Нови придобивки в гардероба - 15

• 76 651
  • 632
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527
  • София
missing ,страхотни неща си си взела,направо ми останаха очите,ще може ли да питам от къде си си взела комплектчето за вкъщи,първия пуловер и последнат аблузка,направо ми останаха очите  Grinning

# 528
  • Габрово
Пуловерчето е от Габрово, безмарково е Simple Smile Блузката с мечката е от New Yorker Варна, а комплектчето (което всъщност си го комплектовах сама  Laughing  ) е от Кенвело в Търново Simple Smile

# 529
И аз да се похваля с ниски ботушки бързоходки, че само на токове не мога. цък. Мъничко ми напомниха (макар и много далечно) за стила на ugg и затова ги взех. цък, и пак Е, не са за мокро, но пък са много топли и поне велурът е естествен. Че набукът изглежда по-бързо се заносва. Или поне аз не знам как да го подържам. Embarassed

# 530
Включвам се само за да споделя, че поръчката ми пристигна и нещата наистина са страхотни, и за късмет съм си улучила номера на роклята и тя прекрасна.
Които си поръчва от този сайт няма да се разочарова, дано не прозвучи като реклама.

# 531
Цитат
Включвам се само за да споделя, че поръчката ми пристигна и нещата наистина са страхотни, и за късмет съм си улучила номера на роклята и тя прекрасна.
Които си поръчва от този сайт няма да се разочарова, дано не прозвучи като реклама.
страхотна благодаря ти за споделеното мнение!Сега задължително ще си поръчам замисленото и след това ще споделя мите впечатления.

# 532
# 533
# 534
  ръкавици

шапка  шал

чорапогащник

блуза

# 535
чоропогащника е супер, от къде е, на коя марка е и за колко пари Simple Smile

# 536
чоропогащника е супер, от къде е, на коя марка е и за колко пари Simple Smile

http://www.asos.com/Gipsy/Gipsy-Crochet-Diamond-Tights/Prod/pgep … t=3&clr=Black[quote

# 537
  • Казанлък of all places
И аз да се похваля с ниски ботушки бързоходки, че само на токове не мога. цък.
Stefче, много ме зарадваха тези ботуши! Тайна ли е от къде са?

# 538
# 539
Дам и на мен много ми хареса...та ако може малко инфо..... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт