Отговори
# 210
Добрютрю мили клушки  Hug Hug Hug
Виждам доста събития съм пропуснала...  Blush
Пипи, макар със закъснение Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и сбъдната Мечта!  Hug   bouquet

На всички празнували - да са живи и здрави  Hug  bouquet

Мятам сега едно кафе и хвърча, че тежък тен ме чака пак

Целувки и прегръдки на всички  Hug Hug Hug и успешен ден  Hug Hug Hug

# 211
  • Стара Загора
Аааа ще ме прощавате ама аз пръст не съм размахвала Crossing Arms
Толкова съм добра...чак немога да се трая Mr. Green
Аз благополучно се завърнах от Румънско и много ми хареса да миткам извън страната Mr. Green
http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/sets/72157622593681135/ - на който му се гледат снимки да заповяда...още не съм качила всичките, че нямам все време. Ама какъв студ настана Twisted Evil Чакам си пролетта Mr. Green
Ох забравих - добро утро и мерси за кафенцето.

# 212
Lora33 , мИрси за кафенцето Peace

Хера , прекрасни снимчици си пуснала, там много хубаво бре Simple Smile

Квазинко, ти да нямаш лекарска тапия? Много знаеш по тези въпроси  Thinking Да не си някое джипи под прикритие newsm78

# 213
Добро утро и от мен  Heart Eyes

Лорчето днес ме отменила с кафе-наливането  Hug
Гледам изпонаписали  сте, докато аз вчера се гърчих  Crazy От сутринта с такова главоболие, че едвам си държех главата на раменете... и какво мислите- кръвно 170-100  Shocked От де се взе така и не разбрах- събудих се с него, разгеле на обяд ударих едно хапченце та ме осефери  Crazy

Кюбит, ама много хубаво на таз детска площадка бре... ама наистина ми се прииска всички да сме там и с дечурлига значи  Mr. Green

Иии Хера, много хубави снимки отново... най-ми хареса пейката сред листата.... мали като си поседнааа....па както ми е удобно да си посягам за листа , малиии колко такива букетчета ще спретна ... ( като оняденшното)

# 214
  • На планетата Земя
Добро утро, сладурчета!

Херка, майтапче, мацко! Малко на твой гръб, уж да строим редиците, ама както виждаш, и това не помага.

Хуманис, Квазко точно за това тапия още няма, но е един много грижовен, образован, четящ мъжовец, който се грижи за своето момиче и въобще, въобще. Айдееее, време за реклама.  hahaha

Руми, дано е било еднократно.  Sad Случва ли ти се често?  Hug

Маргито съм я подпукала и докато не ми се обади, нямам покой. Оня Крумов, Пръмов, Баръмов от работата й, дето вдигна, да не ми обяснява как щяла да закъснее, ами да я издирва. Как може да оставят ценен кадър да се шляе безметежно по улиците.  #Cussing out Мариетке, ако не ми отговориш скоропостижно на СМС-а, тръгвам да те търся и после  Twisted Evil не знам какво ще ти се случи.

# 215
Добро утро и от мен  Hug

Пинки стискам ти палци за успешна и последна процедура. Дано това инсе се окаже успешно. Чакането през точно тези две седмици е убийствено, имаш чувството че се влачат. А накрая пък като дойде време за теста, сърцето ти е свито на топка. Това са чувства, които до болка са ми познати.
И аз не съм любител на хапчетата, но през тези вече 6 месеца изпих толкова много, че имам чувството че се натрових и си скапах организма. И като гледам ще трябва да пия още доста дълго време.

Зази и на теб успешно начало. Възхищавам се на духа ти.

Кюбит, Хера, Квази, Пинки страхотни снимки правите. Действат супер релаксиращо. Много ми харесват.

Камъче, мисля че борбата с цигарите е много трудна. Трябва човек сам да реши и да се убеди, че трябва да ги спре. Друг начин няма. Това с говорене според мен не става. Радвам се, че нещата около майка ти се подобряват.

Вчера започнах да чета книгата за Ванга написана от нейната племенница Красимира Стоянова. Началото е много тъжно, свързано с последните й дни и по никое време си поплаках, но пък и като че ли се разтоварих. Много се впечатлих от храма на Ванга в Рупите и тогава реших да потърся книгата. А посещението ми там е свързано и с едно много хубаво събитие, за което някои хора от темичката знаят.

Регенце харесва ми, че звучиш по-добре. Постовете ти са много поучителни.

Какво става с Пипи, някой знае ли newsm78 И защо трябва да се прекратява процедурата. Дано не е нещо лошо  Praynig

Никол как си? И ти изчезна последно време.

Руми, това с твоето кръвно е много лошо. Добре, че си овладяла положението. И друг път ли вдигаш толкова високо кръвно?

Лек ден момичета и момчета  bouquet и се пазете, защото този грип изглежда сериозен.

# 216
Миле, Рослем, не ми се е случвало преди чак толкова силно да ме заболи глава, особено сутрин със ставането.По принцип съм с ниско-  110 / 70 най-много. Ще се следя сега няколко дни, дано е било нещо инцидентно  Crazy

Обаче сега се замислям, че с това високо кръвно може да ми се отключиха някакви спосбности да сънувам какво ще се случи  Mr. Green Щото тая нощ сънувах, че заваля сняг и аз навиквам дребния, че излиза само по жилетка, а то ето, че наистина току що заваля сняг.
Ха честит да ни е  Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 10:30 от rumix

# 217
Олелеееееееееееееее, ма вие скоро ще ме обявите за национално издирване, бе!  Mr. Green

Няма страшно - Крушовиден Пингвин не се губи току-тъй!  Naughty

Споко, всичко е наред, само дето уикенда се заглавичкахме със сглобяването на спалнята и гаредероба, разглобяването на старите (още Телфина не е успял да изхвърли всички части), купуването на матрак, пренареждането на дрехите, пазаруване и готвене...#Crazy  А, да, и изместването на леглото на Пингвина от неговата стая в стаята на баща ми, защото за капак днес пристига сестра му от Германия, която ще остане 1 седмица!  Shocked Та лелята ще бъде на леглото на Пинги в стаята на Смърфа, а на Пинги в неговата стая му постлахме един върху друг два дунапренови дюшека, облечени в брезент - за къмпинг + пухена завивка. И така ще сме на лагер 1 седмица, тъй че не се чудете на моето  newsm57

Пропуснах отново да ви кажа, че този грип е като всички останали и съвсем не е страшен, ако се вземат адекватни и навременни мерки! Пинги от неделя няма температура и е ОК, като беше на следната терапия: фреш от портокали или грейпфрут всяка сутрин, 3-4 Упсарина с вит. С на ден, сироп за кашлица Мукосолван и билкови бонбонки Алпи. А не по-малко хубавото е, че въпреки, че не спираше да се вре в нас, особено когато в събота сглобихме новото легло, ние с Телфина сме свежарки и здрави! Може би трябва да го отдам на факта, че и ние всяка сутрин удряхме по един фреш!  newsm10

Прочела съм всичко и съм запозната както с характеристиката на новите ни попълнения, така и с тревогите на старите кучета. Първите посрещам с отворени обятия, а на вторите нямам какво друго да кажа, освен, че страхът е най-лошият ни враг, не го допускайте! А пък ако случайно сте го пуснали да се засели у вас - елате тук, споделяйте и четете, за да го изгоним заедно. Още веднъж да ви кажа моето виждане: страхът е този, който е превърнал хората от богове в простосмъртни.

Хайде, с усмивки и напред newsm47

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 10:36 от Margaritka

# 218
  • София
Ау, значи рошавата Маргаритка още не се е явила?  newsm09 Не на работа, за тук става въпрос. Аааа, ще има преброяване на редиците и затягане на коланите ми се струва.  smile3503
Пинки, извинявай мила, на теб днес какво яйце ти се пече на д-то, а аз с какви работи те занимавам.... Но да знаеш, че ти пращам цялата си положителна енергия и стискам всички възможни палци да се случи чудото този път.  fingerscrossed

Пипи, и за теб се моля  newsm17 Просто няма да е справедливо да спрете сега....  Hug

Рослемче, благодаря ти, мила.

Камъче, гушки и за теб. Дано майчето ти излезе по-разумна отколкото очакваш. Важното е, че положението е овладяно.

Румка, радвам се, че днес си по-добре. И я вземи си прави още такива красоти от есенни листа, или от каквото друго си намериш... и торти от памперси прави, ако това те разтоварва... но трябва да намериш начин да се освобождаваш от стреса по някакъв начин. Всеки сам си знае кое му действа най-добре. А според моя Коко едно малко уиски вечер е най-доброто лекарство и против стреса, и за нормализиране на кръвното....  Joy

Лорка, ти много работиш, бе момиче..... Благодаря за кафенцето, много вкусно изглежда  Heart Eyes

Йоси, той Квазко ти е казал, но не са толкова страшни тези неща. Важното е, че сте ги открили. Лечение има и то дава отлични резултати.

Мили, ти си чакай 12-та седмица спокойно, хич не им се ядосвай на англичаните, като им е такава системата.... Хапвай си и плодове, то на този ранен етап няма нужда да се тъпчеш. Важното е настроението да е на макс  smile3521

Херка, не се издавай, че не си чак толкоз лоша. Нали трябва да има поне един, дето да го играе лошия  smile3513.... че иначе кой знай каква анархия ще настане тука  #Silly
Илче, съжалявам за тази неприятна промяна. Наистина в много несигурни времена живеем. Дано скоро намери работа съпруга ти.  newsm10
Страховитата, благодаря за милите думи   bouquet
Ъ, аз докато го публикувам тоз големия пост, и Пингвинът се появил. Успокояваме се, че всичко е тип-топ  newsm53
Румиииии, недей така с тоя сняг, моля ти се.....  cold

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 10:41 от Zazzy

# 219
Добро утро, пилета Hug Heart Eyes Hug

ПингвинГХ Crossing Arms да си удариш десет фреша на голо за наказание, че отсъстваш толкова дълго Crazy Hug Радвам се, че малкото пингвинче е във форма Hug

rumix-че Hug голяма тревога за този сняг бе пиле Crazy чак кръвноси вдигнала hahaha Ами така е, вие из южните щати рядко виждате такова чудо Mr. Green

Херка Crossing Arms най-грубо подмина без коментар првия ми кадър с новия обектив Crazy Веднага отвръщам на подлия удар - в тая Румъния много големи сгради строят Crazy Много орязани бе пиле hahaha или наистина си нямат покривчета Crazy

Лорка Hug на мен много ми липсваш  Blush Нищо не казваш за гадовете Thinking Силно се надявам,  че сте ги уморили Praynig

roslem-че Hug Heart Eyes Hug

humanis Hug лекарската ми тапия е издадена от университета, който е завършила Пингви Heart Eyes и по-точно от Факултета по синтез на богоподобни същества чрез приложен оптимизъм hahaha

Милето Hug "старо куче" си ти  Hug измъкна Маргаритката за венчелистчетата изпод тонове стари матраци hahaha

Зазинка Hug точно да те видим, каква си "зла" hahaha и провинилите се веднага доприпкаха Crazy Изпуснахме сеира Crossing Arms Ти... такова... да не би да имаш  някакви въпроси, които те интересуват и за които можем да ти помогнем, а да занимаваш само определени подбрани персони Crossing Arms Веднага да си кажеш Naughty Чакам Crossing Arms

Лек ден, девойчета Hug Heart Eyes Hug

# 220
  • Стара Загора
Квази удар под кръста ли усетих Mr. Green Отивам да отбележа аз новия ти кадър с новия обектив. Повечето снимки /особенно тези без покриви/ са правени от колата в движение, гонейки предната кола Mr. Green а обектива ми е дълъг и се удря в стъклото Mr. Green

# 221
Не подхождат такива оправдания от професионалист, Хера Crossing Arms Ще взема аз довечера да прасна едни снимки от Румънията ум да ти зайде Crazy Вярно, че докато съм снимал не си носих стъкло, с което постоянно да си удрям обектива, но все пак съм аматьор Blush

# 222
  • Стара Загора
Квази аз не съм профисионалист бе Mr. Green прост аматьор съм. Видях ти снимката вече Hug обаче ми синее. Обработвал ли си я?

# 223
  • Варна
Привет девойки и младежи  hahaha hahaha hahaha
Какъв сняг, какви пет лева бе хора.  newsm78 Тук във Варна и  Nature Sunny  си имаме, а аз обмислям да се прибирам към моя роден град Пловдив. Ще пиша на лични на Рослемчето да организира една срещичка. Да видя аз пловдивските пилета как я карат. hahaha
Йоси и аз си имам същите резултати за тромбофилия. Няма да се плашиш със аспирин протект като за начало. И нещата се оправят.
Да се изкажа и аз за Плевен. Доволна съм от отношението на Конова ,един млад и амбициозен човек. Веща е в работата си и много мила жена. А това, че терапията е почти една и съща ми се струва малко като на конвейр. Но това си е мое мнение де.Сега се чудя дали да продължавам терапията с интралипида, при положение, че изследванията показаха отрицание. Не знам ще се съветвам май тук с Варненката Константинова.

# 224
  • София
Честит първи сняг!    Hug

Рослемче, толкова хубаво си го написала това последното ти писание, че ми остава само да се подпиша под всяка твоя думичка!  Hug

Честит рожден ден, макар и на патерица, Пипи!   bouquet   Стискам ти силно палци, да знаеш!

Стиснати палчета и за Зазито, естествено!  Heart Eyes

Йосинка, горе хубавото носле, всичко ще се нареди!  Hug

Мили-Ванили, гушкам те!  Hug Поздрави на Питър!

Кари, къде си...?  newsm78

Фиорче, ще устискаш, спокойно, миличка!  Hug

Ванхорнче, тебе те пускам да раждаш. Вече си в 38ма г.с. - може  Grinning Леко раждане, миличка!  Praynig

Миле
, аве много тъпо с тия кисти... Да знаеш, че и зацапването в лутеалната фаза най-вероятно е от тях... Аве ти преди нали нямаше никакви кисти... Откакто тръгна по лекари....  ooooh!  Що не си дадеш една почивчица от изследвания... месец - два..., пък после... ще видим... (Аз все си мисля, че много скоро ще се хвалиш  Heart Eyes)

Прекрасен ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт