Момичета, бързо оздравяване на дечицата. Ако остане само хремата е добре. И на Бояна се е случвало след два дена настинка да тече носа десет дена. То и аз съм така - сякаш безконечно. А последните ми настинки са точно като при Ончето - размазана и пребита, без сили, с подута глава... Абе - пълна скръб и - НИКАКВА ТЕМПЕРАТУРА
. Да се чудиш, с какво да се лекуваш. Личната ми предписва някаква хомеопатична спиртосана билкова отвара, от която ставам кукуряк. Да му иди на човек да даде и на детето си една лъжица, ама мисля, че бих я тръшнала нафиркана Бояна, ако й дам от това нещо
.Грете, честит рожден ден на голямата принцеса. Все по-красива, все по-умна, все по-щастлива да расте.

Бояна като гледа снимките на якенцата, които сте показали и започва да си показва ръкавите и да върти ръце. Аз първо помислих, че има нещо на ръкава, а после разбрах, че коментира нещо снимките на дрешките
Бързо да оздравявате всички!
.Повече няма да му се връзвам на глупостите, зор му беше да я води при вирусите.Еййй, как ме дразни само, не стига че не разбира, а и на компетентен се прави....сега той е хремав 

. Дано бързо се успокоят нещата!
Ние досега два пъти сме посещавали кожен с каката - веднъж за периорален дерматит /пъпки около лицето/ и веднъж за АД. За щастие човекът е добър специалист, не изписва кортикостероиди, само с малко мазане и преминаване на козметиката на Себамед нещата се уталожиха. Сега си хапваме всичко без проблем, но имам едно наум де.
и му казвам:
Алекс доста почна да разбира и като му кажа, че ще цока в къщи или в колата, проявява разбиране и изчаква. Иначе ми е много сладък как се радва на циците
с каките такива проблеми не съм имала.