Отговори
# 195
  • На планетата Земя
ААААААААА, ама хич не ми харесвате!

Подмазвачи такива. Поклати Хера пръст, че пишем много и вие веднага дисциплинирани. Айде, стига сте се натягали, ами отпуснете коланите. Много сме скучни.  Crazy

Веднага се отчитам: 3-ти ден от новия МЦ, това ми ти образувание си стои, станало на функционална киста 3 см. Бях при д-р Тимева, тя ми се падна. Имаше два варианта, избрах втория:
1. да изчакаме да видим дали сама ще се махне
2. един курс регулон

Та сега като видна тийнейджърка, забиваща тайно гаджета, ще съм един месец на протизозачатъчни. Не знам защо ми е толкова празнично. Трябва да е точно обратното, нали пропускам един месец. Но някакси имам чувството, че с тези хапчета ще се подредят разбърканите ми чарколяци и скоро след това ще имам успех. Супер, хора, чакат ме 21 спокойни дни!  Mr. Green Няма да го мисля, ще си ям кекс за удоволствие, пей сърце.  Mr. Green Сега да не вземете да ми завидите, действайте си по предназначение, без да се разсейвате.

Пипи, моля се за теб, всичко да е наред и нещата да се получат. Няма просто друг начин.

Розовата мисъл, това с джедаите ми хареса. Падам си по този филм. Аз съм едно наедряло, пораснало детенце.  Flutter

Йоси, жив и здрав да е татко ти. Огън - баща! Все така да те радва, да е до теб, да преживеете заедно много радости!   bouquet

Дуди, абе верно съм си пИрфектна, ама тия насита нямат. Още малко.  Rolling Eyes

Квази, хубави цветета. А и нюансът, казват сега бил модерен.

МаргаРИТлайн ако не се мелдне в скоро време, ще я притеснявам на мобилния.

# 196
Ех малко съм пропуснала..... но

мила Пипи бъди здрава!!! Нека да е успешна тази нова година в живота ти и да донесе в ръцете ти това що е в сърцето ти  newsm51

Йоси и твоя татко да е жив и здрав, да не си губи ентусиазма и енергията!!!!  smile3525

радвам се на новите момичета Hug добре дошли

стискам палци за леко раждане на Фиор и Ванх Praynig

а бременелките моля ви грижете се добре за себе си

# 197
  • София
Ей, явно всички я мислим Маргаритката  ooooh!..... Аз с отварянето сега на компа си помислих: дали е писало диването? А то не е.... Алооооуууу, Майката на Кашалотиту, де си бе?

Йоси, жив и здрав да е татко ти още дълги години и да помага за внуците!

Розовке, значи утре ще стискаме палци и за теб, освен за Пипи. Айде дано тази е последна инсеминация и после да ни зарадваш с едно розово бебе  stork-girl Ще ти пиша на лични за сапунерските изпълнения. Които хич не са сапунерски, да знаЙш  Naughty

Дуди, аз от вчера почнах предстартовия период, разбирай почнах с Регулона. Та към края на месеца ще е същинската част. Ей, ама Миле, ние с теб едно лекарство пием. Айде дано после заедно и количките да бутаме  1stroller А иначе напълно те разбирам защо се радваш. Само така, бъркайте си кекса когато ви се дояде и хич не го мисли!  Heart Eyes

Квази
, момчето ни, браво на теб, че се грижиш да има цвят в темичката ни. Но и на Кюбит картинката си я бива, аз нали повече обичам пролетта.... Кюбитче, измисли някакъв начин да можем да си редактираме грешките в блога, много ме е срам от правописните грешки  Embarassed

# 198
 Здравейте ненагледни
Дано сте имали прекрасно почивни дни независимо от отвратителното гадно ветровито и студено време.И честито парно на всички- нашето дне го пуснаха и аз направо си мъркам като котка - иначе се бяхме облекли с по три ката дрехи в очакване кога чудото на парното ще ни споходи.Сега ред по ред.

Милинка, много е хубаво това с гаденето ( звучи странно но е факт ) то е показател за част от бременните че нещата са наред. Разбира се това е лош късмет да попадаш именно в онази група жени на които в това деликатно състояние все им лошо, без апетит са и с често повръщат, но в същност то е показател за високи нива на прогестерона което определя една качествена за момента бременност за момента.Просто си казвай- още малко и ще мине и така ден за ден нещата времето ще мине. От опит мога да твърдя че на първа бременност колкото и остро да реагира организма никога не е толкова остро колкото при последващите, затова просто се зареди с търпение скоро нещата ще се стабилизират.

Коментарът за "плевенската група" не бих могла да подмина. Плевенската група - а това ще го потвърдят много от членовете на нашия форум не решава проблеми свързани с хормонално отклонения а препоръчва при наличие на такива консултация с ендокринолог. Според доц. Конова отклоненията в хормоналната картина принципно само " утежняват"  ситуацията при имунологични и други "ични" проблеми, така че според тях терапия назначена от еднокринолог в случая решава как да се лекуват хормоналните отклонения. Както знаете те могат да се дължат и на стрес освен на друго, така че подходът трябва да внимателен и професионален. А основно терапиите на т.н. от вас "плевенска група" си приличат защото сякаш няма нещо друго ( да кажем масово ) което биха могли да измислят за третиране  при наличие на редица отклонения сочещи към  антифосфолипиден синдром, тромбофлебия и прочие. Дали да се спазват терапиите? Мисля че само такъв като мен може да си позволи да ги корегира и да "загуби" НО  единствено и само по причина че имам вече две деца. Не виждам как обаче при момичета с по дв- три спонтанни можем да говорим за корекции. Ако не ви се пие Матерна заменете го снещо друго, но основните медикаменти бихте ли ги игнорирали ?Ако  недай си боже се случи  няма ли да ви мъчи мисълта дали корекцията не е причината.... Спирам до тук че нещо се отплеснах.

На Пипилота с малко закъснение Честит Рожден Ден. Желая ти да си здрава и много позитивна, а подаръка да получиш след да кажем 9 месеца . Прегръщам те.

Йосинка да ти е жив и здрав татко ти, да го направиш скоро щастлив дядо. И нещо друго - имаш невероятно име с грандиозно звучене , чак ме е яд че аз ти лепнах това Йоси и сега всички те наричат така.

Прегръдки на всички с кореми и без, мълчаливи и говорливи, болни и здрави, весели и тъжни. Няма да ви изброявам но всички ви помня
Лека вечер

И

За Зазинка и аз отдавна се ослушвам кога ще опитат пак, но не подпитвам, все чакам кога ще ни зарадва, имам си аз един сън свързан с нея, но каквъв ще научите при следващата ни среща.
А сега
Тра-ла ла. Тра ла ла лаааааааааааааааа
Лека нощ деца
 Hug

# 199
Пипи силно те прегръщам мила и стискам палци  Hug
Ванхорнче, Фиорка  Hug Hug Hug съвсем не остана вече при вас! Вече чакаме вести с трепет и да не забравите и снимков материал  Hug Heart Eyes
Миленце, понякога \ много често дори \ след цикъл с противозачатъчни стават едни прекрасни работи  Peace Peace Peace от сърце ти ги пожелавам  Heart Eyes пък засега тъкмо ще се отпуснеш и празници идват и ..... накрая току виж избухне бомбичката баш по Нова година  Mr. Green
Мишанче, защо така набързо минаваш миличко  Hug
Квази - страхотни са цветенцата  Hug
Ееее Пинки - ти на това аматьорско изпълнение ли му казваш - страхотно е!
Прегръщам всички ви  Hug Hug Hug и ви желая топла и спокойна нощ Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 21:05 от Lennyh

# 200
  • На планетата Земя
Ехеее, Зази, супер! Ще си бременеем заедно. Кеф!  Hug

Регенце, правилно ли те разбрах, че при теб при втората бременност бременните симптоми са били по-силни, отколкото при първата?

ЛенкаHug и от нас за теб спокойна нощ.

# 201
  • София
Миле, знаех си аз, че ще си съгласна да си мерим коремите.....  preggo И по прегледи ще ходим заедно, после и по консултации.....  twin_neutral Ех, размечтах се.  Blush

Регеееее, нИдей така с тоя сън, че знаеш ли колко съм любопитна  newsm53

Пинки, писах ти на лични.

# 202
Ей бандитчета, привет!

И да намина така на бързо, както гледам е модерно вече  Mr. Green, и да се отчета, ако някой го интересувам. Ситуацията с майка ми е овладяна, доста е болна и ще полежи бая в болница, но лекарите твърдят(според моите близки де), че е отминало най-страшното, но лечението ще е месеци, само трябва да откаже цигарите. Я дайте някакъв съвет как да я убедя (то аз какво ли не съм опитвала последните 20 години), много добре я познавам и знам, че веднага ще хване цигарата щом и се удаде възможност,не мога вече да се боря с нейното безволие... а направи ли това ще си е направо самоубийство. Дайте някакъв съвет, имате ли опит с заклет пушач от повече от 40 години, да откаже цигарите и как? Приемам всякъкви предложения.

А сега към най-хубавата част, поздравите  Hug- Пипи честит рожден ден на патерици, много сбъднати мечти и много здраве ти желая. Никога не губи вярата и борбеността си. Йоси честит рожден и на невероятният ти татко, още много години да те радва и подкрепя.

Глейта каква заспа съм, забравих да приветствам с добре дошли новите борбени дами - скорошно сбъдване на мечтата, тук ще ви подкрепят за всичко.

Моите поздравления и на прекрасните ни фотографи, красива е природата нали. Много стиснати палчета за всички нуждаещи се утре и в близките дни. Аз сега да бягам да стягам багажа, че утре в 5 часа заминавам командировка и ще ми липсвате няколко дни, да знаете.

Хиляди целувки и прегръдки!  Hug Heart Eyes Hug

# 203
  • Манчестер
Ей големи сте образи  Crazy Особено Милето и Зази Crazy иде ми да ги уапем  Mr. Green

Регето винаги насреща Hug Ама защо така с Бъни ме разбрахте погрешно Crazy Аз не съм повръщала, и това е проблема  Mr. Green Само дето нищо не ми се яде...манджорляци имам предвид Mr. Green , Нооооо плодове и зеленчуци рупам, ли рупам  Mr. Green особено цитруси  Crazy ама всякакви, и банани . Ей това чудо от детските години не бях вкусвала  Thinking
Но гърдите....особено нощно време  Close не мога да се обърна, нито да спя от тях  Whistling...Айде да не ви отегчавам, и това ще мине, дето вика Питър- Искаше да си бременна , ето ти сега Mr. Green ..... Не се оплаквам  Naughty само си споделям  Party

Пинки, то със сапунерки най - убавите снимки стават. Мани ги тия тухли за по 1 000 и кусур лева  Mr. Green

Йосинка, да ти е жив и здрав тейко Hug

Камъче, радвам се за майчето  Hug Ше се оправи, ама виж това с цигарите  Thinking проблем ....Пфуууу и моя Пити пуши като комин  #Cussing out

# 204
  • София
Най се кефя на това как ми улучихте прякора от ученическите години та до ден днешен (харесах си го от филма The wall за Pink Floyd, имаше едно момченце - Pinky). Ta, това съм аз... със разни модификации на името, но това е основното  Crazy За снимките какво да кажа, добре че е фотошопа да им даде малко живот.  ooooh!
Зазинка, утре ще ти пиша от работа, понеже там ми е матриала ... на тебе не знам какво да кажа, ти си вдъхновение  Hug
Много се радвам,  че Реге е във форма вече, и ни списва на дълго и на широко  Hug
Миле, и ние имахме месец, два на противозачатъчни и да ти кажа носи малко удовлетворение, че си правиш кекс ей така просто, ама представи си аз какво съм ненормално оптимистче да си мисля, че и тогава можело да стане нещо  Thinking 
Камъче, търкулато (e, rolling stones демек) всичко ще се оправи с майка ти, нали ти казах. За цигарите е деликатен въпроса, трябва тя да го реши и никой друг.
Мили, аз си мислех, че с теб ще бременея, но не било писано... даже лентичка си направих да я видя как изглежда, много се бях зарибила миналия месец ма се оМъЦах.
На Йоси да и е жив и здрав татко и.   bouquet
Пак се отплеснах като невиждала писане... Лека от мен, че утре процедура ме чака...

# 205
strahovitata Hug Благодарим ти, пиле Hug

Pinky Hug последното нещо, което ме впечатлява в една фотография са мегапикселите Crazy По принцип снимките са като огледало, в което се отразява образа на този, който ги прави. Твоето отражение ми харесва Hug
Стискаме ти палци за успех Praynig Heart Eyes Praynig

Йоси Hug да е здраво и щастливо татенцето ти и заедно да преживеете много щастливи мигове Praynig

ЩурАче  Hug това с "оцветявките" да не се окаже нов вид ранен признак Party

Камъче Hug моят татко ги отказа от раз след тежка диагноза, но честно казано преди това дума не вдяваше от това, което му говорехме Crossing Arms Дано твоето майче излезе разумно Praynig

Зази и Милето Hug Praynig Hug ехххх, че хубаво го замислихте Praynig Дано, дано, дано Hug Heart Eyes Hug

Кръщелнице Hug И плевенчанки не са за изпускане smile3506

Мелани, Ленка, Реге, Вики, caritas ... всички   Hug Heart Eyes Hug

Дано ПингвинЪТ Heart Eyes ни е нещо ядосан, а не болничък Praynig Heart Eyes Praynig

# 206
Благодаря за прекрасните пожелания за татко!!!!!

Маргиииииии  smile3514 я, този път аз да се изкрещя както само Марги може........къде си, бе душа? Казали сме бремените всеки ден на отчед......или вие там с новият креват се отплеснахте smile3503

Камъче радвам се за майка ти!!! Отказването от цигарите наистина е въпрос на лично убеждение, защото кълкото повече й повтаряте, че трябва да спре ще й се пуши повече. Има в БГ една книга, дори я видях сега на площат Славейков - "Как да откажем цигарите" или нещо подобно. Потърси я в интернет за по-сигурно.....моя приятелка ми беше казала, че отказала цигарите много лесно с нея......но все пак някой трябва да я прочете.....Дано мама да ви послуша!

Миле изкарайте си тинейджърски този месец пък нали знеш - едно забравено хапчнце и хоп - изненадка........ Praynig

Съгласна съм с Ре-гето за Плевенските лекари и техните предписания......същото бих казала и за д-р Тодорова, без да се явявам адвокат на никого, но при тези специалисти ходят хора с едни и същи проблеми - в една или друга степен, но лечението разбира се ще бъде почти същото.........За такива специфични проблеми колко лекарства да има?! Само не разбирам само в Плевен ли се извършат тези важни процедури? На пример в клиниките в София не обръщат ли внимание на тези проблеми?
И благодаря за "грандиозно звучене" Регенце - нищо особено - моя измишльотина, която май повече ви стряска и няма нищо общо с действителният ми образ...за късмет Mr. Green

milly vanilly
Пити сега да го изгониш с цигарките на вън, защото дори и като пасивен пушач - никак не е добре за бебчо или оооооооххх, извинявай за бебчовците. Ти кога ще отидеш на лекар, аз сега вече изнервено да попитам? След 9 месеца?.......не се сърди, не ти се карам, а любопитствам?

Гледам тук винцето и букета на Кари  много елегантен - благодаря още веднъж!!!

Къде е и Квазко? А, ето гоооооооооо....Аз сигурно пак шъ го запитам някои неща, но утре........имам май синдрома на тромбофилия, някакво си 4G/4G, ама хайде утре.........Квази - и това животно го имам май bashда знаиш......

Лека нощ!!!! Сладки сънища!!!

# 207
Камыче - радвам се, че майка ти е поела пытя кым вызстановяването и дано намерите лек за борба с пушенето.

При мен за сыжаление гемийте още повече потынаха днес- очертава се промяна в семейната "заетост в труда" така да се каже. Гледам на нещата от положителната страна и дано половинката след Нова Година има кысмет и бырзо намери нов проект. Гледам да се радвам, че сме живи и здрави, да стискам палци да ни подминат всички тия грипове и подобни, оттам нататыка дано всичко да е ОК. Все пак си е стрес - като всяка промяна и неизвестно, но пык в днешно време какво ли е пык сигурно.....

И при мен с пырвата бременност ми беше едно гадно.....от всичко ми се подвигаше, свят ми се виеше няколко седмици, като си обырнех главата и все едно бях пияна, после всичко изчезна и в 5 месец играх 30 мин хоро на Нова Година без почивка! Сега с втората - нямам и половината на тези симптоми - явно тялото се е приспособило някак си или поне аз го чувствам така. Всички тези симптоми с амного ама много по-слаби и по-бырзо отминаха.

# 208
Йосинка Shocked какво  направи ти бе Crazy Тц, тц, тц... а NK клетки пусна ли си за изследване? Ако се обърнеш към Плевен задължително и за тях ще те питат.
Ами какво да ти кажа newsm78 Тя... същата работа. Видяло се е, че ще те бодем с фраксипарин или някакъв негов аналог. Ти само го докарай до положителен резултат Praynig Хубавата новина е, че този проблем принципно не оказва отрицателно влияние върху забременяването.
Не знам Thinking да ти давам ли линкове към просветна литература или не Crossing Arms Достатъчно е да прочетеш в английската Уикипедия статията за тромбофилия и дадените там връзки. Ако си разумна, това ще е началото и края на твоето образование свързано с този проблем.
По отношение на този въпрос, доколкото ми е известно, терапията в световен мащаб няма кой знае какви алтернативи. Нискомолекулен хепарин от първо, нискомолекулен хепарин от второ, нискомолекулен хепарин от n-то поколение + аспирин протект. Елементарно драги ми Уотсън... За съжаление не и когато ти е на главата Tired
Сега следи внимателно мисълта ми Най-важното при терапията е - тя трябва да е предписана от добър имунолог, а съвсем скоро ме наведоха на мисълта, че е задължително да е съгласувана и с добър хематолог. По друг начин казано - никакви самопредписания, никакви самодейни, квартални гинеколози, никакви ентусиазирани спецове по всичко Naughty
Със спокойствие и търпение, терапията дава впечатляващо висока успеваемост Mr. Green
Не е болка за умиране Mr. Green
Свиркай си и дай една усмивка Hug

Ако имаш въпроси не само аз, а и доста девойки ще ти бъдат от полза с много информация Hug

# 209
  • Манчестер
Йоси , Пити не пуши вътре  Heart Eyes . Ама през 15 мин. излиза в задния двор  hahaha . За прегледа ще се разбере през следващите няколко дни. Днес получих дългоочакваното писмо, и то какво ooooh! след две седмици чакане  Whistling да ми издадат здравна карта с номер  Crazy . Та вече съм регистрирана в тукашната здравна система NHS (National Health Service) Утре ще си запиша час при Джипито, а пък то ще ми даде направление за гинеколог...и такаааааа до края на света  Crazy Тука Паполино може да каже бързо ли става другото, че аз като ги гледам са големи костенурки Mr. Green Знам че първия видеозон ще ми назначат на 12-та седмица  Crazy Еееехеее , има да си почакам, така че подготве съм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт