Ще си организираме ли коледен Маскенбал - София?

• 16 514
  • 382
  •   1
Отговори
# 300
Искам подробности, снимки на Знатата с брада, и най-вече : Добре ли прекарахте, момичета?? Grinning

# 301
Съвсем кратък репортаж (стояхме малко, тръгнахме рано).
Беше по-скромно като присъствие в сравнение с минали години, липсваха много хора, но беше весело, забавно и много приятно.
Сигурна съм, че веселбата тепърва се вихри с пълна сила (ние тръгнахме малко след като започна музиката).

Малко снимки

(несортирани, необработени, ненадписани и с червени очи, за което се извинявам, но нямам силици да обработвам)

# 302
Страхотни сте. Heart Eyes

# 303
# 304
  • UK
Купона да не би още да се вихри? На мен в последния момент ми изникна друг ангажимент и реших да се маскирам като невидима и доста добре се справих. Към 12 часа бях около Славяни, мислех да погледна дали не сте още там, ама компанията не възприе идеята. Други години по това време още сме били в Славяни... Може би трябваше да погледна все пак.

# 305
Руске, не се черви. Разкошни сте всичките Hug

Най-много ми хареса обаче малкото вампирче. Чаровник. Grinning

# 306
# 307
Кво са праЙте на скромни, бре???
Да ви имам и чОрапетата Joy Joy Mr. Green

Беше стра'отно Hug Heart Eyes

# 308
  • София
Беше мнооого приятно.
Аз съм първа абдикирала от афтърпартито, ако някой още иска да танцува- те са в Social club  Wink

# 309
Цяла нощ имах кошмари..   #Crazy... сънувах, че Знатока прави мазилката дома...

Много гот беше, момичета, умрях от яд, че трябваше да си тръгна толкова рано, ма ей на на работа съм.

# 310
Беше много гот! Толкова ми беше приятно да видя, че съфорумките стават все по-хубави и по-весели. Мамма изглежда страхотно, Таттман и татман-джуниър също са в отлична форма!
Точно срещу мен радваха окото сестри Кушлеви, по-известни тази вечер като трио Фармвил-фсбк! Страхотни!
Няма да изброявам всички, за да не пропусна някого - на снимките на мамма се вижда колко шарено и весело беше!

Рокси-Шер, благодаря ти за организацията!

Комплименти за силвити!

# 311
Наистина сте страхотни!
И атмосферата, като гледа човек, личи че е била празнична и пропита с добро настроение.
Съжалявам, че не знам кой кой е.  Embarassed Но сте много хубави!
Видях и красиви деца!

# 312
  • София
Благородно ви завидях, но това е положението  Tired
Страхотни костюми както всяка година, но Рокси направо
е като двойничка на Шер с тази перука  Peace  bouquet

# 313
  • виртуално
И аз си тръгнах раничко, но на дъщерята и се приспа.
Беше чудесно, макар и в намален състав.
Благодаря отново на Меца за шапката   bouquet , дъщерята е още по пижама, но вече я е нахлупила на главата.

# 314
Страхотни сте!!! Супер яко сте изкарали и искрено ви завиждам    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт