Ще си организираме ли коледен Маскенбал - София?

• 17 195
  • 382
  •   1
Отговори
# 105
Аз не разбрах,отново Blush задължително ли е маскирането,че съм затруднена откъм идеи Rolling Eyes

Като не си разбрала, питай сестра си  Whistling и вземи, че гласувай...

Joy Joy Joy
откачалки  hahaha hahaha hahaha

# 106
  • София
Аз не разбрах,отново Blush задължително ли е маскирането,че съм затруднена откъм идеи Rolling Eyes

Като не си разбрала, питай сестра си  Whistling и вземи, че гласувай...

Joy Joy Joy
откачалки  hahaha hahaha hahaha

Ти пък, какво се хилиш, да не се гътнеш  gydi
караоке ще имаме ли щото ми се ще да чуя отново   ОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, камино, ками.....
  love001

# 107
мдаааааааааа...и аз пак ...добре че е Бифаната да ни пуска линковете...че и наче...изпуснахме събитието

# 108
и аз пак Peace

# 109
  • София
ГласувАх Peace Трета опция от мене, много искам да дойда, и в Славяни, и на песньовки след това...обаче горчивият ми опит напоследък показва, че щом имам някакъв ангажимент с конкретен час, дата и т.н., просто задължително час по-рано настава някакъв домашен апокалипсис #Cussing out Така че палим свещи и се молим Praynig

# 110
мдаааааааааа...и аз пак ...добре че е Бифаната да ни пуска линковете...че и наче...изпуснахме събитието

Не те е срам, я чети по- Фнимателно чата  Naughty да видим кой пуска линковете!  Mr. Green

Биф, как без Камино, бре Simple Smile))

# 111
Ох на мама певиците те  Flutter

# 112
  • виртуално
Има ли вече резервация?

# 113
Разбрах даже с каква маска ще е сисадминът.  Mr. Green

# 114
Да:)
Направих резервация за 40 човека за 12.12. До 3-4 дена преди това мога да се обадя ако сме повече и да се преместим в по големия салон, където ще има музика ( каза, че го пишело на сайта, ама аз не мога да намеря такова нещо).

Човекът много ми се зарадва, рече че и жена му четяла вече бг-мамма, и че се надявал да сме маскирани като миналата година  Blush

# 115
  • София
И по- добре от миналата година ще бъдем  Whistling

# 116
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз съм си маскирана по природа!  Mr. Green

# 117
Рокси, страхотна си  Simple Smile

# 118
Браво на Рокси.Аз ще се маскирам като 25 годишно парче,ако някой не ме познае,хич да не се обажда. Grinning Ако пък ме познае,ще ми е приятел цял живот. Crazy

# 119
Ох на мама певиците те  Flutter

ооо Знатокова, ти изобщо не подозираш за какво феноменално изпълнение иде реч!
Правде, още ни говорят моите отчетнички.... hahaha hahaha hahaha
и все за теб питат Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт