МАЙчетата мили и игриви- зима, лете все щастливи! (40)

• 36 980
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Чесит първи сняг! И при нас заваля сняг, но като гледам няма да натрупа!

# 106
  • Луната ни пази
Да се похваля и с другата ни придобивка за зимата:

Българско производство за 36 лв. Плътно е, поларено от вътре!

Тук при нас няма грам сняг, но духа и е доста студено!

# 107
jana_kol, кажи му утре да си поръча слънце Sunglasses....ако следваш инструкциите ще се справиш.Когато качиш снимките най-отдолу пише запази промените, кликваш там и би трябвало да стане

Меги, много модерна ще е Коки с това якенце Simple Smile

И в София заваля сняг и е много студено.Мадлен викаше "диш""диш" (в превод дъжд), а аз й обясних, че това е сняг и тя почна-"ня" "ня" Joy Joy
Току що Симона червира Мадлен smile3555....а тя малката стои и даже муцка правела Crazy....това малкото ще е толкова отракано....нали две каки я учат Laughing
много съм доволна- и Мони и Мади пият лимон с мед все едно е сок.Сега Мади го "пие" с лъжичка и Симона иска и тя Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 12:26 от greta.kr

# 108
Честит първи сняг!
Грете, втори ми трябва!  Crazy

# 109
  • Луната ни пази
Грете. забравих да кажа: да ти е жива и здрава рожденичката, а и другите две щерки! Да те радват и да те слушат!  Hug
  bouquet

# 110
Честит първи сняг на тия дето му се радват  Grinning
При нас е студ, днес не съм си показвала носа отвън, Хрисито отиде на магазина с вуйна си, та викам да ви "видя" как сте, що сте.

# 111
Честит първи сняг на тия дето му се радват  Grinning
При нас е студ, днес не съм си показвала носа отвън, Хрисито отиде на магазина с вуйна си, та викам да ви "видя" как сте, що сте.

Ей на гледай, никой нЕма Rolling Eyes

# 112
Еее, Грете, аз и ти никой ли сме  Laughing

# 113
Ей мЪ и менИ,ама ваз ви нЕма  newsm62
Хубава вечер МаЙчета  Hug

# 114
Аз ще полудея с тез сополи на Крисо.То не бе всички видове капки,клеева тинктура,лайка с мед и сега коларгол ама нищо не помага.Сега взех помпичката бейби вак да видим дали ще ги изкарам тез гадини.От всичко дет съм му слагала има ефект за 1ден и после пак се почва.Ако е от зъбите както си мисля да вземат да излизат, че настина ще откача.
Меги, много готино яке!

# 115
Здраете и от мен.
Гледам добре сте си полафили днес.-сняг,якета,колажи,торти,червиране...........все хубави неща.
И аз изучих за днес.
Ивет е по-добре,аз.......имам подобрение,ама не съвсем

Навън е такъв студ..............издуха ме по спирките.

На бързо си намерих ботушите ,дебелите панталони и шапката.....

Амелия,здрасти,пак виждам,че си тук,ама не пишеш нещо Whistling

# 116
Аз ще полудея с тез сополи на Крисо.То не бе всички видове капки,клеева тинктура,лайка с мед и сега коларгол ама нищо не помага.Сега взех помпичката бейби вак да видим дали ще ги изкарам тез гадини.От всичко дет съм му слагала има ефект за 1ден и после пак се почва.Ако е от зъбите както си мисля да вземат да излизат, че настина ще откача.
Меги, много готино яке!

Ако това може да те успокои и Мадлен е още хремава....днес е осмия ден.Капя й само клеевата тинктура и физиологичния р-р.Просто трябва да мине време, важното е да не слиза надолу.Голямата какви дългиии хреми караше, но за сметка на това без никакъв АБ ...надявам се и това да е като нея. охххх, не ме оставят намира....все някое ще иска нещо Crossing Arms

# 117
Мамче, Хриси е със сополи от около месец. Не се притеснявам особенно щото са на моменти, пъки вади 4 зъба (кучешките), та затова.
Сега ходих да взимам племенницата от яслата, тук не беше много студено, и снахата преди това ходи с Хрисито на магазина и тя каза че не е студено

# 118
  • Луната ни пази
Меги, много готино яке!

Ако това може да те успокои и Мадлен е още хремава....днес е осмия ден.Капя й само клеевата тинктура и физиологичния р-р.Просто трябва да мине време, важното е да не слиза надолу.Голямата какви дългиии хреми караше, но за сметка на това без никакъв АБ ...надявам се и това да е като нея. охххх, не ме оставят намира....все някое ще иска нещо Crossing Arms
Онзи ден се обаждах на педи заради хремата! Успокои ме и ми каза да не се притеснявам, защото при по- малките деца продължавала доста заради стеснените отвори на носа и лесно раздразнимата лигавица. После един лекар тук ми каза абсолютно същото. И при Коки хремата е 8ми ден, лекуваме се с Хюмекс и виброцил и определено през нощта вече спи добре, просто целия ден и тече нослето.

# 119
Добро утро! Как сте днес, как са децата?!?

Общи условия

Активация на акаунт