Отговори
# 165
Fior - почивай повече, ако можеш и полежи малко, сывсем си на финала вече и сигурно малкото става любопитно какво ще е навын, ама устискай още маааалко  Peace

# 166
   Здравейте отново , прекрасни момичета и момчета !
 Какво да ви кажа и аз не зная , с зъби  и нокти или по скоро щастието ми се усмихна и днес сутринта запазих час за д-р Тодорова в Плевен за 14.11  Crazy бях опианена от щастие , че поне веднъж ми се усмихна късмета и някой просто се е отказал и аз съм улучила момента !

И сега като ви чета изпадам в противоречие със самата себе си ! От една страна пуснах 2 теми единтични да търся ендокринолог за гр Варна и Сливен  и до сега имам два отговора за Варна  , което ме навежда на мисълта , че явно цяла Бг ходи само в София и другаде лекари няма и мненията които тук ми давате Вие че тази Плевенска група изписва едни и същи неща на повечето си пациенти ! Много  ме притеснява това и съм склонна да ви се доверя , защото всеки се е сблъсквал с какво ли не !  Имате наблюдения над много хора , аз си признавам че не съм чела много диагнози давани от Плевен ! Сега ще видя какво ще ми кажат като отида ! Значи хем на всеки с каквато диагноза и да е изписват едно и също , хем ние включая и себе си ходим само при тях и никаде другаде !  newsm78

При мен проблем няма с имунологичните смисъл всичко си е наред там / поне там/ ! При мен проблемите са щитовидната и възпалението и сега от генетичните имам проблем с усвояването на фолиевата киселина ! Аз след като ми дадоха и двете диагнози ги консултирах с моята генеколожка и тя каза и за двете терапии са много добри ! И по въпроса с терапията за генетичните проблеми , че има пациентки в момента бременни с такива терапии и моя проблем назначени от София от екипа на Кременски !

Та незнам какво да мисля вече ! Надявам се поне един ден ВСИЧКИ НИЕ да се доберем до мечтата си и да се случи най после и на нас чудото ! Ще ви държа в течение след прегледа какво е станало и дали ще ни дадът зелена светлина да започнем да работим !  Това е от мен , много дълго стана , много се извинявам!
 Хубава седмица на всички !  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:14 от mmmshushy80

# 167
  • Манчестер
Добро утро  Heart Eyes

Минавам телеграфно  Heart Eyes Шуши, давай смело кака  Mr. Green Ше успееш  newsm10

Ванхорне, малко остава  Hug с Фиорчето  Crazy Олеее как се вълнувам  Party

# 168
  • На планетата Земя
Здравейте,

то така телеграфно много интересно било  Thinking Чакай да се пробвам.

Фиорче, Ванхорнче, дръжте се мацки, още малко ви остава. Последни метри до излюпването на сладките ви бебоци. Дано минава времето по-бързо.

МШуши, браво за датата. То това си е вдругиден. Слушай внимателно, отваряй ушите, ще се провери и премисли всичко казано и така. Дано е на късмет.

Днес отново е лудница при мен - НАП, адвокати, тичане. Ама така по-добре, да не мисля по любимата тема. Днес ми е 3-ти ден и мислех да ида до Юнакова. Нали тя искаше да види дали фоликулът изчезва или все си седи и затлачва системата  Mr. Green Тя пък не била въобще на кабинет днес. Та се чудя да ида ли, при кой да ида.  newsm78

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 12:15 от Mileto

# 169
  • София
Шуши, мила, ние не искаме да те обезсърчаваме. Лично мое мнение е, че това, което ти си посочила като предписано лечение за възпалението на щитовидната жлеза, е лечение на нещо друго. Може би ти самата не си разбрала добре. В никакъв случай не мисля, че то ще ти навреди. Напротив, ще усили имунната система и ако евентуално има някакви имунологични проблеми..... Ти казваш, че няма, но имунологията е променлива величина, т.е. доста бързо нещата могат да се променят. Вероятно има свръзка между това възпаление на щитовидната жлеза и още нещо, което само докторите си знаят. Чудесно е, че си успяла да си запазиш час скоро при д-р Тодорова. Не се съмнявам и в предписанията на Кременски, от него имам лични впечатления и считам, че е много ерудиран, най-големият специалист по генетика в България, и освен това е много мил и човечен. Така че, мила, имаш моята подкрепа  и увереност, че си на прав път и всичко това ще те доведе до сбъдването на мечтата. Дано да е по-скоро!

Фиорче, стискаме палци да устискаш още малко. Изкарай си до край поне 36-та седмица  Praynig И като затръгваш да раждаш, обади се на някой от бандата, да усилим стискането на палците и да направим всичко, което зависи от нас. Но аз знам, че раждането ще мине леко и всичко ще бъде тип-топ.  Peace

Мили, що така телеграфно беее......

Миле, и утре да идеш, няма да е късно. Важното е системата да не е затлачена.  Heart Eyes

# 170
Момичета, радвам се, че ви харесват снимките, които качвам.
Така настроението на всички ни ще е положително.  Hug

# 171
Здравейте,любими хора! Hug Hug Hug
Снощи успях да наваксам пропуснатите странички,но хич не ми беше до писане CryТолкова се засрамих,но същевременно умилих и трогнах от вниманието ви през тези трудни за мен дни!

Поднасям ви огромната си обич и благодарност за подкрепата,която ми поднасяте с толкова съпричастност,позитивизъм и човечност!!!Прегръщам ви и ви целувам всички!!!

Започнах този трети опит с много положителна нагласа,но бях приземена твърде бързо CryУтре ще стане ясно дали има смисъл да продължим изобщо или прекратяваме дотук.Сега нямам време да пиша повече,защото ми се повреди бравата на външната врата и чакам майстор.А все пак трябва да заключа преди да хукна отново към гарата.
 Малко витамини против грип и калории за енергия Wink

И шампанско за всички!

Желая ви прекрасна седмица!

# 172
Pipi - прекрасни снимки и почерпка!  Hug  Стискам палци резултатите да са добри!!!!!! Praynig

# 173
Пипи, няма да се даваш - стават нещата, ако не - ние ще ги станем с общи усилия  Hug. Стискам палци!
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да се сбъдне твоята мечта   bouquet!
Бягам по тъча и много целувки за всички!

# 174
  • София
Пипи  newsm17 Дано не спрете процедурата. Бъди силна  Hug

Мишанко, що бягаш по тъча?  smile3503

И Прасковка още не се явила за тази седмица......  newsm12 А Марпен пък съвсем ни забрави....  Weary

# 175
Zazzy ,естествено,че ще докладвам когато тръгна,но за сега все още нямам дори дата.На 11.11 имам час при моя лекар и тогава ще го мислим(дано дочакам този ден Praynig) а  тогава съм на консултация,да си взема обменнат карта и да приключвам.
Не ми се ходи въобще сега по болници,но няма начин. Confused
Малко ми поотмина кръста за сега,дано е било само моментно явление.

# 176
Zazzy , няма проблем , вобще не сте ме шашнали , напротив аз се радвам на конструктивния разговор /виртуален / който провеждаме , но тези ми терзания идват от там , че си давам сметка в какви животни са ни превърнали лекарите търговци и как нашите невярващи души слагат всяко нещо под съмнение ! Много се съмнявам , че в цялата ни страна има само 1 ,2 , 3 ма добри ендокринолози , но нашата обремененост и страх до там са ни довели че търсим само тях защото всички казват , че са най-добри! Това имах предвид с предишния пост !

Хубав ден и седмица , благодаря отново за топлия прием на всички  Hug Heart Eyes

# 177
Мила Пипи, макар и със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти много здраве, щастие и един такъв подарък

Добре дошли на новото попълнение в отбора  welcome

Фиорка стискай зъби още малко, не остана. Радвам се че намина и писа. Стискам палци всичко да е наред. Притеснявах се за теб.

Ванхорне и на теб ти съчувствам. Дано всичко мине добре до края.

Прасковке, как си, как е голфа? Има ли зимата къде да се практикува този спорт  newsm78 Хич не съм наясно и все съм се чудила за това.

Регенце  Hug

Дуденце, благодаря ти че ни държиш в течение с Пипи. По-спокойна ли е вече малката шушулчица?

Лек ден на всички  Hug

# 178
  • Манчестер
Пипи,  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Така е , понеделник телеграфно  Mr. Green снаха ми ходи на шопинг и сутрин оставя бебка да я гледам  Crazy така де малко и за тренинг  Mr. Green А сега пък Пити ще се прибере всеки момент , и пак съм  newsm52 прелитаща, че трябва да си му обърна внимание...така де  Wink

# 179
Здравейте Hug Heart Eyes Hug
И аз съм прелитащ Blush че днес започнах деня прекалено лежерно, а имам 1001 задачи за вършене и чак ме хвана срам, колко несериозно подхождам Blush

Шуши Hug изобщо не ни чети, какви ги пишем Naughty
Първо не сме лекари и мнението ни е ужасно субективно и второ хората в Плевен са наистина добри специалисти и аз с две ръце и два крака гласувам "ЗА" да им се има доверие Hug Вие бъдете спокойни, защото това е най-важното и обнадеждени, и изпълнени с вяра Praynig За останалото - трябва да се има доверие на лекарите Hug

Пипи spoko Дано да продължите процедурата и да се окаже, че няма пречка за това Praynig

Общи условия

Активация на акаунт