Отговори
# 150
Милинка Пипи,
Честит рожден ден!!!
Бъди много здрава, много усмихната и дано щастието кацне на рамото ти задълго!!!

# 151
... По-скоро е стандартното назначение на плевенската група за всякакви проблеми...
Ха-ха- хаааааааааааа... ооооо...  Joy Joy Joy Никой не би могъл да го каже по по-добър начин Hug
Още мааааалко личен опит и около 100-на - 120 регистрирани от мен случая в интернет и мога да се обява за филиал на Плевенската група за всякакви проблеми hahaha
Във всеки случай преписанията ми ще се различават от техните само в един на 1000 случая. Дори подозирам, че могат да бъдат и малко по-щадящи за пациентите Thinking
Майтапа на страна  Stop Хората в Плевен са симпатяги, но прекаляват... Аз съм доволен от това, което си избрахме да приложим на моята девойка, от цялата предписана терапия от тях Peace

# 152
Здравейте, мили мои Другарчета!!!

Толкоз много изпуснах, че  Embarassed дано ми простите....

Пипинка  newsm59 newsm67  ura Да си жива и здрава!!! Много щастие и любов!!!

Хъни-Бъни
никой не е казал, че каквото питаш е мрънкащо...., а параноично. Мен също ме хващат братята, но аз изсипвам страха си и чакам да ме успокоите или наритате д-то. И двете помагат.
За това кой потаен слушател и кой не, кой ще си остави адреса и кой не на джуджето-  Всеки си преценява за себе си.
Нито ще го съдим, нито ще го молим.
Както е казал Квази, да не мислите, че ме страх от неканени гости  Laughing
========================================
Сега да се оплачаааааа: тежко ми е, нямам сили, сънна болест ме е хванала и се движа като костенурка..... Киселините ме побъркват и усещам Фъстъков като гюле в корема ми.
========================================

Фиорче  Hug Hug Hug още малко миличка. Желая ти всичко лошо да мине бързо и да имаш леко и безпроблемно раждане   bouquet  bouquet  bouquet

# 153
Амм...  Blush Квази, аз не исках да звучи обидно или омаловажаващо,   Whistling а просто като констатация, защото е факт, че е основната част от "плевенския елексир".

# 154
От моя страна отношението към Плевенската групировка е Уважение! Поне се опитват хората да правят нещо и до голяма степен успяват и то с добро отношение  към пациентите, което не е маловажно. Това поне е моето впечатление Peace

# 155
Ъ-хъ. Съгласна.  Peace Не съм пациент, но от чужди разкази знам, че се държат много добре и важното е, че помага терапията. Обаче аз винаги си имам едно наум, нали съм Тома Неверни.  Blush

# 156
Брей как са се разбъбрили по нощите....  Mr. Green

Ха добро утро

И да си пускате фаровете  днес, ей ! Naughty
Кюбит, много готини есенни столчета, ама много празно беее Thinking , виж тука групичката, ако кацнем може и да напълним кафененцето  Mr. Green

# 157
Добро утро, прекрасни!
Прегръщам топло за хубав ден и спорна седмица!
Връщам се да чета, имам доста за наваксване.
Руми, мерси за кафенцето и закуската!

# 158
Добро утро момичета и Квази!
Благодаря на rumix за закуската.  Hug и лека
седмица и дано има много хубави новини от всички.  Two Hearts

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 08:43 от @viktoriqna@

# 159
  • София
запис и добрутро  Simple Smile

# 160
Добро утро мерси за закуската и кафенце , дано имаме весела ползотворна седмица приятен ден на всички  bouquet newsm51

# 161
Добро утро, като гледам тази закуска и на мен страшно ми се допи кафенце!!

Хич не ми се пише, потынали са ми гемийте нещо. Бясна сым на половинката за разни глупости- ама от хормоните ли, какво, вече от доста време вдигам пушек и хич не ми минава  Twisted Evil  А иначе и двама сме за говоренето и  Heart Eyes  ,ама на мен хич не ми е до говорене, иде ми само да #2gunfire  #Cussing out 
Май малкият Крали-Марко вытре е понасыбрал тестостерон , та и в повече има...... Thinking

# 162
Мисля, че ви изчетох, въпреки работата... Flutter
Пипи, красавице наша, честит рожден ден с малко закъснение! newsm51 Пожеланието ми към теб е успешен край на начинанието ти! Praynig
Изключително се радвам, че Фиорчето се е появила! Притеснено ми беше и си я мислех. Малко остана, мила, почивай и мисли положително! Hug
Ванхорне и на теб прегръдки, мила, много мина, малко остана! Hug
Вики, много ми харесва как ни махаш от розовото облаче! smile3531
Дара и ThinkPink, добре дошли, желая ви късмет в темата!
Руми, големи красоти си спретнала. Crazy
Лени, снимките са ти прекрасни, а за изложбата, блазе ти, напипа ми слабото място. Пет години съм била галерист, липсва ми прекия достъп до картините и самите хора от този бранш, въпреки че ходя по изложби и поддържам контакти.
И на мен ми стана интересно да свържа никовете с истинските имена в блога на Кюбит. Така разбрах, че си имам 2 адашки newsm44Дуденце и Тесс.
Квази, радвам се че си успял да починеш, цели два дни. Заслужаваш го!
Илчее, блазе ти – само още 2 седмица работа, еееххх! Как ми е дотегнало на мен?!? Не се ядосвай на половинката, просто няма смисъл. Радвай се на последните дни от бременноста.
Маргаритич, записах си за списанието и като си го взема ще искам автограф! Naughty
Зази, да ти донесе близнаци новия ник! Heart Eyes

# 163
  • София
Добро утро и от мен! Днес съм без маникюр, не ми остана време да го оправя, ама карай, не е болка за умиране. Но пък за сметка на това започвам седмицата с усмивка и вдъхновение  Blush Дано всички имате поводи за усмивки!  smile3521

Кюбит, страхотна снимка, много ми хареса. И наистина някак есенно е настроението в нея....
Илче, по-полека с тестостерона, явно осъзнаваш, че половинката ти не е чак толкова виновен, но.... отвътре ти иде да викаш, тропаш и  smile3514.... каквото там ти се прави още. И като няма на кой, на него си го изкарваш. Ох, колко ми е познато това.....  Rolling Eyes
Ванхорнче, мила, дръж фронта, малко остава. Ползвай всяка възможна минута за почивка и придремване  smile3524 До кога ще ходиш на работа?
Вики, много е интересна снимката със синята роза..... А другата до нея е направо бонбон   smile3525

Мира, пожелавам ти по-лека седмица, дано я свършите тази пуста работа и остане повече време за почивка.  Hug

Миле, ама как ги измисляш думите  Laughing "легацио"....  Innocent аз нали си падам по италианския и така медено ми прозвуча...... Твоята принцеса тръгна ли вече на градина?

Деми, много ти благодаря.  Praynig

Пипи, продължаваме да стискаме палци за теб  fingerscrossed

# 164
Добро утро !
Желая ви хубава и спорна седмица! Hug
Благодаря на всички,че сте с мен!Но днес имам едни болки в кръста,които хич не ми харесват Thinking Thinking Thinking
Какво ли ще се окаже-не ми се мисли..............Стискайте палци да не е това ,което си мисля Praynig Praynig Praynig
vanhorne ,а при теб кога ще е денят Х? И аз се чувствам като теб-става ми все по трудно,но дано имам късмет още малко
да устискам Naughty
Хайде оставям ви-хубав слънчев ден!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт