и в тяхното отделение имало 1 болен от св,грип-все пак е контактна Rolling EyesНо иначе други ограничения не прилагам.Утре може да ми падне тухла на главата,мога ли от всичко да се пазя и притеснявам ooooh!  аама ха Crossing Arms

# 144
  • Луната ни пази
Хайде по едно кафе от мен за всички!

А сега и по една тортичка и по едно коктейлче , защото МАМА и първият ми братовчед днес имат рожден ден! Да са ми живи и здрави!

# 145
  • в очите на дъщеря ми
ДобрЮтро, мили дами!!!!Благодаря за кафенцето(много уважавам хората дето могат да пускат картинки във форума,в моите очи са изключително способни, при мен няма научаване...дали е от цвета на косата ми  newsm78).Да са живи и здрави близките на [X]megelinka !!!
Ние използваме хубавите дни и прекарваме времето в разходки, щото моето дете, като остане два дни в къщи и бавно и методично ме побърква(за това не са нужни много усилия де)
За грипа не знам,то че ни всяват паника и ни побъркват е повече от ясно, Naughtyнооооооо .......аз да си призная Blush лекооо се подавам на масовата психоза................

Айде приятен ден от мен!!!и дано да няма болнички днес!!!

# 146
megelinka, честит празник и весело изкарване /ако празнувате/.

# 147
Здравейте мами!
[X]megelinka , благодаря за кафенцето и почерпката!Много здраве желая на твоята майчица и братовчед ти!  Hug

greta.kr , аз ако съм задължително ще направя ден ден на детето! Wink

sundey , не знам какво да кажа за грипа...аз все си мисля,че това си е обикновен грип newsm78. Дано този шум е напразно!

усмивка08 , явно не си се опитвала да слагаш картинки-едва ли е от цвета на косата  Mr. Green .... искаш да ми кажеш нещо ли  smile3534 - като и аз съм в кюпа!!

mmagyca , много сте пораснали наистина!И ние още си искаме "цоки-цоки"  Grinning

Хубав ден на всички! Hug

# 148
Най-на края качих снимки от рожденния ден на Жорко.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2023115&id=1552358166&saved

# 149
  • Перник
Гери, много настроение има в тези снимки! Нека тези усмивки не слизат от лицата ви! Hug
Меги, честит празник на близките ти и на теб! Много здраве и късмет!  bouquet
Грете, разбира се че ще си празнувате рождения ден на Лианка, но не мисля че свекито е била с лоша умисъл! Peace
sundey, след дълги размисли и страсти Joy и аз реших така - до две години с мама, после поема нелекия път на живота - ясли, градини и т. н. заведения. Ще си го поглезя още малко!
Лале, да са ти живи и здрави мъничките сладкиши!
От два дни ми прави номера малкият сладур - сутрин има температура 37, 2 - 37, 4, следобед няма. Няма сополи, кашлица, не му е червено гърлото, та се чудя дали не са тръгнали последните кътници... newsm78
Хубав ден на всички мънички душички и техните майчета! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт