МАЙчетата мили и игриви- зима, лете все щастливи! (40)

• 36 981
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, Гери Hug
Момичета, бързо оздравяване на дечицата. Ако остане само хремата е добре. И на Бояна се е случвало след два дена настинка да тече носа десет дена. То и аз съм така - сякаш безконечно. А последните ми настинки са точно като при Ончето - размазана и пребита, без сили, с подута глава... Абе - пълна скръб и - НИКАКВА ТЕМПЕРАТУРА newsm78. Да се чудиш, с какво да се лекуваш. Личната ми предписва някаква хомеопатична спиртосана билкова отвара, от която ставам кукуряк. Да му иди на човек да даде и на детето си една лъжица, ама мисля, че бих я тръшнала нафиркана Бояна, ако й дам от това нещо Crazy.

Грете
, честит рожден ден на голямата принцеса. Все по-красива, все по-умна, все по-щастлива да расте.   bouquet Hug

Бояна като гледа снимките на якенцата, които сте показали и започва да си показва ръкавите и да върти ръце. Аз първо помислих, че има нещо на ръкава, а после разбрах, че коментира нещо снимките на дрешките Joy

# 121
  • ул. "Мечтание"
Привет и от мен!

Много болни, много нещо!  ooooh! Бързо да оздравявате всички!  Hug  bouquet

При нас нищо интересно. Не помня дали се похвалих, но проклетите два кътника излязоха най-сетне. Божката си има и кукла, много й се кефи.

Общо взето стоим си вкъщи по цял ден, на Божката не му е проблем студа, но на мен е!  Rolling Eyes Нещо лошо съм се бъгнала, а и нямам зимно яке (скъса се в най-неподходящия момент), та не знам кога ще мога ново да си взема. Вчера когато заваля тъкмо излизахме към магазина и беше голяма радост!  Crazy Даже на връщане, когато минавахме покрай местата където си играе най-често и сочи да ходим. Ама на мен така ми духаше във врата, че даже не си го и помислих.

# 122
Здравейте!
Ние пък днес бяхме на кожен лекар / тръгна от малка пъпчица,която за 3 дена стана колкото един лев/- оказа се някаква инфекция която се разпространява.Никакво къпане,задължително гладене на дрешките/аз и да сега си му ги гладя/
И като лечение - пръскане със спрей,антибиотик и вит.С !Като знам колко трудно приема лекарства не я опасявам майка ми като почне да му ги дава- трябва на маймуна да става !!
Ох дано се оправят тези дечица че сърцето ме заболява вече като чувам колко болни!
Бъдете здрави - малки и големи  Hug

# 123
Моите деца са добре- хремави още, но не е сериозно.
Днес Велис ме ядоса, защото ми вика-Мони кашля лошо, дай й нещо.Аз му обясних, че когато човек се разболее не може да се оправи с магическа пръчка и аз й давам достатъчно неща, а и кашлицата й е добра.Обаче пусто магаре не чува и не разбира-той здрави не ги е гледал, та камо ли болни Rolling Eyes......и му казах ако иска да я води при личната, да я чуе.Съответно д-р казала, че е добре- гърло, гърди.Аз му казвам по тел. да каже, че и Мадлен е добре, а той ми вика е какво й е добрето...направо ми идваше да го смачкам Rage.Повече няма да му се връзвам на глупостите, зор му беше да я води при вирусите.Еййй, как ме дразни само, не стига че не разбира, а и на компетентен се прави....сега той е хремав Rolling Eyes...аман от деца Crossing Arms

Слънчо, е от къде тази беля се появи?
Лейди, Мони хареса аватара ти.

Да ви кажа Мадлен хич не иска да е обута в каквото и да било.По сто пъти на ден се съблича независимо дали е с чоропогащник или с панталон, с чорапи или с пантофи.По памперс й е най-добре.А аз само й се карам...вих като почнах да пляскам голите крачета набързо разбра, че трябва да е обута.И сега пак се събува ако ме няма обаче...диване ooooh!

# 124
Здравейте малки и големи!
Ние сме оки засега но има мнооого болни... от понеделник Миша е сама с още 1 момиченце на градина(това от 22деца по списък).
И Иван е ок , всеки ден сме навън а като вали... само до магазина на разходка за разнообразие!

Я да питам има ли още кърмачета....??
че аз още го кърмя и имам доста та се чудя дали скоро няма да ми свали сутиена на пейката в парка...и без това казва 3 думи и едната е "тити"(цици)и а ме види седнала идва и почва да се гушка да присвива блажено очички и повтаря тити...тити... докато не стане на неговата....

# 125
  • София - Дианабад
Привет и от мен след неколкодневно отсъствие  Heart Eyes

Грете, честит празник на дъщеричката ти: да ти бъде здрава, да те радва много с усмивките си и успехите си нататък!  Hug

slyn4o_bebе, кофти това с алергиите  Sad. Дано бързо се успокоят нещата!  Peace Ние досега два пъти сме посещавали кожен с каката - веднъж за периорален дерматит /пъпки около лицето/ и веднъж за АД. За щастие човекът е добър специалист, не изписва кортикостероиди, само с малко мазане и преминаване на козметиката на Себамед нещата се уталожиха. Сега си хапваме всичко без проблем, но имам едно наум де.

За събуването - и ние сме като Мади - непрекъснато събуваме пантофки, чорапи. Понякога се опитваме и да се обуваме де, като ни стане студено  Mr. Green. Лошото при нас е, че сме в къща и не отопляваме всички стаи  Sad. Ама за догодина май ще правим нещо по-цялостно, че...

Днес като оставих Биби, бях с маска на лицето - иначе не ни допускат до яслата. Доста е засилен контролът.  Освен това са слети ясла 1 и ясла 2, вероятно заради малкото деца. При вас как е?

Целувки от мен, тати, двете каки и бебо!  Heart Eyes

# 126
Снощи с моя син си говорим за гаджетата и той ми казва:
- Мамо, то няма значение дали за гадже имам момиченце или момченце, важното е да имам гадже!
Аз като облещих едни очи  newsm09 и му казвам:
- Сине, момченцата имат за гаджета момиченца, а момиченцата - момченца!
- Добре мамо, щом казваш!

Мисля, че в думата "гадже", той влага смисъла на "приятел", но все пак много се смяхме!

# 127
  • Перник
Gery_sJoy Joy Joy Joy Joy
Грете, честит рожден ден на Лиана и от нас с Ванко! Да е здрава и само да ви радва!  bouquet

# 128
Гери,  hahaha Joy Laughing

Маги, има още кърмачета  bowuu Алекс доста почна да разбира и като му кажа, че ще цока в къщи или в колата, проявява разбиране и изчаква. Иначе ми е много сладък как се радва на циците  Heart Eyes Тръгва към тях с радостни викове "АМ-АМ" и зъбата усмивка. Майка ми каза, че отстрани изглеждало страшно с тези зъби  Joy

# 129
  • ул. "Мечтание"
Маги, има още кърмачета  bowuu Алекс доста почна да разбира и като му кажа, че ще цока в къщи или в колата, проявява разбиране и изчаква. Иначе ми е много сладък как се радва на циците  Heart Eyes Тръгва към тях с радостни викове "АМ-АМ" и зъбата усмивка. Майка ми каза, че отстрани изглеждало страшно с тези зъби  Joy

Аааа, синковеца и без да е кърмаче се радва на цици! Непрекъснато рови по моята или на други жени, които го гушкат по пазвите, опипва ни циците и се радва: "Ци-ци! Ци-ци!" Голям майтап!
Днес досаждаше на баба си!  Joy

# 130
Добро утро!

Желая на всички един хубав и усмихнат ден!

# 131
Gery_s ,благодаря ти за закуската!
Искам да попитам мамите които дават или са давали антибиотик на децата си как спазвате 8-те часа????  newsm78 При мене някой път минават малко повече,друг път интервала е по малък и не знам какво да правя???
Хубав Ден ! Hug

# 132
Благодаря Гери, да ти се връща!

Благодаря ви за пожеланията към Лианка.Тази вечер очаквам да ми донесат тортата.Снощи си избра картинка....не толкова детска вече.Рождения ден май ще го направя в един ден - сестра ми обеща да ми помогне, защото с Мадлен много трудно правя каквото и да било в кухнята.Влачи столовете и се катери при мивката или при котлоните...навсякъде, където не трябва ooooh! ужасна е Close с каките такива проблеми не съм имала.

Мушмуроче, утре ли е интервюто?

Слънчо, на Мадлен не съм дала още, но като съм давала на Мони си навивах алармите на тел. и така спазвах часовете.

# 133
 slyn4o_bebe, аз давах антибиотик преди две седмици и беше същото - веднъж по-рано, друг път по-късно, третия на време. Проблеми не сме имали.

# 134
Хаиде, а3 да се похваля с един много 3акъснял простъпулник ама по добре късно...
Малкият грабна акордеона, нали си е му3икален и танцувален  Laughing и една чушка ( Laughingтя беше 3а професии свър3ани с природата, имаме градинари в родата), а госпожицата си в3е химикалката и книжката, явно в офис се кани да работи... Направихме ритуала и 3а немското им приятелче Ионатан. Той пък грабна ножицата. Бях опекла една питка 3а тримата с първата буква на всяко дете.

Моите са леко хремави, но не боледуват много, утре сме на ваксинация и се притеснявам, последният път и двамата бяха дни наред с температура  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт