МАЙчетата мили и игриви- зима, лете все щастливи! (40)

• 36 979
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро  Hug ! Този грип е ужасен! Дано малчуганите и мамите да оздравяват бързо!

Грета, Честито! Да ви е жива и здрава, много да се учи и много да ви радва!

# 91
Грете, да ти е жива и здрава порасналата принцеса!Нека животът и е изпълнен само с усмивки и цветя!
А как е малката сладурана с хубавите къдрици? Той Криси май си я хареса.Обикновенно като ме види да закачам друго дете или с някой да се заговоря започва да раздава шамари.А онзи ден като видя Мадлен и облещи една усмивка до ушите.Ама знае той кой да загледа  Wink
В събота му купихме ботушки и яке с грейка, а етърва ми как ми скъса нервите още ме държи.Тъй като в квартала не намерихме нищо и се обадихме да я питам в Люлин за един магазин за детски обувки и отидохме натам.Те живеят там.Като стигнахме пак се чухме да ни каже къде е точно и и казахме че ще видим за ботушки и ще минем през тях да ги видим.То ставаше и време Криси да обядва и щяхме да съчетаем нещата.И отиваме ние след мах.20мин и слизаме от асансиора а те на вратата излизат.Като ни видя и вика ми ние отиваме на разходка.Боян казва че идваме за малко да ги видим и да нахраним Криси и си отиваме, а тя се сопна и казва ми ние искаме да си отидем на разходка.Побеснях, то вярно че не ме обича ама така да върне детето гладно.И в крайна сметка той беше избеснял от глад и яде 1час по-късно.
Онче,Мими, независимо какво лечение предприемате се моля мъниците по-бързо да оздравяват

# 92
Благодаря за пожеланията Hug Hug Hug Hug...очаквам още Mr. Green Mr. Green

Мамче, Мадлен нищо, че е малка...вече има няколко ухажори Joy ...даже една вечер Велис се прибира и ми вика: Току що сина(на 4г.) на Ани поиска Мадлен от мен Joy Това въпросното момченце като я види навън все при нея стои, гали я по главата, а тя само бяга от него...и от още едно момченце бяга, защото и то само я преследва да я гушка и целува Close....след някоя друга година го виждам Велис на прозореца с пушка hahaha, ама как и трите ще опази, не знам.
Къде в Люлин си търсила обувки?Аз живея във втора част.А  ти имаш чудна "рода" Rolling Eyes

Маги, ти по-малка снимка не намери ли Laughing....сега ще потърся лупата search

# 93
  • ул. "Мечтание"
Педито,каза,че от сребърнатавода някакво дете получило анемия и починало и такова чудо в нас да не влиза.

Твоята педиатърка е меко казана ненормално! Глупости на търкалета дрънка!
На твое място (и предвид предните й изцепки и издевателства над вас) повече кракът ми не би стъпил при нея!

Аз съм използвала сребърна вода за себе си, направо е вълшебна!

# 94
Момичета много е лош тоя грип   Sad Стискам ви палци на всички болни да го изкарате леко, а здравите да не се разболяват!  Praynig

Казвайте от къде ги купувате якетатата с грейки, че обиколих София и не мога да харесам! И ако не ви мързи дайвайте и снимки.
Аз вече приключих с парите. Ще трябва да изчакам майчинството и тогава пак ще обикалям.

# 95
Грете, в Силвър център ходихме и оттам му взех ботушки на Chippo за 35лв.Дано да са читави.
Мушмуроче, пак оттам му взехме якето и грейката за 59лв.Малко скъпичко ми се вижда, но имаме два такива комплекта и ластика на грейката който трябва да прибира при кръстчето му идва на дупето.Това му стана и го взехме че не ми се обикаляше.След малко ще ти пусна снимки.
Малко са с гадно качество че са от телефона http://krisko18.snimka.bg/baby/krisi-na-varshec.407830.15753898

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 19:14 от mam4e82

# 96
  • в очите на дъщеря ми
  Добър вечер мили дами!!! Честит рожден ден на момиченцето на greta.kr !!!Да е жива и здрава!!! (останалото го има в магазините). Днес не ми е ден  Sadдетенце не иска да яде, тя си е слабичка (на 1г.беше 9.000кг.) ака 2 пъти доста редичко,кисела е като за два лимона........Започна ли са да и текат отново лиги,а не са ни изникнали само последните кътници.....не знам,разболява ли се ooooh!, даже играчките не си разхвърля, цял следобед стоя до мен на дивана Tired.....та така оплаках се.oncheto  как е момиченцето ти днес?
Лека вечер и спокойна нощ!

П.П.Ама си е хубаво да се оплачеш Wink

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 20:53 от усмивка08

# 97
Честита девета годинка на Лиана!!! Hug  bouquet
Всички болни бързичко да се оправят!!!  Hug

# 98
Добър вечер

Грета,да ти е живо и здраво детенцето  Heart Eyes
Ето торта като за принцеса

Усмивка,ние биеме всики рекорди по слабост на 1год Ивет беше7,900,а педи я записа 8,000кг..... Blush

Мерси на всички за загрижеността.Незнам Ивет как е вече.От днес съм на лекции и са сегледали с баба си,не е искала да яде,играла си е........консултирах я с педито,слад ден и 1/2 АБ иам подобрение.
Аз........боли ме гърло,жълти сополи,температура,АБ........пълна програма.

# 99
Мамче, хареса ми комплекта!
Усмивка, на Алекс му текнаха лиги когато го болеше гърлото и отказваше твърда храна.

# 100
Добро утро, момичета! Хайде нещо за събуждане!

Дано днес всички са по-добре и има повече усмивки на фона на мрачното време!

# 101
Добро утро.
При нас заваля първият сняг,не е натрупало но хайде-Честит първи сняг Grinning

# 102
Добър ден!
Хенриета, в кой град живееш?Честит първи сняг!

Благодаря за пожеланията на всички, да ви се връща стократно  bouquet
Снощи купихме една малка тортичка и Лиана духна свещичката-за Мадлен беше много интересно и тя да духа.В събота мисля да направя рождения ден с децата, а в неделя с бабите.Досега все в един ден го правих, но ми се отелваше вола и сега реших по- кротко.Може да е в два дена, но ще ми е по-спокойно

Мими, какво стана с децата?Хомеопатката прегледа ли ги?

Мамче, готов е Криско за зимата.Аз трябва да погледна при майка за ботушки и космонавт.Няма да купувам-все от някоя кака трябва да е останало Simple Smile

Мушмуроче, ако ти трябва четвърти, свиркай Wink

# 103
и при нас в Банкя вали сняг. Синът ми е много доволен бил си поръчал виелица. А беборана още нищо не разбира. Успешен ден на всички.

# 104
Момичета, вчера се опитах да кача снимка в колажа. Май не се справих уж следвах инструкциите. Незнам някой, ако е наясно да помага.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт