Отговори
# 180
Пипи  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 181
Пипи, стискам, палци! Hug

# 182
Румикс, не е кафене това, а място за майки на детска площадка в едно паркче.  Grinning Беше адски студ и за това няма никой. Аз на прибежки се прибирах, но като го видях това пустото и щракнах една снимка.  Wink

Пипи, за теб специално с много надежда за цъфнала пролет.  Hug

# 183
Вероятно не само аз усещам понижение в Силата ooooh!
Това едва ли се получава само заради липсата на нашия Любим Маргаритков Пингвин - дано не е болничък Praynig

И временцето навън е подходящо за понижаване на тонуса, но... няма защо да търсим оправдания Naughty
Днес, въпреки студа и мрачните есенните цветове, търсих само слънчеви и вдъхващи жизненост картинки Hug
Това е моята усмивка от деня за вас Hug Heart Eyes Hug

На фона на цялата студенина и мрачност винаги има и такива ъгълчета Hug Просто трябва да ги видим Heart Eyes

# 184
Ей Квази , не  мога да не те напрегращам  Hug това са ми любимите цветя.

Виждам, че коментирате плевенските лекари. Нямала съм общо с тях , но всички близки друзя им се доверяват безрезервно и пътуват от София до Плевен за консулти и терапия. Илие е мания по Плевен, че е хубав град или има вярно, че са добри newsm78

# 185
humanis Hug Дай един е-мейл на лични да ти пратя оригиналния файл Hug Още повече ще ти харесат - подарявам ти ги Hug Heart Eyes Hug

Това по Плевен не е само мания Naughty Усетих добро отношение и към хората и към проблемите им Hug

# 186
Квази , веднагически ти пращам.

Ами аз много си ги обичкам Плевенчани, най-големите ми другари са от там. Явно въздуха е различен и прави хората по-меки и нежни. Сигурно така ми се струва , като прекарвам повече време у шопско, както ти му викаш Peace

# 187
привет опитни оптимисти !
точно такива сте за нас новодошлите Embarassed тук просто няма как да те хване параноя че не си в реда на нещата а напротив вече се чуствам в джаза newsm44 за което сърдечно благодаря!

ванхорн ,като ти гледам лентичката съвпада точно с моята от преди година -представям си как последните метри са хем най сладката част от очакването хем напира нетърпение да срещнеш новия живот и гушнеш мечтата си.късмет и стиснати палчета за всички  1crib

# 188
  • Манчестер

Виждам, че коментирате плевенските лекари. Нямала съм общо с тях , но всички близки друзя им се доверяват безрезервно и пътуват от София до Плевен за консулти и терапия. Илие е мания по Плевен, че е хубав град или има вярно, че са добри newsm78
Не бе , евтини парцалки и овувки има hahaha Сериозно ви казвам, шопинга там винаги ми е харесвал  Heart Eyes

# 189
  • София
Eee, друго си е да ви чете човек, без да се чувства като гузен воайор.  Wink
Квази, прав си, че нещо е минорно настроението  Thinking. Маргаритка наистина зачезна и дано причината е, че за момента и е писнало да ни оправя настроението.
Аз вчера бях с потънали гемии, но днес се доближавам все повече до ника си. Сутринта, макар че съм едва на 11-ти ден от цикъла доки каза, че съм точно пред овулация с добра лигавица и утре най-накрая мислим да спретнем така дълго отлаганото (по какви ли не причини) четвърто инсе. Рослемче, знам че и ти се печеш на тоя огън, но те изпуснах в темата за инсеминациите (и там си воайорствам).
На какви работи се радваме само - дори само на надеждата, макар и да е за две седмици примерно.
Разбирам те, Пипи как се чувстваш и се надявам да не се провалят нещата. Много е гадно да ти се объркат плановете и аз все повече се улавям, че не смея да си правя такива.
Хуманис, разгледах темата за подсъзнанието и има много ценни неща там. Мерси, че ми я припомни.
Шуши, за вярата в лекарите и аз съм много на кантар (везна съм до мозъка на костите си). Хем се доверявам от една страна, хем което зависи от мен го проверявам. Long live форумите и гугъл.
На Ванхорнчето и на Фиорчето да пожелая по-леки финални напъни и много стиснати палци за леко раждане.
Ама, с тия снимки дето поствате ме карате благородно да завиждам на техниката ви, и понеже Ленка каза да давам - давам сапунерски изпълнения.
Хера, Квази и Кюбит да не ми се смеят на матрицата сега (щото аз пикселите не ги броя за критерий).
Колкото и да ме кефи да щракам, не ми се дават над 1000 лв. само за тялото на апарата (всеки спестен лев се къта за инвитро фонда ми).
Бъни си е права за тефтерчето, винаги ще пропуснеш някой, а и аз както нямам опит в този вид общуване ...
Лека вечер на всички и May the force be with you! Ама колко джадайски прозвуча, а?!

# 190
момичета, успех да всички Hugи нека Господ да ви пази!

# 191
И аз ви стискам палчета. Слагайте розовите очила и мислете само позитивно.
Лека вечер на всички.

# 192
Бъъъъъъъъррррррр........и аз прелитам......Днес явно всички сме Карлсоновци...
Лудницата ми започва да ме обгръща, обгръща и както обикновено в един момент дори ме души, но не съм стигнала още до там, де......в началото съм.. Sick...има още да се стяга.. Sick

Пипи тия нашите стиснати палци ще помогнат..........нещата ще се наредят утре!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Бих искала въпреки  закъснението да ви почерпя за рожденият ден на моя скъп татко. Вие вече почти го знаете каква фурия е и му желая все така.....Каза ми днес, че имал много планове за живота......Как не наследих нещо повечко от него..... Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

# 193
На мен пък ми липсва Кашалотис мама Hug Ама наистина страшно ми липсва Heart Eyes
Ей, Цветето с жълтата бемка, къде-е-е-е си-и-и newsm78?
Пипинка Hug, мила, не преставай да вярваш  PraynigHug Heart Eyes Hug Praynig
Деми Hug, ама вярно сме цели три броя Crazy Много сме, силни сме  Mr. Green
Рослемче Hug, добре е детенце. Спокойна е и почти не говори вече за случилото се.
Миленце Hug, абе тия нЕма ли да си Одят най- после newsm78 То не бе проверки, не бе чудо. Те не знаят ли, че нашето момиче си върши пИррррфектнУ работата. Ама ха Crossing Arms
Ало-о-о-у, Ванилова, Hug бъркате ли кекса? Или пустото главоболие още те мъчи  Sad
Квази Hug, да нагушкаш Пилето Heart Eyes и  Мамутчето  Heart Eyesот мен. Абе ти знаеш ли, че и аз взех да се заглеждам по оцветявките напоследък Mr. Green
Йосинка Hug, да ти е жив и здрав татенцето. Да ти дава още много години сигурност и опора и да те зарежда с нестихващата си енергия  bouquet.
Зазинка Hug, вие кога стартирате? Да започваме ли да стискаме палчета? Praynig Praynig Praynig

Гушкам ви и ви желая лека вечер Hug

# 194
Йосинка, да ти е жив и здрав таткото и скоро да стане дядо, както и да осъществи плановете си! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт